Plastische chirurgie billen: billen vergroten / billen liften / bilplooicorrectie
Prijzen - Kosten - Tarieven

Wat kost plastisch chirurgie van de billen? Hoeveel kost een bilvergroting? Wat is de prijs voor liposuctie van de billen of het plaatsen van bilimplantaten?

Raadpleeg hieronder een overzicht van de kosten voor billen vergroten met bilimplantaten, billen vergroten met eigen vet (injectie) - ook wel Braziliaanse billift genoemd -, billen liften, liposuctie / liposculptuur aan de billen  & bilplooicorrectie in de Wellness Kliniek in België. De Wellness Kliniek bevindt zich net over de Nederlands-Belgische grens en is makkelijk te bereiken.

Raadpleeg onze infopagina over plastische chirurgie aan de billen of bekijk onze voor / na foto pagina's.

Onze garantie:

  • All-in prijs: in onze prijzen / tarieven zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de bilimplantaten, de verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Bij grotere ingrepen is ook de overnachting, in de prijs begrepen.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op spontane ruptuur bilimplantaten
  • EN 15224 gecertificeerde kwaliteit van zorg

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 28/02/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
999 EUR
1250 EUR
Liposculptuur 1 regio
Toon prijzen in 

Consultatie

50 EUR
Consultatie advies
25 EUR
Consultatie Online geboekt

Correctie billen

999 EUR
Liposculptuur 1 regio
799 EUR
Supplement Braziliaanse Billift bij liposculptuur 1 regio, per sessie
2150 EUR
Bilplooi huidcorrectie
3400 EUR
Billift
4700 EUR
Bilvergroting met bilimplantaten
5800 EUR
Billift + vergroten met bilimplantaten
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Plastische chirurgie billen: prijzen, kosten, tarieven: prijs Billift, correctie billen liften, billen implantaten, billen verstevigen, prothesen, bilvergroting, strakkere billen, volume billen vergroten, liposuctie billen, liposculptuur: Tarieven België. billen verstevigen: strakke billen, behandelingen voor de billen, bilprothese, bilimplantaat: ophogen of versteviging billen - chirurgie: prijzen -prijslijst cosmetische chirurgie billen.