Borstvergroting nu 2395 EUR

Borstvergroting kost nu tijdelijk 2395 euro excl. BTW. Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 28/02/2018

Soorten borstimplantaten
Siliconen vs Hydrogel prothesen

Zijn siliconen-implantaten veilig? En hoe goed zijn de alternatieven voor ‘siliconen’, zoals hydrogel-implantaten?

Op basis van de vulling van het borstimplantaat kunnen we 3 soorten onderscheiden:

  1. Borstimplantaten met siliconen / vaste gel
  2. Borstimplantaten met hydrogel
  3. Borstimplantaten met zout water

De meeste patiënten kiezen voor borstimplantaten met siliconen/vaste gel. De Wellness Kliniek heeft ook 15 jaar ervaring met Monobloc Hydrogel prothesen. Ook deze resultaten zijn uitstekend!

Borstimplantaten in alle soorten en maten

De nieuwe generatie cohesieve siliconenimplantaten zijn veiliger dan ooit tevoren. Ze hebben een stevige wand en zijn gevuld met een vaste siliconenmassa, die zich niet door het lichaam verspreidt als de wand scheurt.

Wel kunnen siliconenimplantaten zweten. Dit houdt in dat de prothesen siliconenpartikeltjes loslaten, ook wanneer de implantaten niet gescheurd zijn. Er is nog steeds geen wetenschappelijk verband gevonden tussen siliconen-borstimplantaten en gezondheidsklachten zoals vermoeidheid en gewrichtsklachten. De conclusies in berichten van een aantal media dat dit wel het geval is, lijken dan ook voorbarig.  Vooralsnog betreffen de klachten het een kleine groep vrouwen, die anders reageren dan de grote meerderheid.

Maar als u twijfelt, kan het verstandig zijn na te denken over een alternatieve methode om uw borsten te vergroten. 

De keuze van de prothese, uw voorkeur en uw lichaamsbouw bepalen welke prothese en operatietechniek er wordt gebruikt. In de Wellness Kliniek implanteren de plastisch chirurgen enkel de meest hoog kwalitatieve implantaten. De kwaliteit, het volume en de vorm van het implantaat zijn belangrijk voor het eind-resultaat.

Silicone of Hydrogel prothesen? Tijdens het intake consult bepaalt u samen met de plastisch chirurg welk soort implantaat, welk volume en welke vorm voor u het mooiste resultaat geeft.

De MIBIS methode garandeert een klein litteken!

Vroeger werden siliconen en hydrogel borstimplantaten ingebracht via een grote insnede (5 tot 7 cm!). Tegenwoordig kan dit via een klein sneetje van ca. 3 cm door een innovatieve operatietechniek. Lees meer over deze moderne techniek.

Het grote voordeel is dat enkele maanden na uw borstvergroting het litteken nog nauwelijks zichtbaar is!

1. Borstimplantaten met hoog-cohesieve siliconen (vaste gel)

Moderne siliconen borstimplantaten (borstprothesen) zijn veilig

Met siliconen-borstimplantaten krijgen uw borsten een mooie vorm en voelen ze zacht en flexibel aan. Er zijn verschillende modellen op de markt, die u in overleg met de arts uitzoekt: rond of druppelvormig en met een hoog, middelhoog of laag profiel. In de Wellness Kliniek kiezen we doorgaans voor het merk Monobloc SoftOne van Laboratoires Arion.

2. Borstimplantaten met hydrogel (watergel)

De hydrogel vulling is natuurlijk en biologisch afbreekbaar

Borstvergroting met een Hydrogel-implantaat is het beste alternatief voor ‘siliconenborsten’. 

Een hydrogel borstimplantaat bestaat uit een siliconenomhulsel met een ‘suikerwatervulling’ van 3,7% methylcellulose en 96,3% fysiologisch serum – een mengsel van zuiver water en zout.

Hydrogel prothesen hebben een licht verhoogde kans op lekkage, maar de vulling is natuurlijk en dus niet schadelijk voor de gezondheid. De gel zal het lichaam eenvoudig via de natuurlijke weg verlaten. Bij lekkage wordt de borst eerst vaak iets groter, doordat de ontsnapte hydrogel lichaamsvocht aanzuigt. Hierdoor kan het borstimplantaat wat zwellen en moet het vervangen worden.

Door de gel-achtige substantie benadert de hydrogel-borstvergroting de zachte ‘look-and-feel’ van een borstvergroting met siliconen-implantaten. Bovendien is de kans op kapselcontractie (het ongewenst samentrekken van weefsel rond het implantaat) zeer klein. (5% bij siliconen en 0,8% bij hydrogelimplantaten van het merk Monobloc).

