Vervangen borstimplantaten voor en na foto's

Vervangen borstimplantaten voor en na foto's: Vervanging borstimplantaten

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de resultaten die behaald worden bij het vervangen van borstimplantaten. Daarom hebben we op deze pagina een aantal voor- en na foto’s voor je verzameld.

Voor Voor
Na Na
475cc XXP

Borstimplantaten vervangen voor en na

Heb je in het verleden een borstvergroting laten doen, maar ben je nu niet meer tevreden over het resultaat? Dat kan verschillende redenen hebben. De een wil graag een maatje groter of kleiner, de ander laat ze graag reviseren.

Ook medische redenen kunnen een rol spelen in je keuze. Borstimplantaten die in of vóór de jaren negentig zijn geplaatst kunnen tegenwoordig versleten zijn. Wat je reden ook is om ze te laten vervangen, we kijken altijd samen met de arts wat de beste resultaten geeft bij jouw lichaam.

Veilige siliconen prothesen

Wanneer je je borstimplantaten laat vervangen dan wil je natuurlijk zeker weten dat deze nieuwe prothesen veilig zijn. Bij Wellness Kliniek maken we gebruik van de beste implantaten op de markt, waaronder Mentor, Motiva, Natrelle en Arion Monobloc Silicone SoftOne.

Ieder merk heeft zijn eigen vorm en eigenschappen. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we de geschikte implantaten voor jouw borstrevisie. Hier ontdek je nog meer van door ons uitgevoerde borstvergrotingen met implantaten foto's.

Minimale incisie voor esthetische resultaten

Bij het vervangen van borstimplantaten gaan we altijd veilig en zo esthetisch mogelijk te werk. Dat betekent dat we de incisie zo klein mogelijk houden. Hoe groot dit precies is hangt af van de huidige borstprothese die verwijderd moet worden, maar in de meeste gevallen zal de snede zo’n twee tot drie centimeter zijn.

Het herstel voorloopt normaal gezien spoedig. De eerste week na de ingreep voel je enig ongemak. Dat wordt steeds minder tot ongeveer vier weken na de operatie. Daarna ben je volledig hersteld. Eventuele complicaties houden we bij Wellness Kliniek nauwlettend in de gaten.

Borstimplantaten verwijderen

Wil je de borstimplantaten in het geheel laten verwijderen in plaats van ze te vervangen? Ook dat is mogelijk bij Wellness Kliniek. Indien nodig wordt overmatig borstkapsel verwijdert. Dit is een laagje bindweefsel dat door ons lichaam aangemaakt wordt als natuurlijke reactie op een lichaamsvreemd object, oftewel de implantaten.

Indien we de borstimplantaten verwijderen dan adviseren we je welke behandeling aan te raden is om de borsten prachtig in model te houden.

Kosten vervangen borstimplantaten

Bij Wellness Kliniek in Genk (België) zijn we graag transparant over de kosten. Je vindt hier de actuele prijzen voor het vervangen van borstimplantaten.

Twijfel je of het vervangen van je borstprothese nodig is en welke resultaten er bij jou behaald kunnen worden? Maak dan een afspraak voor een consult. We gaan graag met je in gesprek en geven je persoonlijk advies, afgestemd op jouw wensen en lichaam.

Lees meer over "Borstimplantaten vervangen"

Lees alle beoordelingen