• Borstvergroting nu 2600 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze prijsaanbieding geldt voor borstimplantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 12/07/2020

Borstvergroting in BelgiŽ met een klein litteken
Ronde of anatomische borstimplantaten?

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Borstvergroting met een klein litteken: welke techniek wordt er gebruikt?

Met de MIBIS - Minimally Invasive Breast Implant Surgery - methode kan tijdens de ingreep de lengte van de incisie tot een minimum beperkt worden. Zo hebt u een zo klein mogelijk litteken. Een speciaal chirurgisch instrument zorgt ervoor dat de incisie om uw borstimplantaat in te brengen, kleiner zal zijn dan 3 centimeter.

De Wellness Kliniek geeft u de keuze uit verschillende merken borstimplantaten: Monobloc, Sebbin, Mentor en Motiva. Borstvergroting met Monobloc-borstimplantaten is de populairste keuze. De Monobloc borstimplantaten zijn sterk en zeer elastisch en kunnen via een héél kleine incisie ingebracht worden.

De behandeling gebeurt onder slaapverdoving en duurt erg kort, zo'n 30-45 minuten. De kleine incisies worden zorgvuldig gehecht met zelf oplosbare hechtingen. U zal hierna littekentjes van kleiner dan 3 cm hebben. Het herstel duurt 5 tot 10 dagen. Na 1 à 2 weken kan u meestal weer aan het werk.

De Wellness Kliniek Genk, net aan de grens met Nederland, implanteerde al meer dan 30.000 borstprothesen met de nieuwe MIBIS technologie!

MIBIS Borstvergroting met Monobloc SoftOne borstimplantaten

Het grote voordeel van keyhole chirurgie is dat er enkel een kleine insnede nodig is om het borstimplantaat in te brengen! ca. 3 cm, zodat u later nauwlijks nog iets kan zien van de behandeling.  

Vorm van het borstimplantaat / borstprothese: ronde of anatomische borstimplantaten

Anatomische of druppelvormige implantaten vs ronde implantaten

Rond borstimplantaatDruppelvormig borstimplantaatBij de Wellness Kliniek kan u kiezen uit zowel ronde als anatomische borstimplantaten. Deze laatste worden ook wel druppelvormige implantaten genoemd en worden vaak gebruikt bij een reconstructieve borstvergroting, zoals bijvoorbeeld na borstkanker.

In het geval van een esthetische borstvergroting verkiezen onze chirurgen in het algemeen ronde borstimplantaten.

Hiervoor zijn verschillende redenen:

 • Anatomische borstimplantaten voelen redelijk hard aan. Ronde borstimplantaten zijn zachter en natuurlijker.
 • Bij anatomische borstimplantaten ligt het zwaartepunt lager waardoor de kans bestaat dat uw borsten na een tijdje gaan zakken.
 • Anatomische borstimplantaten kunnen na verloop van tijd draaien of migreren. Hierdoor zijn uw borsten niet meer symmetrisch. Wanneer een rond borstimplantaat draait is dit niet zichtbaar.

Met ronde prothesen kan het mooiste en meest natuurlijke resultaat bereikt worden. Ronde implantaten zorgen voor een anatomische, natuurlijke, vorm als u rechtop staat. Wanneer u plat op uw rug ligt zullen uw borsten lichtjes naar buiten vallen.

Ronde borstimplantaten geven een harmonieuze vorm, beweging en positie van de borst waardoor ze het meest de natuurlijke borst benaderden.

Monobloc SoftOne prothesen behoren tot de nieuwe generatie borstimplantaten. Deze implantaten zijn gemaakt van (hoog) cohesieve siliconen gel. Deze medische gel blijft samenhangen ook wanneer men de prothese zou doorsnijden.

Monobloc SoftOne prothesen zijn veilig, voelen zacht aan en er is geen kans op lekkage! 

 

Mooie, natuurlijk ogende borsten met ronde implantaten

Met ronde implantaten kan de chirurg natuurlijke, mooi geproportioneerde borsten creëren. Er zijn diverse maten, diameters en graden van projectie beschikbaar. Dit biedt grote flexibiliteit om u het borstimplantaat te geven dat perfect bij u past.

 

Borstvergroting: veel gestelde vragen

 • Welk borstimplantaat is de juiste keuze voor mij?

  In samenspraak met de plastisch chirurg bepaalt u zelf welk type borstimplantaat voor u het mooiste resultaat zal hebben.  Tijdens het consult berekent de plastisch chirurg het volume, de vorm en de projectie en houdt daarbij rekening met uw lichaamsbouw en wensen.
 • Bestaat de kans op kapselvorming?

  Alle Monobloc Silicone Soft One ® borstimplantaten zijn voorzien van een speciale textuur. Aan de buitenkant van het borstimplantaat is een ruw laagje is aangebracht. Deze zorgt ervoor dat de kans op kapselvorming wordt geminimaliseerd.
 • Zijn de littekens bij een borstvergroting erg groot?

