Vaste tanden op 4 implantaten met All-on-4®

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Klikgebit / kunstgebit: Een klik- of kunstgebit is een goede - moderne - oplossing indien u nog maar weinig (of geen) goede tanden heeft. Het klikgebit wordt vastgezet op implantaten, zodat het goed vast blijft zitten. Het klikgebit vervangt de oude losse overkappingprothese.

Verhoog uw levenskwaliteit

Hebt u genoeg van dat losse kunstgebit? Helpt kleefstof niet meer om comfortable te kunnen eten? Hebt u geen smaak meer van het eten? Durft u niet meer te lachen uit angst uw kunstgebit te verliezen?

Met een All-on-4 behandeling kan u uw kunstgebit in korte tijd gewoon op uw nachtkastje laten liggen en weer vol zelfvertrouwen van het leven genieten.

De ALL-ON-4 behandeling met tandimplantaten voorziet u vlot en vrij eenvoudig van vaste tanden.

Tandheelkundige Innovatie: moderne implantologie

Mooie nieuwe tanden voor iedereen met de all-on-4 methode. Zelfs wanneer uw tandarts in het verleden heeft gezegd dat u niet geschikt bent voor tandheelkundige implantaten of dat u te weinig bot heeft hiervoor.

Meteen resultaat

Een All-on-4 behandeling (met voorlopige vaste brug) kan op 2 aansluitende dagen en vaak zelfs op 1 dag. Zo hebt u meteen resultaat waarmee u voor de dag kan komen.

We proberen onze wachttijden voor deze behandeling zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u terecht voor een afspraak binnen de 4 weken.

Een nieuw gebit in 1 dag

 • Een behandeling gebeurt op 1-2 dagen onder plaatselijke verdoving
 • U kan dezelfde avond al genieten van een stralende glimlach
 • Uw nieuwe tanden voelen als echte tanden en uw gehemelte blijft vrij
 • Uw nieuwe tanden worden nauwkeurig vastgezet op 4 tot 6 implantaten om een een volledige tandenboog te vervangen.
 • Zeer hygiënisch - eenvoudig te poetsen
 • Blijvend resultaat

Als de implantaten bij aanvang (meteen na de behandeling) voldoende vast in het kaakbot staan, kan er binnen de 2 dagen een tijdelijke vaste brug op geplaatst worden.

Wanneer de implantaten volledig ingegroeid zijn, na 6 maanden tot 1 jaar, wordt de voorlopige brug vervangen door een permanente brug.

De All-on-4 implantaten methode werkt ontwikkeld door Dr. Paolo Malo. Met deze methode kunnen we u op korte termijn een onmiddellijke winst aan levenskwaliteit bieden tegen een vaste prijs.

 • Maak een afspraak met een van onze tandartsen - implantologen Maak een afspraak met een van onze tandartsen - implantologenWij zoeken samen met u een geschikte datum voor een consult.
 • Het evaluatiegesprek Het evaluatiegesprekTijdens het evaluatiegesprek bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor de All-on-4 methode.
 • Vooronderzoek met 3D technologie Vooronderzoek met 3D technologieDe implantoloog maakt een virtuele 3D planning van uw behandeling.
 • Een stralende glimlach in 1 dag met de All-on-4 methode Een stralende glimlach in 1 dag met de All-on-4 methodeU krijgt alle informatie over de behandeling en de kosten.
 • De dag van de ingreep De dag van de ingreepEr wordt een behandelplan opgesteld zodat u al na 1 of 2 dagen beschikt over een nieuw gebit.
 • Plaatselijke verdoving Plaatselijke verdovingDe ingreep kan onder plaatselijke verdoving. Zo voelt u helemaal geen pijn.
 • Privé kamer met badkamer Privé kamer met badkamerDe dag van uw behandeling kan u doorbrengen in een privé kamer. Boek op tijd!
 • Weer naar huis met een stralende glimlach Weer naar huis met een stralende glimlachAan het eind van de dag kan u weer terug naar huis of naar uw hotel.
 • All-on-4® gebit op implantaten is TOP ! All-on-4® gebit op implantaten is TOP !De All-on-4® behandeling behoort tot onze TOP 3 behandelingen.

De consultatie bij de tandarts-implantoloog

Zorgvuldige evaluatie en opstellen van een behandelplan door de tandarts-implantoloog

Tijdens de eerste evaluatie wordt een uitgebreid klinisch onderzoeken en diagnostische beeldvorming uitgevoerd. Met een speciaal computerprogramma wordt een 3 dimensionaal beeld van uw kaak gemaakt. Hierop worden door de implantoloog eerst virtuele implantaten geplaatst zodat de echte implantaten daarna met grote nauwkeurigheid bij u kunnen geplaatst worden.

