Gezicht van vrouw

Hyaluronzuur op de jukbeenderen en de spectaculaire resultaten

Hoewel veel onzekerheden rond ons uiterlijk, zoals acne, een verouderde huid of pigmentvlekken, kunnen worden verbeterd met make-up, huidverzorging en veranderingen in levensstijl, is er één ding dat we niet gemakkelijk kunnen veranderen: de vorm en structuur van het gezicht.

blog 26/09/2022 door Yvonne

Jarenlang was chirurgie de enige optie voor mensen die worstelden met onzekerheden over de vorm en structuur van hun gezicht. Dit is natuurlijk een complex proces en voor veel mensen is dit in werkelijkheid daarom geen echte optie.

Een chirurgische ingreep, zoals een wangimplantaat of een wangvergroting, is vrij duur, gaat gepaard met een lange en intensieve herstelperiode en vereist een verblijf in het ziekenhuis en volledige narcose. Daarnaast is er een risico op infectie.

Gelukkig is het dankzij de opkomst in populariteit van niet-chirurgische procedures nu ook mogelijk om de structuur en de vorm van het gezicht te verbeteren zonder operatie. Een jukbeenbehandeling is een niet-chirurgische procedure die structuur en volume toevoegt aan de wangen om ze een strak, gedefinieerd en gebeeldhouwd uiterlijk te geven met behulp van populaire en veilige hyaluronzuur fillers.

Deze behandeling is al jaren het geheim van vele Hollywood beroemdheden om een perfecte symmetrie van het gezicht en de felbegeerde V-vorm te verkrijgen. Deze snelle en eenvoudige procedure zorgt voor de perfecte selfies.

Bij de Wellness Kliniek zijn we experten in hyaluronzuur fillers. We vertellen je daarom graag alles wat je moet weten over deze behandeling en de spectaculaire resultaten ervan.

Voordelen van hyaluronzuur

  • Verbeterde gezichtscontouren: Hyaluronzuur kan tot duizend keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Deze stof is bijzonder geschikt om patiënten te helpen het verlies aan wangvolume te compenseren en daarbij gezichtsrimpels minder opvallend te maken. Dermale fillers in de wangen met hyaluronzuur vergroten het volume en de uitstraling van de wangen, waardoor de gezichtsstructuur en -contouren worden getransformeerd.
  • Gezichtssymmetrie: Hyaluronzuur fillers voor de jukbeenderen kunnen het gezicht symmetrischer doen lijken, wat tegenwoordig een zeer gewild uiterlijk kenmerk is.
  • Een jeugdiger uiterlijk: Hoge jukbeenderen en een aantrekkelijk gezichtsprofiel helpen je er jonger uit te zien. De huid verliest namelijk volume naarmate we ouder worden, en wangvullers met hyaluronzuur kunnen dit verloren volume vervangen.
  • Hydratatie van de huid: Hyaluronzuur en collageen zijn natuurlijke stoffen die in het menselijk lichaam voorkomen. Wanneer deze door het natuurlijke verouderingsproces afnemen, kan de huid haar glans en hydratatie verliezen. Deze behandeling kan in de doelgebieden de vochtbalans herstellen en voor een stralende huid zorgen.
  • Niet-invasief: Wangvullers bestaan uit hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in het lichaam voorkomt. Daarom kunnen de resultaten van deze vullers het gezicht extra volume geven op een manier die er natuurlijk uitziet, zonder complicaties of ernstige bijwerkingen. Omdat wangvullers een niet-invasieve behandeling zijn, is er bovendien geen narcose nodig. Het is wel belangrijk om voor de behandeling een rustige en heldere gezichtshuid te hebben. Met de juiste verzorging zul je versteld staan van de resultaten voor en na de hyaluronzuur behandeling.

Ideale kandidaten voor een hyaluronzuur behandeling

Het goede nieuws is dat veel mensen baat kunnen hebben bij een behandeling met hyaluronzuur als dermale vuller. Als je wangen of de zijkanten van je gezicht wat volume hebben verloren, waardoor je gezicht er wat ingevallen uitziet, is het fijn dat deze behandeling het verloren volume kan aanvullen en zo deze ingevallen zones merkbaar "opvult".

Ook bij mannen komen deze verouderingsverschijnselen, net als bij vrouwen, voor. Ook mannen ervaren in de loop der jaren volumeverlies in de wangen. Daarom zijn zij ook kandidaten voor deze cosmetische procedure. Wist je dat de injectie van hyaluronzuur in de jukbeenderen zelfs een van de meest voorkomende cosmetische behandelingen voor mannen is? Het subtiele verschil dat deze behandeling bereikt kan er namelijk voor zorgen dat je er jaren jonger uitziet!

Hyaluronzuur in de jukbeenderen wordt echter afgeraden voor mensen met bloedingsstoornissen. Daarnaast wordt het afgeraden als je zwanger bent, borstvoeding geeft of jonger bent dan 22 jaar.

Kleine veranderingen, grote resultaten

Hyaluronzuur fillers in de jukbeenderen zijn de veiligste en gemakkelijkste manier om de contouren en het volume van de wangen te herstellen. Er zijn verschillende soorten hyaluronzuurvullers beschikbaar, die allemaal ongeveer een jaar meegaan. Ze worden doorgaans goed geaccepteerd door het lichaam van onze patiënten en meestal zonder complicaties.

Het team van Wellness Kliniek voert alle soorten huidfiller procedures uit, om de beste resultaten te garanderen voor ieder lichaam. We staan paraat om eventuele vragen te beantwoorden en het advies te geven dat je mag verwachten na tientallen jaren ervaring in de esthetische geneeskunde.

Wij voeren een volledig en diepgaand eerste consult met al onze patiënten voorafgaand aan een hyaluronzuurbehandeling van de jukbeenderen. Wij zijn gespecialiseerd in het toevoegen van natuurlijk volume dat de gelaatstrekken versterkt, in plaats van ze te veranderen.

Voor meer informatie over de hyaluronzuur behandeling van het jukbeen kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende consultatie.