  Dankzij de MIBIS methode is er geen grote insnede nodig! Elk borstimplantaat kan ingebracht worden via een keine incisie van ongeveer 3 cm. In samenspraak met de chirurg bepaalt u zelf op welke plaats u de incisie het liefst geplaatst ziet: rond het tepelhof, in de plooi onder de borst of in de oksel holte. Een kleine insnede rond het tepelhof of onder de borst is het minst zichtbaar op termijn, zodat het later nauwelijks merkbaar is dat u borstimplantaten heeft.
 • Bestaat de kans dat mijn borstimplantaten gaan lekken?

  Monoblock SoftOne borstimplantaten zijn gemaakt uit 1 geheel. Het implantaat heeft geen gelaste sluitnaad. Er is dus weinig of geen kans op lekkage. Dit maakt Monobloc één van de meest veilige borstimplantaten op de markt.
 • Waar wordt het borstimplantaat geplaatst?

  De plaats van het implantaat: - de pocket - wordt door de chirurg zorgvuldig gekozen. Elk borstimplantaat kan boven of onder de spier ingebracht worden.

Beste kliniek borstvergroting: kies voor kwaliteit

Als u een borstvergroting met borstimplantaten overweegt is het belangrijk dat u een vertrouwde kliniek en goede plastisch chirurg kiest.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

 • Borstvergroting in BelgiŽ Borstvergroting in BelgiŽEen borstvergroting met implantaten is een behandeling op maat.
  Tijdens het eerste consult met de plastisch chirurg komen alle aspecten aan bod zodat u een geÔnformeerde keuze kan maken.
 • Voorbereiding op een borstvergroting Alle informatie over borstvergrotingOnze informatie pagina's helpen u om zich voor te bereiden op een borstvergroting.
  In de fotogalerij vindt u voor en na foto's om u een idee te geven over de mogelijke resultaten die met een borstvergroting kunnen bereikt worden.
 • Bespreek uw verwachtingen met de plastisch chirurg Uw consultatieSamen met de plastisch chirurg bespreekt u uw wensen en verwachtingen ivm een borstvergroting. De chirurg zal u informeren over de ingreep, de mogelijke risico's en de nazorg.
 • Een ruim assortiment borstimplantaten Een ruim assortiment borstimplantatenSamen met de plastisch chirurg bepaalt u welk implantaat, welke vorm, welk profiel en welk volume voor u het mooiste resultaat zal hebben.
 • Verschillende soorten borstimplantaten Implantaten in verschillende soorten en matenLaag profiel, hoog profiel of extra hoog profiel? Samen met de plastisch chirurg maakt u een geÔnformeerde keuze.
 • 10 jaar garantie op borstimplantaten 10 jaar garantie op lekkage van borstimplantatenOnze borstimplantaten beantwoorden aan uiterst strikte kwaliteitsnormen en hebben 10 jaar garantie op lekkage.
 • Borstvergroting als dagbehandeling Dezelfde dag weer naar huisEen borstvergroting gebeurt als dagbehandeling. Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness Kliniek en kan u dezelfde avond weer naar huis of naar uw hotel.
 • Slaapverdoving bij borstvergroting Verdoving zonder risico'sBij een borstvergroting is geen volledige narcose nodig. Slaapverdoving heeft minder bijwerkingen en maakt chirurgie veiliger.
 • Een moderne en steriele operatieomgeving Steriele omgevingOnze deskundige plastisch chirurgen behandelen u in een moderne infrastructuur onderworpen aan de hoogste normen voor veiligheid en steriliteit
 • Borstvergroting met de allernieuwste technieken De allernieuwste techniekenDeskundige plastisch chirurgen en een moderne infrastructuur. De meest moderne operatie technieken voor een mooi eindresultaat.
 • Integrale kwaliteitszorg: EN 15224 kwaliteitcertificaat Kwaliteit van zorgDe Wellness Kliniek heeft het EN 15224 Kwaliteit Certificaat voor gezondheidszorg.
 • De Wellness Kliniek heeft uitgebreide ervaring met borstvergrotingen Uitgebreide ervaringIn de Wellness Kliniek worden jaarlijks worden meer dan 2000 Monobloc Silicone SoftOne implantaten succesvol ingebracht.
 • Borstvergroting aan aantrekkelijk tarief Aantrekkelijk tariefDoor ons ruime aanbod van patiŽnten kunnen wij borstvergroting aanbieden tegen aantrekkelijk tarief.
  Door de grote vraag naar borstvergroting ligt de gemiddelde kost per ingreep lager. Deze besparing rekenen wij rechtstreeks door aan onze patiŽnten.
 • Sterke, veilige en zachte borstimplantaten Sterke, veilige en zachte borstimplantatenSoftOne protheses zijn sterke en veilige implantaten gevuld met een zachte, hoog cohesieve siliconen gel. Uw borsten voelt daardoor zacht en natuurlijk aan.
 • All-in prijzen voor borstvergroting All-in prijzenONze prijzen zijn altijd all-inclusief: de ingreep, opname, borstimplantaten, het honorarium van de artsen, de verdoving en nazorg.
 • Nazorg bij borstvergroting Zorgvuldige nazorgTijdens het controle consult worden de hechtingen verwijderd. Dit is eenvoudig en kan eventueel, indien u wenst, ook bij de huisarts gebeuren.
 • De Wellness Kliniek is steeds bereikbaar na uw ingreep Altijd bereikbaarNa de ingreep krijgt u speciale nazorg instructies mee. Wij staan u bij totdat u volledig hersteld bent.
  Onze artsen blijven 24 op 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, tot uw dienst.
 • Korte wachtlijsten voor borstvergroting Korte wachtlijsten voor borstvergrotingDe Wellness Kliniek doet er alles aan om de wachtlijsten voor borstvergroting zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen 6 weken bij ons terecht voor uw borstvergroting.
 • Internationale bekendheid voor plastische chirurgie Internationale bekendheidDe Wellness Kliniek is internationaal befaamd voor plastische chirurgie. 70% van onze patiŽnten komt uit het buitenland.
 • Service voor lange-afstandspatiŽnten Service voor lange-afstandspatiŽntenKomt u vanuit Nederland en bent u wel even onderweg, dan bieden wij u een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen.
 • Prijsgarantie voor borstvergroting PrijsgarantieAl onze prijzen blijven tot 3 maanden na reservatie geldig.
 • Terugbetaling reservatiekosten ZekerheidZiet u of uw arts na het consult toch nog af van de ingreep, dan krijgt u de reservatiekosten volledig terugbetaald.
 • Uw borstvergroting online reserveren Online reservatieHet is mogelijk om uw borstvergroting tot 3 maanden eerder te reserveren. Dit kan ook online. Bel ons wel altijd even om een datum vast te leggen.
 • Bel ons voor een afspraak voor borstvergroting Maak een afspraak voor een borstvergrotingU kan ons altijd bellen voor een afspraak tussen 8.00u en 18.00u.
 • Maak een afspraak voor borstvergroting Wij kijken uit naar uw komstWij beantwoorden graag al uw vragen. Voor het maken van een afspraak kan u ons best gewoon even bellen.

