• Borstvergroting nu 2600 EUR

    Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
    Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 30/06/2020

Soorten borstimplantaten

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Zijn siliconen-implantaten veilig?

Op basis van de vulling van het borstimplantaat kunnen we 3 soorten onderscheiden:

  1. Borstimplantaten met siliconen / vaste gel
  2. Borstimplantaten met hydrogel
  3. Borstimplantaten met zout water

In de Wellness Kliniek worden uitsluitend borstimplantaten met cohesieve siliconen/vaste gel gebruikt.

Borstimplantaten in alle soorten en maten

De nieuwe generatie cohesieve siliconenimplantaten zijn veiliger dan ooit tevoren. Ze hebben een stevige wand en zijn gevuld met een vaste siliconenmassa, die zich niet door het lichaam verspreidt als de wand scheurt.

Wel kunnen siliconenimplantaten zweten. Dit houdt in dat de prothesen siliconenpartikeltjes loslaten, ook wanneer de implantaten niet gescheurd zijn. Er is nog steeds geen wetenschappelijk verband gevonden tussen siliconen-borstimplantaten en gezondheidsklachten zoals vermoeidheid en gewrichtsklachten. De conclusies in berichten van een aantal media dat dit wel het geval is, lijken dan ook voorbarig.  Vooralsnog betreffen de klachten het een kleine groep vrouwen, die anders reageren dan de grote meerderheid.

Maar als u twijfelt, kan het verstandig zijn na te denken over een alternatieve methode om uw borsten te vergroten. 

De keuze van de prothese, uw voorkeur en uw lichaamsbouw bepalen welke prothese en operatietechniek er wordt gebruikt. In de Wellness Kliniek implanteren de plastisch chirurgen enkel de meest hoog kwalitatieve implantaten. De kwaliteit, het volume en de vorm van het implantaat zijn belangrijk voor het eind-resultaat.

Tijdens het intake consult bepaalt u samen met de plastisch chirurg welk soort implantaat, welk volume en welke vorm voor u het mooiste resultaat geeft.

1. Borstimplantaten met hoog-cohesieve siliconen (vaste gel)

Moderne siliconen borstimplantaten (borstprothesen) zijn veilig

Met siliconen-borstimplantaten krijgen uw borsten een mooie vorm en voelen ze zacht en flexibel aan. Er zijn verschillende modellen op de markt, die u in overleg met de arts uitzoekt: rond of druppelvormig en met een hoog, middelhoog of laag profiel. In de Wellness Kliniek kiezen we doorgaans voor het merk Monobloc SoftOne van Laboratoires Arion.

De MIBIS methode garandeert een klein litteken!

Vroeger werden siliconen borstimplantaten ingebracht via een grote insnede (5 tot 7 cm!). Tegenwoordig kan dit via een klein sneetje van ca. 3 cm door een innovatieve operatietechniek. Lees meer over deze moderne techniek.

Het grote voordeel is dat enkele maanden na uw borstvergroting het litteken nog nauwelijks zichtbaar is!

Siliconen borstimplantaten voor en na foto's

Borstvergroting C-cup - Siliconen borsten - voor Borstvergroting C-cup - Siliconen borsten - na

Borstvergroting C-cup - Siliconen borsten

Borstvergroting voor-en-na-foto:

  • Bh cupmaat A: voor de operatie
  • Bh cupmaat C: na de operatie

Bekijk meer voor en na foto's van borstvergroting op onze foto pagina's

Waar moet u op letten bij het kiezen van een borstimplantaat?

De kwaliteit van de verschillende soorten borstimplantaten is erg belangrijk. Vraag uw arts van tevoren om schriftelijke informatie en lees deze rustig door. Om welk merk gaat het en van welke fabrikant is dit afkomstig? Wat zijn de ervaringen met dit type borstimplantaat: hoe groot is de kans op lekkage of andere complicaties? Zijn er wetenschappelijke publicaties beschikbaar? Welke kwaliteitscertificaten heeft de prothese? Lees meer over kwaliteit van borstimplantaten.

Kortom: weet van tevoren waarvoor u kiest en waarvoor u betaalt. U hebt er recht op!

Bekijk de kwaliteitscertificaten van alle Monobloc prothesen.

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Ervaringen met borstvergroting

Wat kost een borstvergroting? Profiteer van het aanbod

Prijzen geldig tot 30/06/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Borstvergroting: maten van 200 cc tot 500 cc 3400 EUR 2600 EUR
Borstvergroting met anatomische borstimplantaten
Silicone Soft One: maten van 200 cc tot 500 cc
3750 EUR
Implantaatwissel
van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2600 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Welk borstimplantaat kiezen bij borstvergroting? Een groot deel van de prijs voor borstvergroting is afhankelijk van het gekozen implantaat. Wat zijn de beste borstimplantaten? Waarmee zijn borstimplantaten gevuld? Wat zijn de soepelste borstimplantaten? Welke borstimplantaten voelen natuurlijk aan? Wat is de kans op lekkage? Borstimplantaten bestaan in verschillende vormen en maten (vaak uitgedrukt in CC borstimplantaat, vb 200 cc, 500 cc). Borstimplantaten kunnen gemaakt zijn van siliconen, hydrogel of met zoutwatervulling. De meest gebruikte borstimplantaten (98%) zijn siliconen borstimplantaten, dit zijn volgens onze chirurgen ook de borstimplantaten met het beste resultaat: ze voelen zacht en zijn veilig. Moderne borstimplantaten met siliconen - de hoog-cohesieve siliconen borstimplantaten - zijn immers veilig en scheuren niet. Meer informatie over de vorm (ronde borstimplantaten of druppelvormige borstimplantaten) en de mogelijke profielen en volumes van borstimplantaten leest u op onze andere pagina's over borstvergrotingen in België. In de Wellness Kliniek verkiezen onze chirurgen doorgaans het merk Monobloc SoftOne van Laboratoires Arion. Bij borstvergroting met borstimplantaat gevuld met zoutwatervulling, kiezen ze meestal voor Mentor borstimplantaten of Laboratoires Arion borstimplantaten. De Monobloc Hydrogel borstimplantaten van Laboratoires Arion zijn volgens onze chirurgen de beste borstimplantaten wat betreft de watergevulde borstimplantaten. Hydrogel borstimplantaten hebben wel meer kans op lekkage dan siliconen borstimplantaten en worden daardoor veel minder ingebracht. Kwaliteit en techniek zijn erg belangrijke gegevens bij de keuze voor een borstimplantaat. Sommige borstimplantaten worden onder de vorm van aanbiedingen of "promotie borstvergroting" aan een tijdelijke prijs / korting aangeboden. Vraag uw plastisch chirug echter altijd naar het merk en bekijk de productinformatie over de borstimplantaten die u worden voorgesteld, informeer u steeds goed. Op onze prijslijst voor borstvergrotingen vindt u de kosten van borstimplantaten inclusief de operatie en nazorgen. Onze borstcorrecties / borstvergrotingen worden uitgevoerd met de meest moderne methode voor borstvergrotingen en met de beste borstimplantaten. De prijzen voor borstvergroting zijn steeds all-in. De Wellness Kliniek is een privékliniek in Genk, Limburg, België.