• Verwijderen dubbele kin met liposuctie voor 1250 EUR

  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.
  Aanbod geldig tot 12/07/2020

Plastische chirurgie Kin (of kaak)

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Plastische chirurgie van de kaak en de kin met een kaakcorrectie en een kincorrectie:

Samen bepalen uw kin, kaak en neus het profiel van uw gezicht. Zijn ze niet in verhouding, dan kan een neuscorrectie of kincorrectie het profiel van uw gezicht weer in balans brengen. Een kincorrectie kan de harmonie en balans in uw gezicht verbeteren door de grootte en vorm van uw kin en kaak te veranderen.

De Wellness Kliniek biedt een volledig gamma cosmetische behandelingen voor zowel kin als hals.

Onze pagina's over kin- en kaakcorrectie geven u informatie over de ingreep, met foto's en prijzen over cosmetische esthetische behandelingen voor het verfraaien van de kin / kaak contour. Deze informatie kan het consult met de arts niet vervangen, maar geeft u al een idee over de mogelijke behandelingen voor kincorrectie, de risico's en het mogelijke resultaat.

Plastische chirurgie aan de kin

Dubbele kin of terugwijkende kin vaak erfelijk

Vooral in West-Europa komt een terugwijkende of onderontwikkelde kin komt vaak voor.

Wij hebben een erfelijke aanleg voor:

 • het ontwikkelen van een dubbele kin
 • een terug-wijkend-kin-profiel

Dit is een van de redenen waarom kincorrecties bovenaan de lijst staan van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen.

De vorm van de kin, kaak en de neus zijn het meest bepalend in het profiel van het gezicht. Ze bepalen samen de balans en symmetrie. Plastische, cosmetische chirurgie van de kin kan het gezicht weer in balans brengen.

Een cosmetische behandeling voor de kin biedt oplossing voor een:

 • Dubbele kin
 • Onderontwikkelde kin
 • Terugwijkende kin
 • Te grote kin
 • Scherpe kin

Vaak blijkt bij een neuscorrectie dat het ook zinvol is om de kin of kaaklijn te corrigeren, en soms andersom. Een kleine correctie van enkele millimeters is vaak al voldoende. Een goede balans van de gelaatsstructuren, is belangrijk voor een harmonieus eind-resultaat.

Kincorrectie - voor Kincorrectie - na

Kincorrectie

 

Kincorrectie met implantaat

 

 • Kinimplantaat - kinprothese
 • Liposculptuur onder-kin

 

Meer voor / na foto's

Mogelijke behandelingen:

 • Kin of kaak ophogen met injectables
 • Kin of kaak ophogen met eigen vet
 • Kin-bot-correctie: bot-sculptuur
 • Kinimplantaat of kaakimplantaat
 • Liposculptuur onderkin, hals en kaakcontour
 • Lipolyse onderkin
 • Halslift correctie

Bekijk de prijslijst voor kincorrecties of vraag gratis online advies.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult voor kincorrectie met de chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw intakeconsultatie, vooronderzoeken en eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Als u kin of cosmetische kaak correctie chirurgie overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en arts kiest. Uw kaakcontour is immers een belangrijk facet van uw gelaat. Het esthetisch aspect van uw gezicht is uw visitekaartje !

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Belangrijk! Voordat u een Next-Day-Surgery Service boekt is het belangrijk dat u onze chirurgen eerst contacteert via het gratis advies formulier. Het is wenselijk dat u uw verwachtingen kenbaar maakt en enkele foto's van uw gezicht uploadt. 

Maak een afspraak voor een consult voor kincorrectie vanuit Nederland

Tijdens een eerste consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een kincorrectie of kaakcorrectie. De arts zal u inlichten over de behandeling: welke methode voor u meest aangewezen is om aan uw verwachtingen te voldoen, de mogelijke risico's en de nazorg.

Eén telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak te maken! Meestal kan u wel binnen de 3 weken terecht voor een niet-chirurgische behandeling. Onze wachtlijst voor een chirurgische behandeling - ophogen van de kin of kaak met implantaat - is meestal tot 6 weken.

Zit u nog met vragen? Dan kan u ons ook om gratis online advies vragen.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Kin en kaak: plastische chirurgie: Kin correctie. Kin en neus chirurgie.PRIJZEN plastische chirurgie: kin en neus, INFO kincorrectie, voor/na FOTO's plastische chirurgie van de kin, de kaak contour, de hals en de neus. RISICO's kincorrectie, NAZORG correctie van de kin, INTAKE gesprek kin chirurgie. De Wellness Kliniek is gespecialiseerd in esthetische chirurgie van neus en kin. Ervaren specialisten plastische cosmetische chirurgie, erkend in België en Nederland. Klinieken Cosmetische chirurgie: Wellness Kliniek Belgie kincorrectie, neuscorrectie, facelift, borstvergroting, borstverkleining, ooglidcorrectie, liften van wenkbrauwen, behandeling rimpels, haartransplantatie, neus correctie, oor correctie, liposuctie ... . Cosmetische chirurgie: Esthetische Chirurgie België - Nederland: onze beste PRIJZEN! Facelift, kin en neus chirurgie, liposuctie, borstvergroting, borstcorrectie met implantaten, borstverkleining etc. Raadpleeg onze prijslijst: TARIEVEN plastische chirurgie met info over de kosten van kin en kaak correctie. Kin correctie, kaak correctie: plastische esthetische chirurgie: Kin en kaak chirurgie: ophogen,vergroten, verkleinen, operaties kin implantaat, kaak prothesen, liposuctie hals, lipofilling kin, liposculpture kaak: cosmetische chirurgie kin, kaak en hals.