Cellulitis verminderen

Hoe cellulitis effectief en langdurig te verwijderen

Cellulitis is een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen van alle leeftijden. Het is een ophoping van vet onder de huid dat een ontsierend uiterlijk en in sommige gevallen pijn kan veroorzaken.

blog 02/03/2023 door Yvonne

Hoewel er veel behandelingen zijn die snelle resultaten beloven, zijn ze niet allemaal effectief of langdurig. Daarom tonen we je in deze blogpost de meest effectieve en langdurige optie om cellulitis te verminderen. Lees verder voor meer informatie!

Dijbeenliften, de meest effectieve behandeling voor langdurige vermindering van cellulitis

Hoewel een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging essentieel zijn voor een fit lichaam, zijn ze soms niet voldoende om overtollige huid en vet op de dijen kwijt te raken. Daarom kiezen veel mensen voor een dijlift om het uiterlijk van hun benen te verbeteren en er jeugdiger en frisser uit te zien.

Een dijlift, ook wel cruroplastie genoemd, is een cosmetische ingreep om het uiterlijk van de bovenbenen te verbeteren. Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen met een verslapte huid, cellulitis of vetverzakkingen in de dijen als gevolg van aanzienlijk gewichtsverlies of veroudering.

Bij de procedure zelf worden overtollige huid en vet van de bovenbenen chirurgisch verwijderd, eventueel via incisies aan de binnen- of buitenkant van de dij. In sommige gevallen kunnen aanvullende procedures worden uitgevoerd om de resultaten te verbeteren en een strakker uiterlijk te krijgen.

Voordat je een dijbeenlift ondergaat, is het belangrijk om je esthetische doelen met de arts te bespreken, zodat je vooraf zeker weet dat de procedure geschikt voor je is. In de Wellness Kliniek staat de artsen klaar om een persoonlijk behandelplan op te stellen, dat voldoet aan je behoeften en doelstellingen.

In de Wellness Kliniek staan onze artsen klaar om je te helpen een persoonlijk behandelplan op te stellen dat voldoet aan je behoeften en doelstellingen. Met een focus op veiligheid en zorg voor de patiënt, zetten wij ons in om je veilig en effectief te helpen het gewenste uiterlijk te bereiken.

Soorten dijbeenliften

Cellulitis kan overal op de dijen verschijnen. Daarom zal een van onze plastisch chirurgen je onderzoeken en bepalen welk type dijlift voor jou geschikt is.

Inwendige dijlift

De inwendige dijlift is een chirurgische techniek om huidproblemen in dit gebied te behandelen. De operatie wordt uitgevoerd via een incisie op de kruising van de dij en de schaamstreek, waardoor overtollige huid en vetweefsel wordt verwijderd.

Bilaterale dijlift

De bilaterale dijlift is een chirurgische ingreep om de huid aan de voor- en buitenkant van de dijen te verbeteren. Via een incisie in het bovenbeen worden de diepe weefsels bereikt en wordt de huid strakker gemaakt om verslapping en cellulitis, die na verloop van tijd kunnen ontstaan, weg te werken.

Mediale dijlift

Dit type dijlift is een zeer effectieve chirurgische procedure om overtollige huid in de bovenste binnenzijde van de dij te verminderen. Hierbij wordt een incisie gemaakt in de liesstreek, die doorloopt tot aan de achterkant van de bilspleet.

Voordelen van een dijlift

Vermindert cellulitis

Een dijlift kan het uiterlijk van je dijen aanzienlijk verbeteren door overtollige huid en vet te verwijderen, de huid strakker te maken en cellulitis te verminderen.

Hardnekkig vet verwijderen

Vaak werken mensen hard om af te vallen en hun spieren te versterken, maar hebben ze nog steeds overtollig vet op hun dijen. Helaas is er geen magische oplossing die het vet op een bepaald deel van het lichaam doet verdwijnen. Zelfs na het bereiken van een gezond gewicht is het soms moeilijk om die vetzakken op de dijen kwijt te raken.

Hier kan een dijbeenlift helpen. Deze chirurgische ingreep verwijdert overtollig vet van de dijen en helpt om je lichaam in de gewenste vorm te brengen.

Het is echter belangrijk op te merken dat een dijlift geen oplossing is voor gewichtsverlies, en het is aan te raden om dicht bij je ideale gewicht te zijn voordat je deze procedure overweegt.

Slappe huid verwijderen

Slappe, verslapte huid op de dijen is een veel voorkomende aandoening die veel mensen treft, vooral na gewichtsverlies. Bij overtollig vet in dit gebied raken de weefsels die normaal gesproken de huid ondersteunen overbelast en verzwakt, waardoor de huid zich niet kan terugtrekken en los en slap wordt.

Dit probleem treft niet alleen mensen die zijn afgevallen, maar ook mensen die ouder worden, omdat het natuurlijke verouderingsproces de huid kan verzwakken en dunner kan maken.

Gelukkig is het met een dijlift mogelijk om overtollige huid te verwijderen en de resterende huid aan te spannen voor stevige, gevormde dijen.

Geef je zelfvertrouwen een boost

Een dijlift kan je helpen het gewenste uiterlijk te bereiken, wat je zelfvertrouwen en zelfrespect kan vergroten. Veel mensen willen een dijlift om er beter uit te zien in de stijlen die zij mooi vinden, of gewoon om zich comfortabel te voelen in een bepaalde maat broek.

Geen cellulitis meer!

Is cellulitis een aandoening waardoor je je onzeker voelt over je benen? En vermijd je bijvoorbeeld het dragen van korte broeken, rokken of zwemkleding? Het is belangrijk om te weten dat je daar niet langer onder hoeft te lijden! Kies voor een oplossing die je leven verandert: de dijbeenlift!

Deze procedure kan het uiterlijk van cellulitis verbeteren en verslapte huid verminderen, waardoor je er jeugdiger en steviger uitziet. Het is echter belangrijk op te merken dat een dijlift een chirurgische ingreep is die moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurg.

Bij Wellness Kliniek beschikken we over een team van zeer deskundige plastisch chirurgen die jarenlange ervaring hebben met het uitvoeren van dijbeencorrecties. Kies je voor ons? Dan kun je er zeker van zijn dat je in deskundige handen! De artsen streven ernaar om je mooie en bevredigde resultaten te geven!

Precies weten wat we voor je kunnen betekenen? Boek dan een vrijblijvend consult dijbeen liften en verbeter je levenskwaliteit!

Book online

Meer artikels