innovatieve borstvergrotingmethode mibis techniek wellness kliniek

Maak kennis met onze innovatieve borstvergroting-methode MIBIS

Eén van de grootste technologische ontwikkelingen op het gebied van borstvergroting is: de minimaal invasieve borstimplantaat chirurgie-methode. Wat is het en wat zijn de voordelen?

blog 28/04/2021 door Barbra

Borstvergroting met prothesen

Een borstvergroting is één van de meest populaire cosmetische ingrepen, die aanzienlijk kan bijdragen tot de verbetering van het zelfbeeld van een vrouw. Daarnaast kan het een positieve invloed hebben op je leven.

Een borstvergroting met prothesen (implantaten) kan, dankzij de MIBIS techniek, ambulant worden uitgevoerd. Dit betekent dat patiënten ‘s ochtends naar de Wellness Kliniek komen, de ingreep ondergaan en ‘s avonds weer naar huis kunnen. Dit sluit aan bij het concept van Dagkliniek. Een borstvergrotende operatie duurt minder dan een uur.

Innovatieve technologie: zeer klein litteken, sneller herstel

Een borstvergroting met MIBIS-techniek (Minimally Invasive Breast Augmentation Surgery) is de meest populaire borstvergroting-methode die in de Wellness Kliniek wordt toegepast. Met de MIBIS-techniek wordt de lengte van de incisie geminimaliseerd. 

De MIBIS-technologie is sinds haar ontstaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste technologische ontwikkelingen van de 21ste eeuw op het gebied van borstvergroting. Met deze minimaal invasieve methode voor borstimplantaat-chirurgie kan de grootte van het litteken tot een minimum worden beperkt. De incisie voor een borstvergroting kan rond het tepelhof, in de plooi onder de borst of in de okselholte worden gemaakt. Deze techniek wordt uitgevoerd in combinatie met het gebruik van een uniek en speciaal chirurgisch instrument, gepatenteerd door Wellness Kliniek. Dit instrument garandeert de patiënt efficiëntie, kwaliteit en bovenal veiligheid.

Voordelen van een borstvergroting met de MIBIS-techniek

  • Een esthetisch resultaat dat slechts een minimaal, bijna niet-waarneembaar litteken achterlaat.
  • Minder risico op complicaties.
  • Minder tijd in de operatiezaal, minder lange anesthesie en minder complicaties.
  • Sneller herstel: 5 tot 10 dagen.
  • De ingreep wordt uitgevoerd onder slaapverdoving.
  • De techniek maakt gebruik van zelf-oplosbare hechtingen. Dit betekent dat je niet terug hoeft te komen om ze te laten verwijderen.

Meer dan 100.000 tevreden patiënten zijn een garantie voor tevredenheid wanneer je een borstvergroting bij de Wellness Kliniek overweegt. Je kan de eerste stap zetten door een vrijblijvend consult te boeken, waarbij je direct ontvangen wordt door de chirurg die jouw operatie zal uitvoeren. Je kan met hem al je twijfels over de MIBIS technologie of een ander gerelateerd onderwerp ophelderen. Wij beloven je dat je in onze kliniek altijd eerlijk advies krijgt van een professional. Boek hier jouw eerste vrijblijvende consultatie.