next day surgery wellness kliniek

Next-day surgery: een borstvergroting binnen 48 uur

De Wellness Kliniek voert meer dan 3000 borstvergrotingen per jaar uit, inclusief next-day surgeries. Daarom kunnen we borstvergrotingen aanbieden aan de meest voordelige voorwaarden. Ontdek de voordelen van onze next-day borstvergrotingen.

blog 18/11/2020 door Barbra

Boek jouw vrijblijvend consult nu online

Woon je ver weg of wil je tijd en geld besparen? Dan bieden we je de service Next Day Surgery: je consultatie en behandeling op opeenvolgende dagen. Hier maak je meteen kennis met de chirurg die je zal behandelen. Iedereen is anders en samen bekijken we welke de beste behandeling is voor jou.

We bespreken de voor- en nadelen, de ingreep zelf, wat je mag verwachten en de nazorg. Je krijgt de kans om vragen te stellen. De dag erna kom je naar onze kliniek en word je geopereerd. Na de ingreep brengen we een steunverband aan en mag je naar huis. Een overnachting in onze kliniek is niet nodig.

Waarom kiezen voor de Wellness Kliniek? 

Ons succes kent geen geheimen. De Wellness Kliniek zet zich al meer dan 20 jaar in om zelfvertrouwen en geluk te verspreiden onder patiënten over de hele wereld. Met meer dan 100.000 tevreden patiënten behoren we tot de meest toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa. 

  • De helft van onze patiënten zijn internationale patiënten. Ze komen uit bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje of Brazilië tot bij ons voor de expertise van onze chirurgen. Deze patiënten kiezen voor de next-day surgery en worden binnen 48 uur geopereerd. Op die manier besparen ze maar liefst 30-70% van de kosten. De behandelings- en reiskosten zijn goedkoper dan een behandeling in hun thuisland. 
  • Onze prijs voor borstvergroting is all-in: opname, borstimplantaten, anesthesie, erelonen en alle nazorg na de ingreep. 
  • We zijn gespecialiseerd in borstvergrotingen en hebben zelfs onze eigen techniek uitgevonden. De MIBIS-techniek werd 15 jaar geleden bij ons ontwikkeld en wordt nog steeds met heel veel succes toegepast. Eenvoudig, sneller, veiliger en met minimaal 3 cm litteken maakt deze techniek een zeer snel herstel mogelijk. We bieden simpelweg de hoogste kwaliteit van gezondheidszorg aan, met innovatieve technieken en indrukwekkende resultaten. Dit geldt ook voor onze next-day surgery.

Wil je je zelfzekerder voelen? Ben je niet tevreden met jouw borsten en wil je graag vollere of grotere borsten? Heb je de stap nog niet durven zetten? Boek en betaal je consult online en stel al jouw vragen tijdens dit eerste, vrijblijvend consult. Wanneer je online boekt, krijg je ook nog eens €25 korting!

Boek jouw vrijblijvend consult nu online

Maak je toch liever telefonisch een afspraak? Bel ons: 089 32 95 00