De (voorlopige) tanden worden voor de operatie gemaakt. om de procedure te vereenvoudigen en de kwaliteit te garanderen.

Het verloop van de behandeling

Op één of twee dagen bent u helemaal klaar

 • Aankomst in de Wellness Kliniek
 • Voorbereiding door de tandarts implantoloog
 • Rust fase
 • Aanpassen van de nieuwe tanden
 • Aan het eind van de dag kan u naar huis of uw hotel. Het is belangrijk dat u begeleid bent, want u kan de nacht na de ingreep niet alleen doorbrengen.
 • 's Avonds kan u al wat eten en voorzichtig kauwen

Plaatsen van de implantaten

Het plaatsen van de tandheelkundige implantaten kan onder plaatselijke verdoving en duurt 1 tot 2 uur. Het is een snelle, minimaal invasieve procedure.

4 tot 6 implantaten per kaak zijn de basis voor uw vaste tanden. De techniek stabiliseert het botniveau, waardoor uw kaken gezond blijven. De implantoloog kan de twee achterste implantaten tot 45° kantelen zodat er maar weinig bot nodig is om de implantaten goed vast te zetten.

Bevestigen van uw nieuwe tanden

Dezelfde dag bevestigt de tandarts implantoloog de tanden op uw implantaten. Deze tanden werden al voor uw operatie gemaakt.

Na de ingreep krijgt u speciale nazorginstructies mee voor uw verdere thuiszorg.

Aan het einde van de dag kan u weer naar huis met nieuwe vaste tanden en bent u in staat om voorzichtig te eten en te praten met een stralende, mooie glimlach.

Eindresultaat All-on-4 ®

Weer naar huis met een stralende glimlach

Tijdens de 3 dagen volgend op de ingreep kan de zwelling nog toenemen. Na 6 dagen neemt deze weer af. Tijdens het follow-up bezoek na een week kunnen eventuele hechtingen verwijderd worden. Na 6 maanden tot 1 jaar zullen de implantaten volledig vastgegroeid zijn. Daarna kunnen uw voorlopige tanden vervangen worden door duurzame.

Het resultaat is een vast (niet-verwijderbaar) natuurlijk gebit dat haast niet te onderscheiden valt van echte tanden.

Voordelen van vaste tanden

 • Vaste tanden en kiezen
 • Geen kleefpasta’s meer nodig
 • Geen gebit op het nachtkastje
 • Vrij gehemelte
 • Behoud van smaak
 • Probleemloos eten
 • Minder slinkende kaken
 • Geen ingevallen gezicht
 • Natuurlijke uitstraling bij het praten en lachen.

Uw afspraak voor een nieuw gebit: kunstgebit - klikgebit

Voor een afspraak bij de tandarts-implantoloog kan u ons best gewoon even bellen.

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel binnen de 4 tot 6 weken terecht voor esthetische tandheelkunde.

België is een topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Klikgebit kunstgebit = mondern kunstgebit: het klikgebit wordt op titanium tandimplantaten geplaatst. Het klikt zich vast op de implantaten waardoor een los of slechtzittend gebit aboluut verleden tijd is. In tegenstelling tot een losse prothese zorgt een klikgebit dat uw onderkaak niet meer slinkt en u geen diepe plooien aan de mondhoek krijgt. Door het kliksysteem kan u het klikgebit toch nog makkelijk verwijderen voor onderhoud. U leest hier hoeveel de kostprijs van een volledig nieuw kunstgebit met kliksysteem op titanium "klikimplantaten" bedraagt. Met enkele foto's en schetsen geven we de werking en de plaatsing van een modern kunstgebit weer. Met een klikgebit kan u weer ongehinderd eten en voluit lachen. Bovendien behoudt u uw smaak (kunstgebit zonder gehemelteplaat) en hebt u nooit nog kleefpasa nodig. Het is een kunstgebit waar u trots op kan zijn en dat 's nachts niet in een glaasje water op het nachttafeltje hoeft. De Wellness Kliniek Tandkliniek heeft alle specialisten onder één dak. Bovendien is de Wellness Kliniek Tandkliniek (gespecialiseerd in tandheelkunde) makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en bieden we voordelige prijzen. De prijzen van Wellness Kliniek Tandheelkunde zijn over het algemeen een stuk lager dan in de andere Europese landen. Door specialisatie en de grote groep patiënten benaderen onze prijzen voor tandheelkunde de kosten die betaald worden in India, Turkije of Roemenië en zijn de wachtlijsten kort.