borstvergroting winter wellness kliniek

Laat jouw borsten deze winter nog vergroten

De herfst en winter zijn de ideale seizoenen om een borstvergroting te laten uitvoeren! Waarom? We zetten de voordelen even op een rijtje.

blog 09/12/2020 door Barbra

Helemaal klaar voor de zomer

Wanneer je een borstvergroting uitvoert in de herfst of winter, ben je volgende zomer al volledig genezen. Het lichaam zal herstellen en de implantaten zullen stilaan indalen. Dit natuurlijk genezingsproces wordt ook wel het “Drop & Fluff” proces genoemd. Net daarom zijn de herfst- en wintermaanden voor een borstvergroting zo populair. Dan kan je volgende zomer vol zelfvertrouwen op vakantie gaan en je comfortabel voelen in bikini.

Het compressieverband valt minder op 

Wanneer het kouder is, kan je beter verbergen dat je de ingreep hebt laten uitvoeren. Na een borstvergroting brengen we een compressieverband aan. Dit drukverband biedt heel wat voordelen. Maar je wilt natuurlijk niet dat iedereen ziet dat je hiermee rondloopt. Het is gemakkelijker om dit te verbergen wanneer je een trui of verschillende lagen kleding draagt.  

Wil je volgende zomer pronken met jouw droomboezem? Boek nu jouw consult online en ontvang 50% korting op de consultatie.