• Borstvergroting nu 2600 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 12/07/2020

Kwaliteit: veilige borstimplantaten

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Zijn borstimplantaten veilig? Kunnen borstimplantaten lekken?

De bekendste, moderne borstimplantaten zijn ongetwijfeld de siliconen prothesen gevuld met hoog-cohesieve gel. Dit is de keuze van meer dan 98% van de vrouwen.

In de Wellness Kliniek gebruiken wij al sinds onze oprichting in 1996 enkel veilige borstimplantaten.

Onze voorkeur gaat uit naar Monobloc Silicone SoftOne, de hoog-cohesieve siliconen borstprothese van Laboratoires Arion France. en de Monobloc CMc Hydrogel prothese.

Een verantwoorde medische ingreep

De Belgische en Nederlandse Verenigingen voor Plastische Chirurgie, waarvan vrijwel alle plastisch chirurgen lid zijn, zijn van mening dat een borstvergroting met hoog-cohesieve siliconen borstimplantaten een verantwoorde medische ingreep is. Dankzij de biocompatibiliteit van silicone (d.w.z. dat het lichaam geen ongewenste reacties vertoont op dit product) wordt medische silicone ook gebruikt in medische hulpmiddelen zoals hartkleppen en kunstgewrichten. In de afgelopen jaren is in talrijke wetenschappelijke studies aangetoond dat de nieuwe generatie medische silicone als veilig kan worden beschouwd. 

Borstimplantaten met hoog-cohesieve gel (vaste gel)

Lekken is zo goed als uitgesloten

De vaste of hoog-cohesieve siliconengel gevulde implantaten veilig. Dit in tegenstelling tot implantaten gevuld met vloeibare silicone.

Lekken is zo goed als uitgesloten bij dit type siliconen prothesen, zelfs na eventuele scheurtjes in het omhulsel van het borstimplantaat. 
Kwalitatief is dit type siliconen prothesen de allerbeste optie.

Laboratoires Arion is bekend als de meest innovatieve Europese ontwikkelaar van hoge kwaliteit borstprotheses sinds 1965.

Het SoftOne borstimplantaat werd ontwikkeld met het oog op betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

De SoftOne® siliconen borstimplantaten zijn gevuld met een heel zachte, doch hoog cohesieve, siliconen gel.

Dankzij de optimale viscositeit van de hoog-cohesieve siliconen gel in combinatie met de kwaliteit van het omhulsel, worden mooie, natuurlijk ogende resultaten bereikt met een hoge mate van patiënttevredenheid.

Veilige borstimplantaten met unieke kenmerken

Borstvergroting Monobloc Silicone

 • Betrouwbaar en sterk
  Het elastomeren omhulsel is bijzonder sterk en dun zodat het borstimplantaat onder de huid nauwelijks zichtbaar is. Het gepatenteerde procédé voor het vervaardigen van de Monobloc® prothesen zorgt voor een extreem hoge elasticiteit van 950%. Dit maakt dit borstimplantaat uiterst sterk en betrouwbaar.
 • Klein litteken
  Door de extreem hoge - 950% - elasticiteit kan de borstprothese ingebracht worden met een door de Wellness Kliniek speciaal ontworpen injectie systeem. Zo kan het implantaat ingebracht worden via een heel kleine insnede van ca. 3 cm en hebt u een minimaal litteken.
 • Zacht
  Het vulmiddel bestaat uit een nieuwe, zachte en hoog cohesieve siliconen gel. Hierdoor is de structuur bijna identiek aan die van de borstklier en dit zorgt ervoor dat de prothese zacht en natuurlijk aanvoelt.
 • Minimale kans op lekkage
  De vaste, hoog cohesieve, niet lopende, gel beschermt bij lekkage. Het gepatenteerde omhulsel biedt bijkomende bescherming. Het omhulsel van het borstimplantaat bestaat namelijk uit één stuk. De sluiting (de patch) wordt autogeen samengesmolten met de rest van het omhulsel. "Monobloc" betekent "1 blok". Bij andere merken van implantaten wordt de sluiting vaak gelijmd. Deze kan loslaten en geeft daardoor een verhoogde kans op lekkage.

Kwaliteitsgarantie

Alle borstimplantaten van Laboratoires Arion worden jaarlijks gekeurd. De borstprothesen beschikken over volgende kwaliteitscertificaten:

Veel gestelde vragen

 • Kan een borstimplantaat kanker veroorzaken?
  Nee. Er is geen ander soort implantantaat (heup, knie, ..) waar zoveel onderzoeken zijn gedaan om veiligheid aan te tonen als bij borstimplantaten. Er zijn tientallen onderzoeken gedaan in meerdere landen. Ook zijn er 7 lange termijn studies gedaan die aantonen dat er geen relatie is tussen borstkanker, auto-imuunziektes of systeemziektes.
 • Welke prothesen zijn het best geschikt?
  Lekken van vloeibare  siliconen is een veel besproken probleem.  Hoewel wetenschappelijke studies aantonen dat er geen gevaar is voor uw gezondheid, kiezen de chirurgen in de Wellness Kliniek toch liever voor niet-lopende, hoog- cohesieve gel prothesen. Door de cohesieve vaste  siliconenvulling loopt de inhoud niet naar buiten. Bij dit soort prothesen is de kans op lekkage dus zo goed als uitgesloten.

 • Waarom dan al die ophef over PIP?
  PIP implantaten waren goedkope prothesen, meestal gebruikt door chirurgen die de kosten wilden drukken. De fabrikant van PIP heeft gefraudeerd bij de CE  keuringen en zorgde ervoor dat bij certificatie procedures alles even op orde was. Maar dankzij de steeds wederkerende jaarlijkse keuringen zijn de fraudeurs eindelijk gepakt. In de Wellness Kliniek zijn PIP implantaten uiteraard nooit gebruikt!

Prijs - Kosten: borstvergroting met SofOne prothesen

Geniet van de tijdelijke prijsaanbieding!

Wenst u zeker te zijn van de tijdelijke prijsaanbieding, boek dan uw intake gesprek en maak uw reservering voor de einddatum van de aanbieding. Na ontvangst van uw betaalde reservering wordt uw naam aan de operatie lijst toegevoegd en blijft de ingreep tegen dit bijzondere tarief gedurende 2 maanden gegarandeerd.

Ervaringen met borstvergrotingen van onze patiŽnten

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Lees verder, vraag gratis online advies of maak een afspraak

Lees verder: info over borstvergroting via eigen vet, zonder implantaat »

Aarzel niet om gratis online persoonlijk advies te vragen of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze gespecialiseerde chirurgen. Lees meer info over borstvergroting bij Wellness Kliniek België.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

De huidige borstimplantaten zijn zo goed als veilig en lekken is zo goed als uitgesloten. Er bestaan verschillende types borstimplantaten: siliconen, hydrogel en zoutwatervulling. Hydrogelprothesen en zoutwaterimplantaten hebben een licht verhoogde kans op lekkage, maar de vloeistof is niet schadelijk voor de gezondheid en zal het lichaam via de natuurlijke weg verlaten. De kwaliteit van een borstimplantaat is erg belangrijk. Vraag uw arts van tevoren om schriftelijke informatie en lees deze rustig door. Om welk merk borstimplantaten gaat het en van welke fabrikant zijn deze afkomstig? Wat zijn de ervaringen met dit type borstimplantaat: hoe groot is de kans op lekkage of andere complicaties? Zijn er wetenschappelijke publicaties beschikbaar? Welke kwaliteitscertificaten heeft de borstprothese?