Lees verder, vraag gratis online advies of maak een afspraak

Lees verder: info over de keuze van cupmaat, volume, vorm en decolleté »

Vraag gratis online persoonlijk advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze gespecialiseerde chirurgen. Lees meer info over borstvergroting bij Wellness Kliniek België.

Wat kost een borstvergroting met ronde of druppelvormige implantaten?

Silicone of Hydrogel implantaten? Rond of anatomisch? De prijs van borstvergroting is afhankelijk van de vorm en soort van het borstimplantaat. Raadpleeg onze prijslijst voor een overzicht van alle prijzen voor een borstvergroting.

Een borstvergroting met ronde siliconen implantaten van 200 cc tot 500 cc kost nu tijdelijk 2600 euro excl. BTW.

Is een gespreide betaling mogelijk?

Borstvergroting voor en na

Bekijk foto's voor en na borstvergroting. Deze foto pagina's geven een idee van de resultaten die met een borstvergroting bereikt kunnen worden.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor patiŽnten uit Nederland

De Wellness Kliniek is gelegen in Genk, net over de Belgisch-Nederlandse grens voor onze vele Nederlandse patiënten. Slechts een uurtje rijden vanuit Eindhoven en anderhalf uur vanuit Breda of Tilburg.

Wanneer u kies voor een borstvergroting in de Wellness Kliniek en is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor onze Nederlandse patiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Ervaringen met borstvergroting van onze patiŽnten

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Wat kost een borstvergroting? Profiteer van het aanbod

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Borstvergroting met borstimplantaten *
maten van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2600 EUR
Implantaatwissel
van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2600 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Aanbieding borstvergroting in België: borstvergroting aan een aantrekkelijke prijs. Bij borstvergroting hebt u keuze uit verschillende soorten borstimplantaten zoals ronde of druppelvormige borstimplantaten en materialen zoals siliconen, hydrogel en zoutwater. De borstimplantaten worden ingebracht met de MIBIS methode, deze methode geeft achteraf enkel een klein litteken. De voorkeur van onze patiënten gaat voornamelijk uit naar ronde siliconen borstprotheses van Monobloc. Deze borstimplantaten zijn sterk en veilig en geven een natuurlijk resultaat.  Vergelijk gerust de prijs voor kwalitatieve en veilige borstchirurgie met Monobloc implantaten in België en Nederland. Wij streven steeds naar de laagste prijzen voor borstvergroting aan de hoogste kwaliteit. Let op: in onze prijzen zijn ook de nazorgen en bijkomende intake consults inbegrepen! Borstvergroting in België: zachte, sterke & veilige implantaten met super klein litteken. Tijdelijke prijs aanbieding. Prachtige resultaten met MIBIS borstvergroting, vergroten borsten met borstimplantaten.