wanneer borstimplantaten laten vervangen wellness kliniek

Wanneer moeten borstimplantaten vervangen worden?

Heb je borstimplantaten en vraag je je af of deze vervangen moeten worden? Het is niet altijd nodig om implantaten te vervangen, maar dit is bij iedereen anders. We leggen het je graag uit.

blog 26/03/2021 door Barbra

Redenen om voor nieuwe implantaten te kiezen

Er zijn verschillende redenen om voor een vervanging van borstimplantaten te kiezen. In de media hoor je weleens iets over lekkende borstprothesen. Dit kan voorkomen bij implantaten uit de jaren negentig of ouder. Bij de Wellness Kliniek gebruiken we implantaten van de beste kwaliteit. Het is wel nog steeds een goed idee om regelmatig jouw borstimplantaten te laten controleren door onze chirurgen.

Wanneer je niet langer tevreden bent over je borsten wil je misschien een upgrade. Bij nieuwe implantaten heb je dan weer de keuze uit verschillende groottes, vormen en merken van implantaten. Wanneer je borsten verslappen, is het ook mogelijk om voor nieuwe implantaten te kiezen in combinatie met een borstlift

Borstimplantaten vervangen: de ingreep

De ingreep verloopt hetzelfde als bij een borstvergroting. Aangezien er al een minimaal litteken is van de borstvergroting, maakt de chirurg indien mogelijk de incisie op dezelfde plaats. Zo ontstaat er geen nieuw litteken. Vervolgens wordt het oude implantaat verwijderd en het nieuwe implantaat ingebracht. 

Waarom kiezen voor de Wellness Kliniek? 

Wellness Kliniek is al 25 jaar trendsetter in plastische esthetische chirurgie. We voeren maar liefst 3000 borstvergrotingen per jaar uit. Ons doel was en blijft om zelfvertrouwen en geluk te verspreiden onder patiënten over de hele wereld. We selecteren ons team van specialisten zorgvuldig en garanderen steeds de beste resultaten. 

Bij de eerste consultatie maak je meteen kennis met de arts die jou later zal behandelen. De eerste consultatie is trouwens ook geheel vrijblijvend. Je hebt geen enkele verplichting tot het kiezen van een behandeling. 

Wil je graag samen met een plastische chirurg de mogelijkheden van het vervangen van borstimplantaten bespreken of persoonlijk advies krijgen? Een consultatie bij één van onze artsen kost €50 als je ter plaatse betaalt. Boek je online een consult, dan betaal je slechts €25. Maak hier je afspraak