Plastische chirurgie & tandheelkunde: gespreide betaling en financiering

Kan ik mijn behandeling in termijnen betalen?

De Wellness Kliniek houdt haar prijzen scherp, zonder verborgen provisie voor gespreide betalingen. Daarom hanteren we de regel dat elke behandeling volledig betaald moet zijn voor de ingreep plaatsvindt.

Gespreide betaling of kredietverlening

Droomt u ervan om een behandeling te ondergaan, maar is dit financieel nogal lastig? Misschien is het dan een goed idee om te betalen in termijnen of om een lening af te sluiten om uw plastische chirurgie of tandheelkunde te financieren.

Betaling in termijnen

U kan in termijnen betalen. Maandelijks kan u een bepaald bedrag aan ons overmaken. Wanneer u het volledige bedrag bij elkaar gespaard hebt, kan uw operatie plaatsvinden.

Financiering

Betaalt u ons liever niet in termijnen dan kan een persoonlijke lening een oplossing zijn. Een persoonlijke lening is erg geschikt voor het financieren van plastische chirurgie of esthetische tandheelkunde. U ontvangt eenmalig een afgesproken bedrag op uw rekening. Dit is het bedrag dat u nodig hebt om uw ingreep bij de Wellness Kliniek te betalen. Bij de bank betaalt u iedere maand een vast bedrag voor de aflossing. De aflossing kan een vaste rente en een vaste looptijd hebben.

Hebt u een lening nodig? Contacteer dan uw bank of een bemiddelaar. 

 

Opgelet!

De prijzen van de behandelingen blijven slechts gedurende 2 maanden na reservering geldig. Na deze periode behoudt de Wellness Kliniek het recht om eventuele prijsveranderingen door te voeren. 

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wordt mijn ingreep vergoed?

Overweegt u plastische chirurgie of esthetische tandheelkunde, dan wil u natuurlijk weten of de ingreep wordt vergoed.

In enkele gevallen kan u in aanmerking komen voor volledige vergoeding of terugbetaling door uw zorgverzekeraar of ziektekostenverzekeraar. Soms is een gedeeltelijke vergoeding mogelijk of is een aanvraag voor een akkoord of machtiging van uw verzekeraar of medisch adviseur van hun zorgverzekeraar nodig.

De meeste behandelingen, vooral esthetische behandelingen, worden niet vergoed.  

Esthetische behandelingen

Esthetische chirurgie of cosmetische tandheelkunde wordt helaas zelden vergoed. Hebt u een aanvullende zorgverzekering, dan komt u misschien wel in aanmerking voor vergoeding. Bent u in Nederland en/of privé verzekerd, raadpleeg dan eerst uw polisvoorwaarden.

Functionele last

De meeste zorgverzekeraars voorzien in theorie een terugbetaling voor een aantal ingrepen welke naast een esthetisch aspect ook functionele last veroorzaken. Terugbetaling kan dan ook enkel indien er effectief functionele last bestaat. Hiervoor moet u eerst goedkeuring vragen aan de adviserend geneesheer, de controle arts, van uw verzekeraar.

Neem contact op met uw zorgverzekeraar

De arts zal u tijdens het intake consult inlichten over de kosten van uw behandeling. Indien u denkt in aanmerking te komen voor vergoeding door uw verzekeraar, kan u daarna best zelf contact opnemen met uw zorgverzekeraar. 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.