Gebitsrenovatie
Totale make-over van uw gebit

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Een "totale makeover van het gebit" of "gebitsrenovatie", is een populaire behandeling in de Wellness Kliniek. Wij bieden dan ook de allerhoogste kwaliteit, tegen een redelijke prijs.

De beste medische producten en services tegen de laagste kostprijs:

De prijzen van Wellness Kliniek Tandheelkunde zijn over het algemeen een stuk lager dan in de andere Europese landen. Onze prijzen tandheelkunde benaderen de kosten die betaald worden, voor vergelijkbare kwaliteit, in India, Turkije, Roemenie, etc..

Totale makeover niet alleen meer toegankelijk voor de sterren uit Hollywood:

Onze filosofie bestaat eruit om de beste medische producten en services te leveren tegen de laagste kostprijs. Hiermee willen we de "Totale makeover" of "Complete gebitsrenovatie" behandelingen toegankelijk maken voor een groter deel van de bevolking. Onze winstmarges zijn een stuk lager, maar door het grote aantal patiënten kunnen we deze prijzen toch blijven handhaven. We krijgen dan ook veel patiënten uit Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Voor buitenlandse patiënten die ver moeten reizen bieden we zelfs een special dienst: Next-Day-Surgery Service

Een mooi gebit is uw visitekaartje!

Een prachtige uitstraling met een frisse glimlach

De mond, het gebit en de glimlach zijn de belangrijkste aandachtspunten van het gelaat. U kan nog zo'n prachtig kapsel hebben, nog zulke mooie kleren of verzorgde make-up: zonder een gezonde, stralende lach is uw uitstraling nooit optimaal.

Er zijn zeer uiteenlopende redenen waarom u aan een totale gebitsrenovatie toe bent:

  • U vindt dat uw huidige gebit lelijk geworden is en wil weer een mooie glimlach.
  • U bent lang niet meer naar de tandarts geweest (bijvoorbeeld door angst) en wil nu uw slecht gebit laten opknappen.
  • Door een ongeluk is uw gebit, of een gedeelte ervan, ernstig beschadigd.
  • Uw tanden, oude tandkronen of oud brugwerk zijn niet meer in de gewenste staat.

Wij hebben voor elk cosmetisch probleem een esthetische oplossing op maat. Het doel van esthetische tandheelkunde is het bereiken van een natuurlijk ogend resultaat. Bij de Wellness Kliniek hebben we alle specialisten onder één dak.

Onbeperkte mogelijkheden voor een natuurlijk ogend resultaat

Wellness Kliniek: specialist in gebitsrenovatie

Bij een gebitsrenovatie of gebitsreconstructie kan u bijvoorbeeld kiezen om:

Onze specialisten streven hierbij naar een functioneel gebit met een natuurlijk ogend resultaat.

Een perfect en stralend gebit niet alleen meer voor de rijken!

U heeft zich misschien al afgevraagd waarom Amerikaanse sterren allemaal zo'n prachtig gebit hebben? Een "Hollywoodgebit". De tanden lijken toch echt? Hoe komt dat ze zo schitteren? 

Het materiaal waaruit de tanden van de sterren is gemaakt, is dun en laat licht door. De tand sluit bovendien perfect aan op het tandvlees. De vorm en oppervlakte structuur, van elke tand, past perfect bij hun persoonlijkheid en gezicht. Elke tand wordt individueel, met computer gestuurde technologie gemaakt en met de hand ingekleurd. Ook voor deze behandeling kan u bij de Wellness Kliniek terecht. Een totale gebitsrenovatie met individuele kronen, is dus niet alleen het voorrecht van miljonairs, Hollywood sterren en celebrities meer.

Meer zelfvertrouwen met een mooi gebit

Zie er beter uit met een gebitscorrectie

  • De kleur en de vorm van uw tanden spelen een belangrijke rol.
  • Kleurbepalingen en vormanalyse worden nauwkeurig behandeld voor aanvang van elke behandeling.

Vaak geeft een behandeling van de voortanden al een heel mooi resultaat

Behandelplan volgens 'Change your smile' concept

Investeer in je uitstraling met een gebitscorrectie

Een mooie lach is meer dan enkel witte tanden. Een gezond gebit, met de juiste tandvormen, de juiste tandkleur, het juiste tandvleesverloop en een stabiele beet zonder ontbrekende tanden zijn de noodzakelijke ingrediënten. Wij hebben maar één enkele doelstelling: uw gebit verbeteren en verfraaien.

Ons 'Change-Your-Smile' concept integreert al deze componenten in een compact en efficiënt behandelplan.

Na uw consult met vooronderzoeken zullen wij een behandelplan op maat aan u voorstellen, uiteraard met kostenanalyse.

Tarieven

De Wellness Kliniek streeft ernaar om de beste materialen en services te leveren tegen de laagste kostprijs.

Wij staan ervoor om gebitsrenovatie toegankelijk te maken voor een groter deel van de bevolking. Daarom komen veel van onze patiënten uit het buitenland. Voor patiënten uit Nederland bieden we zelfs een speciale service: Next-Day-Surgery Service.

Uw afspraak voor een totale makeover

Voor een afspraak kan u ons best gewoon even bellen.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel binnen de 4 tot 6 weken terecht voor esthetische tandheelkunde. Na het intake consult zullen wij voor u een behandelplan opstellen met indicatie van de kosten.

Next-Day-Surgery Service - Speciale Service voor onze internationale patiŽnten

Wellness Tandkliniek Belgie heeft grote naam en faam voor Totale Make Over behandelingen van het gebit.

Veel patienten komen daarom uit het buitenland naar ons toe. Voor patiënten die van ver komen, is het niet altijd handig om na een consult met de tandarts een aantal weken te moeten wachten op de eerste behandeling. Er moet dan immers steeds heen en weer worden gereisd.

Daarom bieden we een bijzondere service: Next-Day-Surgery, uw intakeconsultatie, vooronderzoeken en eerste behandeling op aansluitende dagen. De reserveringskost wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw behandeling.

Als u esthetische tandheelkunde overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en arts kiest.

Maak een weloverwogen en geinformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek Belgie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Gebitsrenovatie bij Wellness Kliniek België: laat uw gebit opknappen tegen voordelige prijzen en met gebruik van de nieuwste en beste technieken voor tandreconstructie / gebitsreconstructie. Bij een gebitsrenovatie of gebitsreconstructie kan kiezen om kronen te plaatsen op tandimplantaten, slechts enkele tanden te vervangen met procera kronen of uw snijtanden te laten vervangen door kronen. Uiteraard kan u nog een stap verder gaan en kiezen voor een stralend Hollywood gebit. Hierbij laat u uw volledig gebit vervangen met individuele kronen. Is uw gebit echter in te slechte staat, dan kan u ook voor een mooi klikgebit kunstgebit gaan. Onze specialisten streven hierbij naar een functioneel gebit met een natuurlijk ogend resultaat aan een haalbare prijs. Wat kost een totale gebitsrenovatie? Onze prijzen liggen over het algemeen een stuk lager dan in Nederland. Gebitsrenovatie goedkoper in het buitenland? Maak zelf de vergelijking: op onze prijslijst voor tandheelkunde vindt u de kosten van elke individuele ingreep. Om een beter overzicht te krijgen van de kosten van een totale gebitsrenovatie kan u best een afspraak maken. Wij overlopen met u de mogelijkheden (na vooronderzoek) en stellen een kostenanalyse op. De Wellness Kliniek is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Dichtbij Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert & Eindhoven. Minder dan 2 uur rijden vanuit Breda, Utrecht of Rotterdam.