• Liposuctie billen voor 1250 EUR

  Mooie ronde billen met liposculptuur.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020

 • Brazilian Butt Lift voor 3005 EUR

  Billen vergroten met eigen vet.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

 • Billift voor 4150 EUR

  Opnieuw strakkere billen met een billift.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

 • Billen vergroten met implantaten voor 5700 EUR

  Vollere billen met bilimplantaten.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Plastische Chirurgie Billen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Bent u niet tevreden over de vorm of grootte van uw billen? Met een bilcorrectie kunnen we hier iets aan doen.

Mogelijke behandelingen bilcorrectie: liposuctie billen, billen liften, billen vergroten met bilimplantaten (bilvergroting), Braziliaanse billift (billen vergroten met eigen vet / billen opvullen met eigen vet), verwijderen overtollige slappe huid onder de billen of bilplooicorrectie.

Uitgebreide informatie is erg belangrijk voordat u tot esthetische chirurgie overgaat. Onze webpagina's helpen u hierbij, maar kunnen een consult met de arts niet vervangen.

Raadpleeg eventueel onze voor-en-na-foto's en prijslijst voor plastische chirurgie aan de billen.

Liposuctie billen - voor Liposuctie billen - na

Liposuctie billen

Liposculptuur billen

 • Liposuctie heupen, dijen, bilplooicontour

 

Meer informatie over liposuctie billen

Billen opvullen - Bilvergroting met eigen vet - voor Billen opvullen - Bilvergroting met eigen vet - na

Billen opvullen - Bilvergroting met eigen vet

Brazilian Butt Lift - BBL operatie

 • Vet verplaatsen naar billen met liposuctie van meerdere regio's
 • Lipostructuur: vettransferinjecties

 

Meer informatie over billen vergroten met eigen vet

Billift - voor Billift - na

Billift

Billen liften

 • Een billift verbetert de contour van taille, heupen en billen
 • Verwijderen van overtollige huid

Meer informatie over billift

Billen verstevigen / billen vergroten - voor Billen verstevigen / billen vergroten - na

Billen verstevigen / billen vergroten

 

Bilvergroting met prothesen

 • Liposculptuur 3 regio's
 • Ronde bilimplantaten

 

Meer informatie over billen vergroten met implantaten

Mogelijke behandelingen:

 • Liposculptuur billen (verwijderen overtollig vet aan de billen)
 • Brazilian Buttock Lift: lipostructuur billen (bilvergroting met eigen vet)
 • Bilplooicorrectie
 • Billift: billen liften
 • Billen vergroten met bilimplantaten

Op het consult kan u de mogelijkheden en uw wensen bespreken met uw chirurg, om zo tot het mooiste resultaat te komen. Bekijk onze overzichtelijke prijslijst voor plastische chirurgie aan de billen.

Cosmetische plastische chirurgie billen: een overzicht

Liposculptuur – Liposuctie billen

Hebt u last van plaatselijk vet dat maar niet verdwijnt bij het sporten of lijnen en is de huid van uw billen nog goed elastisch? Of wenst u overtollig vet te verwijderen en/of uw billen een mooiere vorm te geven? Liposculptuur kan dan een oplossing bieden. Liposculptuur  gebeurt onder plaatselijke verdoving of slaapverdoving en als dagopname.

Lipostructuur – Brazilian Butt Lift (billen vergroten met eigen vet)

Wenst u een mooiere ronde bilcontour? Lipostructuur is een verbeterde methode van lipofilling waarbij enkel levende vetcellen worden getransplanteerd. Lipostructuur geeft een nauwkeurig eindresultaat.

Wenst u eerder vollere billen, dan kunnen uw billen met de Brazilian Butt Lift voller gemaakt worden. We vullen het bovenste quadrant van de billen met eigen vet. Het vet wordt geoogst met liposuctie. De vetcellen worden gezuiverd. De levende vetcellen worden verspreid ingespoten boven de bilspier.

