borstvergroting goedkoop

Wat maakt borstvergroting bij Wellness Kliniek zo goedkoop?

Ons doel was, is en blijft, esthetische chirurgie veiliger en betaalbaar maken voor iedereen.

blog 08/05/2020 door Caius Spronken

We kregen een aantal vragen over de reden waarom een borstvergroting zoveel meer betaalbaar is dan vroeger en waarom een borstvergroting bij de Wellness Kliniek goedkoper is dan bij sommige kleinere klinieken.

Wil de lage prijs zeggen dat de implantaten van minder goede kwaliteit zijn?
Absoluut niet! Bij de Wellness Kliniek voeren we jaarlijks meer dan 3000 borstvergrotingen uit. Daarvoor gebruiken we enkel en alleen borstimplantaten van topkwaliteit die in de loop der jaren hun waarde hebben bewezen.  De beste implantaten op de markt zijn van Laboratoires Arion, Motiva, Mentor en Sebbin.  Monobloc implantaten, zoals die van Laboratoires Arion en Motiva, zijn excellent omdat het implantaat uit één volledige blok bestaan.  De Monobloc implantaten van het Franse laboratoires Arion zij daarbij ook nog zeer elastisch. Dit betekent dat ze door een uiterst kleine snede kunnen worden ingebracht, zodat het litteken minimaal blijft. Wellness Kliniek patiënten kiezen samen met hun chirurg het gewenste implantaat, zonder verschil in kostprijs. Alleen de allerbeste borstprothesen zijn goed genoeg voor onze klanten!

Zijn er verborgen kosten voor de verdoving of voor de implantaten?
Nee hoor! Wellness Kliniek prijzen zijn all-inclusive. De kostprijs van de implantaten, de operatie en alle nazorg bij de Wellness Kliniek is inbegrepen.

Mikken jullie op grote volume omwille van de schaalvoordelen?
We mikken er niet op, maar 3000 borstvergrotingen per jaar heeft natuurlijk wel voordelen. In een goed georganiseerde kliniek waar er veel borstoperaties op één dag worden gedaan, is de personeelskost en overhead kost per operatie natuurlijk lager. Dit prijsvoordeel wordt bij Wellness Kliniek rechtstreeks doorberekend aan de klanten.

Jullie besparen op de dienstverlening: patiënten zijn slechts een nummer?
25 jaar ervaring en meer dan 100.000 tevreden patiënten is de reden waarom de Wellness Kliniek in België één van de grootste klinieken voor esthetische chirurgie in Europa is. De focus ligt op kwaliteit van dienstverlening en de veiligheid van zorg.  Een ISO, JCI of NIAZ  kwaliteitscertificaat staat garant voor optimale dienstverlening. Wij behandelen elke patiënt met evenveel excellente zorg en aandacht. 

Is goedkoop niet duurkoop? Besparen jullie op operatiekosten?
Het behalen van een gecertificeerde kwaliteit bewijst dat wij optimale materialen, logistiek, infrastructuur en operationele werkwijzen moeten aantonen.  In tegenstelling tot de klinieken die geen officieel certificaat kunnen voorleggen, kunnen wij geen onverantwoorde kostenbesparingen doorvoeren die de kwaliteit van zorg, en aldus het certificaat, in gedrang brengen. Uw gezondheid en veiligheid komen altijd op de eerste plaats: daar waakt een kwaliteitslabel over.

Waarom is een borstvergroting bij de Wellness Kliniek zo goedkoop?
Wellness Kliniek is de uitvinder van de Minimally Invasive Breast Implant Surgery (MIBIS) techniek. MIBIS werd 15 jaar geleden bij Wellness Kliniek ontwikkeld en nog steeds met heel veel succes toegepast.

Eenvoudig, sneller, veiliger en met minimaal 3 cm klein litteken. Er zijn talrijke voordelen verbonden aan minimaal invasieve chirurgie. Het laat chirurgen toe te opereren met minder lichamelijk letsel. Hierdoor kan de duurtijd van de operatie behoorlijk worden ingekort. Bij operaties is tijd van essentieel belang, dus als de operatietijd kan worden teruggebracht, worden patiënten minder blootgesteld aan complicaties als gevolg van de operatie of de verdoving. Kortere verdovingstijden leiden ook tot een sneller herstel. Je kan al een paar uur na de ingreep weer naar huis of naar je hotel.  

Moderne MIBIS borstvergroting is een eenvoudige, minimaal-invasieve en uiterst veilige ingreep geworden. Daardoor is het vergroten van borsten met implantaten populairder geworden en kiezen meer en meer vrouwen om door het leven te gaan met een volle, aantrekkelijke boezem.

 

Wellness Kliniek is reeds 25 jaar trendsetter in plastische esthetische chirurgie. Ons doel was, is en blijft, esthetische chirurgie veiliger en betaalbaar te maken voor iedereen. We zijn heel erg trots dat we daarin zijn geslaagd en al meer dan 100.000 mensen gelukkig hebben kunnen maken.