wat houdt borstvergroting met eigen vet in lipofilling borsten

Wat houdt een borstvergroting met eigen vet in?

Een borstvergroting met eigen vet wordt ook wel lipofilling genoemd. Het is een natuurlijke borstvergroting waarbij er geen implantaten worden gebruikt. We leggen je graag uit wat dit precies inhoudt.

blog 26/02/2021 door Barbra

Lipofilling: het proces

Bij een borstvergroting met eigen vet injecteren we je eigen vet in je borsten om ze zo te vergroten. Het vet komt meestal uit de buikstreek, benen of heupen. Na de liposuctie worden de vetcellen gezuiverd. De beschadigde cellen halen we eruit zodat enkel de levende cellen overblijven. Vervolgens worden de vetcellen geïnjecteerd. Je borsten kunnen hierdoor tot één maat groter worden.

De voordelen van een natuurlijke borstvergroting

Het resultaat van een borstvergroting met eigen vet is heel natuurlijk. Je borsten voelen na de behandeling soepel aan. Voor vrouwen die gewicht hebben verloren of kinderen hebben gekregen, is het ook perfect om de borsten terug wat te verstevigen en voller te maken. Met lipofilling worden de borsten weer mooi gevormd en subtiel vergroot. Ook wanneer je borsten asymmetrisch zijn, is lipofilling een goede manier om ze weer in evenwicht te brengen. 

Doordat de borsten worden vergroot met lichaamseigen materiaal is er weinig kans op complicaties. Afstoting of inkapseling komt bij deze behandeling niet voor. Het resultaat is meteen zichtbaar. 

Heb je graag meer informatie over deze natuurlijke borstvergroting? Neem dan contact met ons op of boek jouw vrijblijvend consult online