Bilplooicorrectie - billen verstevigen

Hebt u een verzakte of te lage bilplooi of is deze niet symmetrisch ter hoogte van beide benen? Dan kunnen we de vorm of plaats van de bilplooi corrigeren met liposculptuur of met een bilplooicorrectie. Het litteken van de bilplooicorrectie wordt in de plooi onder de bil geplaatst.

Billen liften - billift

Hebt u slappe, zakkende billen, dan kunnen deze verstevigd worden met een billift. Een billift verbetert de lichaamscontour van de taille, de heupen en de billen. Het litteken voor een hoge billift wordt op de rug, binnen de bikini-lijn geplaatst. Een billift kan onder slaapverdoving.

Billen vergroten met bilimplantaten:

Hebt u slappe billen of vindt u uw billen te klein of te plat? Wil u uw bilcontour ophogen, strakker of ronder maken? Met een bilvergroting kunnen de vorm en grootte van de billen veranderd worden. Met een bilprothese / bilimplantaat kunnen we uw billen meer volume geven en de bilcontour verbeteren.

Nieuwe methode! Veilige chirurgie onder slaapverdoving

Voor plastische chirurgie aan de billen is geen algemene narcose nodig!

Door de vooruitgang in de verdovingstechnieken zijn uitgebreide cosmetische ingrepen mogelijk zonder dat u blootgesteld wordt aan de nare bijwerkingen van narcose. U wordt – in tegenstelling tot bij de traditionele narcose – niet machinaal beademd. U blijft zelf ademen en slikken terwijl u toch slaapt en geen pijn voelt.

Een nieuwe operatietechniek maakt de bilcorrectie een stuk veiliger en minder ingrijpend:

Eerst wordt het te behandelen gebied verdoofd met een speciale vloeistof (infiltreren) waardoor u niks voelt van de operatie. Deze vloeistof remt het bloedverlies, waardoor de operatie minder ingrijpend wordt. Een lichte slaapverdoving is voldoende om u te laten inslapen, zodat u niks merkt van de operatie. Enkele uren na de operatie bent u weer fit en gespaard gebleven van de nare bijwerkingen van een algemene narcose.

Next-Day-Surgery-service: speciale service voor langeafstandspatiŽnten

Wellness Kliniek België heeft grote internationale naam en faam voor Plastische Cosmetische Chirurgie.

Wanneer u uit Nederland komt, is het niet altijd handig om na een consult met de chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor langeafstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en bilcorrectie op aansluitende dagen uitgevoerd. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen. 

Reserveringskost: de (vooraf te betalen) reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Lees meer over deze speciale formule voor langeafstandspatiënten.

Maak een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Plastische chirurgie billen: Ben ik geschikt voor deze behandeling?

De behandelingen liposuctie of liposculptuur billen, vet verwijderen, lipofilling of vettransfer, correctie van de plooi onder de billen, billen verstevigen of liften kunnen als dagbehandeling plaatsvinden. Dit betekent dat u ‘s morgens naar de Wellness Kliniek komt voor de ingreep, na de behandeling de hele dag uitslaapt in één van onze patiëntenkamers en ‘s avonds weer fit bent om naar huis of naar uw hotel te gaan.

Voor het vergroten of ophogen van de billen met prothesen of implantaten wordt u meestal 1 nacht opgenomen.

Elke bilcorrectie is voor iedereen verschillend en moet door de chirurg eerst grondig geanalyseerd worden om het mooiste, blijvende resultaat te bereiken. Tijdens een gesprek met de chirurg zal duidelijk worden welke de gewenste techniek is en wat u precies kan verwachten. 

Op het consult onderzoekt de arts de oorzaak van het probleem. Hebt u overtollig vel of vet? Hebt u teveel of te kort aan volume? Zijn uw bilspieren verzakt? Grondige weefselevaluatie door een deskundig en ervaren chirurg is de eerste stap naar een mooi resultaat!

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Plastische chirurgie aan de billen