1,98% van onze patiënten kiest voor implantaten met hydrogelvulling. Mocht u een hydrogel prothese verkiezen dan is het Monobloc Hydrogel implantaat van Laboratoires Arion het meest geschikt. 

3. Borstimplantaten met zoutwatervulling (serum)

Via een klein sneetje kunnen opblaasbare borstimplantaten ingebracht worden die daarna worden gevuld met een speciale zoutwateroplossing (fysiologisch serum). Dit serum is volledig onschadelijk en wordt bij eventuele lekkage door het lichaam uitgescheiden.  Zout-water gevulde borstimplantaten bewegen minder soepel  en voelen minder zacht aan dan hydrogel of silicone implantaten. Het is een wat verouderde methode. Hydrogel implantaten zijn een beter alternatief!

Waar moet u op letten bij het kiezen van een borstimplantaat?

De kwaliteit van de verschillende soorten borstimplantaten is erg belangrijk. Vraag uw arts van tevoren om schriftelijke informatie en lees deze rustig door. Om welk merk gaat het en van welke fabrikant is dit afkomstig? Wat zijn de ervaringen met dit type borstimplantaat: hoe groot is de kans op lekkage of andere complicaties? Zijn er wetenschappelijke publicaties beschikbaar? Welke kwaliteitscertificaten heeft de prothese? Lees meer over kwaliteit van borstimplantaten.

Kortom: weet van tevoren waarvoor u kiest en waarvoor u betaalt. U hebt er recht op!

Bekijk de kwaliteitscertificaten van alle Monobloc prothesen.

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Ervaringen met Monobloc Hydrogel en Silicone borstimplantaten

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 28/02/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Borstimplantaten / borstprothesen. Wat zijn de beste borstimplantaten? Waarmee zijn borstuimplantaten gevuld? Wat zijn de soepelste borstimplantaten? Welke borstimplantaten voelen natuurlijk aan? Wat is de kans op lekkage? Borstimplantaten bestaan in allerlei vormen en maten (vaak uitgedrukt in CC borstimplantaat, vb 200 cc, 500 cc). Maar niet alleen vorm en maat van borstimplantaten is belangrijk! Borstimplantaten: soorten, prijs borst implantaten voor borstvergroting in België. Siliconen borstimplantaten, hydrogel borstimplantaten of zout water borstimplantaten + ervaringen. Er bestaan verschillende soorten borstimplantaten - ook borstprotheses genoemd -, al naargelang het materiaal waarmee de borstimplantaten zijn gevuld: siliconen borstimplantaten met vaste gel, watergevulde borstimplantaten of suikerwatervulling borstimplantaten (=hydrogel borstimplantaten) of borstimplantaten gevuld met zout water (fysiologisch serum) oplossing. Al deze soorten borstimplantaten hebben - ongeacht de vulling - een siliconen omhulsel. De meest gebruikte borstimplantaten (98%) zijn siliconen borstimplantaten, dit zijn volgens onze chirurgen ook de borstimplantaten met het beste resultaat: voelen super, mooie vorm en flexibel. Moderne borstimplantaten met siliconen - de hoog-cohesieve siliconen borstimplantaten - zijn immers veilig en scheuren niet. Info over de vorm (ronde borstimplantaten of druppelvormige borstimplantaten) en de mogelijke profielen en volumes van borstimplantaten leest u op onze andere pagina's over borstvergrotingen in België. In de Wellness Kliniek kiezen we doorgaans voor het merk Monobloc SoftOne van Laboratoires Arion. Bij borstvergroting met borstimplantaat gevuld met zoutwatervulling, kiezen onze chirurgen meestal voor Mentor borstimplantaten of Laboratoires Arion borstimplantaten. De Monobloc Hydrogel borstimplantaten van Laboratoires Arion zijn volgens onze chirurgen de beste borstimplantaten wat betreft de watergevulde borstimplantaten. Hydrogel borstimplantaten hebben wel meer kans op lekkage dan siliconen borstimplantaten en worden daardoor veel minder ingebracht. Kwaliteit en techniek zijn erg belangrijke gegevens bij de keuze voor een borstimplantaat. Sommige borstimplantaten worden onder de vorm van aanbiedingen of "promotie borstvergroting" aan een tijdelijke prijs / korting aangeboden. Vraag uw plastisch chirug echter altijd naar het merk en bekijk de productinformatie over de borstimplantaten die u worden voorgesteld, informeer u steeds goed. Op onze prijslijst voor borstvergrotingen vindt u de prijs van borstimplantaten inclusief de operatie en nazorgen. Onze borstcorrecties / borstvergrotingen worden uitgevoerd met de meest moderne methode voor borstvergrotingen en met de beste borstimplantaten. De prijzen voor borstvergroting zijn steeds all-in. De Wellness Kliniek is een privékliniek in Genk, Limburg, België.