Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Bekijk voor-en-na-foto's van een abdominoplastie (buikwandcorrectie). De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s buikwandcorrectie bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek begrijpen we maar al te goed dat je de keuze voor abdominoplastie niet zomaar maakt. Daarom hebben we op deze pagina een aantal buikwandcorrectie foto’s voor je verzameld, zodat je een goed beeld krijgt van het haalbare resultaat. Houd er rekening mee dat het resultaat per persoon verschilt en afhankelijk is van de concrete ingreep en je lichaam. Wil je exact weten wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om een vrijblijvend consult te boeken.

Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Een buikwandcorrectie staat ook bekend onder de namen abdominoplastie en tummy tuck. Hierbij kunnen buikspieren onderhuids gecorrigeerd worden zonder de huid te verwijderen. De buik krijgt hierdoor een strakkere uitstraling, zoals je ziet in de abdominoplastie foto’s. In sommige gevallen wordt ook overtollige huid verwijderd voor het mooiste resultaat. Je leest hier uitgebreid over de ingreep buikwandcorrectie.

Foto’s tummy tuck vrouw en man

De voor en na buikwandcorrectie foto’s op deze pagina richten zich overigens op dames, maar ook door mannen wordt deze ingreep regelmatig gekozen. Heren kunnen terecht op de pagina abdominoplastie voor mannen.

Soorten buikwandcorrecties

Onze ervaren specialisten kijken altijd per persoon wat de beste manier is om jouw buik in de gewenste shape te krijgen. Ieder lichaam is immers anders en er zijn dan ook verschillende soorten buikwandcorrecties.

  • Mini buikwandcorrectie: bij de mini tummy tuck wordt de overtollige huid (soms ook vet) onder de navel verwijderd en eventueel worden ook de buikspieren onder de navel verstevigd. De incisie valt weg in de bikinilijn.
  • Volledige buikwandcorrectie: zowel overtollige huid als vetweefsel wordt boven én onder de navel verwijderd. De verslapte buikspieren worden gespannen. Indien nodig wordt de navel verplaatst voor een natuurlijk geheel. In dit geval zal het litteken mogelijk iets meer zichtbaar zijn.
  • Fleur-de-Lis buikwandcorrectie: bij een teveel aan huid over de gehele buik, passen we de Fleur-de-Lis methode toe. Hierbij wordt overtollige huid en vetweefsel verwijderd en wordt de navel vrijwel altijd verplaatst. De incisie is een omgekeerde T-vorm.

Bij een buikwandcorrectie is het tevens mogelijk om ook andere delen van het lichaam te corrigeren zoals buik en billen (bodylift). Bespreek je wensen met ons, wij informeren je transparant over de mogelijkheden, eventuele littekenvorming, de kosten en haalbare resultaten.

Transparantie belangrijk bij Wellness Kliniek

Zoals benoemd hechten we bij Wellness Kliniek in Genk veel waarde aan transparantie. We laten je vooraf weten wat je mag verwachten op alle gebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van kosten, waarvan je alvast een indicatie kunt krijgen in onze transparante buikwandcorrectie prijzen.

We kunnen je daarnaast alvast zeggen dat abdominoplastie een relatief lange periode van herstel vereist, waarbij je meerdere weken geen zwaar werk mag verrichten. Afhankelijk van de gekozen ingreep kan er tevens een litteken (lichtjes) achterblijven. Uiteraard zorgen we voor een zo klein mogelijke incisie en adviseren we je uitgebreid op het gebied van wond- en littekenbehandeling, om een zo goed mogelijk herstel te bevorderen.

Buikwandcorrectie ervaringen

Door de jaren heen hebben we al flink wat dames mogen verblijden met een strakkere buik. We zijn dan ook meer dan trots op onze positieve patiëntbeoordelingen. Veel patiënten geven aan dat het een grote stap voor ze was, maar dat ze er geen seconde spijt van hebben. Naast de ingreep wordt ook de nazorg erg goed beoordeeld. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan hieronder al onze beoordelingen.

Boek een vrijblijvend consult!

Lukt het je maar niet om dat vet rond de buik kwijt te raken en verkeer je in goede mentale en fysieke gezondheid? Merk je dat je bijvoorbeeld na je zwangerschap niet meer je oude lichaam terug kunt krijgen en zou je daar graag iets aan veranderen? Wellicht dat de tummy tuck iets voor jou is. Boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek en laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw lichaam!

Lees meer over "Abdominoplastie of tummy tuck"

Lees alle beoordelingen