Zijn je billen minder stevig geworden, vind je ze te klein of te plat? Een lift van je billen met implantaten is dan een optie. Onze chirurgen kunnen zo de vorm en grootte van je billen aanpassen. 

Prijs: 5700

Bilimplantaten: details

  • Operatie: 60 min.
  • Slaapverdoving of algemene verdoving
  • Incisie: 4 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 2 - 4 weken
  • Geen verbanden

Voor wie zijn bilimplantaten geschikt?

Ben je fysiek gezond? Heb je realistische verwachtingen, maar stoort de vorm van je billen je? Dan zijn bilimplantaten wellicht voor jou geschikt. 

Bilimplantaten: de ingreep

We gebruiken in de Wellness Kliniek de meest recente technieken voor verdoving en operatie om de lift van je billen met implantaten nog veiliger en minder invasief te laten verlopen. De implantaten worden geplaatst via een kleine incisie. De ingreep levert dus slechts minieme littekens op. Na de operatie draag je normaal gesproken een licht compressieverband.

Wat mag je verwachten?

Na je ingreep krijg je een document met nazorginstructies, specifiek voor jouw behandeling. Het is belangrijk dat iemand je komt ophalen, want je mag zelf niet rijden. Zorg er ook voor dat een verantwoordelijke volwassene bij je blijft gedurende de eerste 24 uur na de ingreep. Je zal 14 tot 28 dagen moeten herstellen van deze operatie.

Na de bilvergroting met implantaten zie je natuurlijk meteen een verschil. Maar pas wanneer de zwelling volledig weg is, zie je de definitieve resultaten. Dit kan een drietal maanden duren. De littekens blijven enige tijd rood maar ze vervagen na ongeveer 1,5 jaar.

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Meer info...

Veelgestelde vragen

Moet ik in de Wellness Kliniek blijven na een billift met implantaten?
Voor bilvergroting met prothesen of implantaten logeert u normaal gesproken in de Kliniek.