Bilplooi correctie

Bilplooicorrectie

De bilplooi kan soms te los worden, gaan hangen of zich assymetrisch vormen bovenaan de benen. De vorm en positie van de bilplooi kan gecorrigeerd worden met liposculptuur of met een bilplooicorrectie. Het litteken zit verborgen in de plooi onder de bil. 

Prijs: 2275

Bilplooicorrectie: details

  • Operatie: 60 min.
  • Slaapverdoving of algemene verdoving
  • Incisie: 20 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 3 weken
  • Verbanden

Voor wie is een bilplooicorrectie geschikt?

Tijdens een consultatie bekijkt de arts je vraag. Na een uitgebreide analyse van het weefsel, zal de chirurg bepalen of een bilplooicorrectie je kan helpen. 

Bilplooicorrectie: de ingreep

Elke bilcorrectie is anders voor iedere patiënt. De chirurg bekijkt samen met jou hoe hij de beste resultaten kan verkrijgen. Je bespreekt de verwachtingen, twijfels en resultaten tijdens een consultatie. 

Wat mag je verwachten?

De bilplooicorrectie vindt plaats in dagopname. Je komt 's morgens binnen en mag, na even te rusten in de Wellness Kliniek, 's avonds weer naar huis. 

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...