Transgender operatie prijs

De prijs voor transgender borstvergroting operatie is transparant en hetzelfde voor alle vrouwen. Daar zijn we bij Wellness Kliniek trots op. 

Consultatie
Consult Borstvergroting met implantaten 60
Consult Borstvergroting met implantaten - Online geboekt 30
Borstvergroting met implantaten
Borstvergroting met ronde silicone prothesen | tot 500cc 2995
Borstvergroting met ronde silicone prothesen | vanaf 500cc 3850
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 30/09/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Boek je consult met 50% korting

Boek ONLINE  en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Maak een afspraak

Hoeveel kost een transgender borstvergroting?

Wellness Kliniek kiest bewust voor gelijkheid voor alle vrouwen en transparantie in de prijszetting. De kostprijs van transgender borstvergroting met implantaten is € 2995. De prijs is inclusief btw en alle kosten inclusief. Ook alle nazorgen na borstvergroting zijn bij Wellness Kliniek in de kost inbegrepen.

Droom je er al een tijdje van een borstvergroting met implantaten? Dan ben je bij Wellness Kliniek aan het juiste adres. Veilige, cosmetische chirurgie in combinatie met transparante prijzen, dat is wat je van ons mag verwachten. De actuele prijzen zijn hierboven te vinden in onze prijstabel.

Ervaring met transgender operaties

Wellness Kliniek ontving volgens (onafhankelijk) onderzoek van WhatClinic al meerdere jaren op rij de award voor kliniek voor borstvergrotingen met uitmuntende patiënten ervaringen. Transgender operaties komen vrij vaak voor. De chirurgen die een transgender borstvergroting uitvoeren hebben hier veel ervaring mee.

Transgender borsten kopen

Als transgender dame heb je vaak onvoldoende natuurlijk borstweefsel om het gewenste vrouwelijke profiel te creëren. In dit geval biedt een transgender borstvergroting uitkomst. Hiermee ga je voor de finishing touch voor jouw vrouwelijke lichaam.

Prijzen voor transgender borstvergroting

We hanteren vaste en transparante prijzen voor jouw borstvergroting met implantaten. Voor ronde, siliconen prothesen tot 500cc is de prijs € 2995. Voor een grotere cupmaat vanaf 500 cc is de prijs € 3850. Dit is een all-in tarief, prijzen zijn inclusief btw, de operatie, de verdoving, de nazorg en 10 jaar garantie op implantaten inbegrepen.

Transgender operatie op afbetaling

Bij Wellness Kliniek kun je kiezen voor transgender operaties op afbetaling. Dat wil zeggen dat je maandelijks een bepaald bedrag (naar keuze) naar ons overmaakt, dat wij vervolgens voor je bijhouden in een spaarpot. Zodra het bedrag voor de gewenste operatie bij elkaar gespaard is, kies je de gewenste transgender operatie uit.

Persoonlijk advies

Ieder lichaam is anders. We vinden het daarom belangrijk dat je samen met de arts bepaalt hoe jouw borstvergroting het mooiste resultaat krijgt. De chirurg houdt rekening met je fysieke bouw en je wensen qua cupmaat. En zorgt voor een prachtig lichaam dat helemaal in harmonie is. Boek vrijblijvend je consult of neem contact op voor gratis advies.

Veilig en mooi voor jouw lichaam

De Wellness Kliniek heeft een officieel kwaliteitslabel. ISO 9001 certificatie garandeert veiligheid en patiëntentevredenheid. De chirurgen bij Wellness Kliniek maken gebruik van de beste implantaten op de markt, van merken als Motiva en Laboratoires Arion. De chirurg kijkt welke implantaten het mooiste uitkomen op jouw lichaam.

Met trots een beha dragen

Mogelijk heb je als transgender vrouw nog niet eerder een bh kunnen dragen. Met een transgender borstvergroting breng je daar verandering in! De eerste zes weken na de operatie dien je een compressie en sportbeha te dragen. In de tussentijd kun je natuurlijk wel al gaan shoppen voor je nieuwe lingeriecollectie. Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan hier voor-en-na foto’s van transgender borstvergrotingen.

Complete en betaalbare chirurgie

Mogelijk vraag je je af waarom de prijzen bij Wellness Kliniek België zo aantrekkelijk zijn ten opzichte van andere plastische chirurgie klinieken in België en Nederland. Dat komt omdat de Wellness Kliniek 3000 borstvergrotingen per jaar doet. Een groot volume biedt schaalvoordelen. Daarnaast werken de chirurgen met de eigen ontwikkelde Minimally Invasive Breast Implant Surgery techniek (MIBIS). Dit is een veilige methode waarbij de operatietijd zo kort mogelijk gehouden wordt. Het litteken is kleiner en het herstel sneller. Je kan enkele uren na de operatie al naar huis.

Wil je ook nog andere delen aan je lichaam veranderen voor een vrouwelijkere uitstraling? Snuffel dan eens rond op onze website of neem contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Boek nu een adviesgesprek online of op locatie en geniet van 50% korting op je consult.

Of bel ons: wij staan graag tot je dienst.

Bespaar tijd en kosten

Deze behandeling komt in aanmerking voor Next Day Surgery service. Consultatie en operatie op opeenvolgende dagen. Dit is ideaal voor mensen die van ver komen en tijd en reiskosten willen uitsparen. Deze service is gratis.

Lees meer over "Transgender borstvergroting"

Lees alle beoordelingen