• Borstvergroting nu 2395 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2395 euro excl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 31/07/2018

Borstvergroting in BelgiŽ met een klein litteken
Ronde of anatomische borstimplantaten?

Kleine incisie = Klein litteken! 

Met de MIBIS - Minimally Invasive Breast Implant Surgery - methode kan tijdens de ingreep de lengte van de incisie tot een minimum beperkt worden. Zo hebt u een zo klein mogelijk litteken. Een speciaal chirurgisch instrument zorgt ervoor dat de incisie, om uw borstimplantaat in te brengen, kleiner zal zijn dan 3 centimeter.

De MIBIS methode is de meest populaire borstvergrotingsmethode bij de Wellness Kliniek.

De voordelen van de innovatieve MIBIS methode op een rijtje:

 • klein litteken: minder dan 3 cm
 • minder kans op complicaties, zoals infectie.
 • sneller herstel: 5 tot 10 dagen
 • korte operatietijd: 30 - 45 minuten
 • zelf-oplosbare hechtingen
 • behandeling onder slaapverdoving

De Wellness Kliniek Genk, net aan de grens met Nederland, implanteerde al meer dan 25.000 borstprothesen met de nieuwe MIBIS technologie!

Borstvergroting met Monobloc SoftOne borstimplantaten: zachte, sterke en veilige borstprotheses voor een natuurlijk ogend resultaat.

Keyhole chirurgie: super klein litteken bij borstvergroting

De innovatieve MIBIS methode is de grootste vooruitgang in borstvergroting van de 21ste eeuw!

Monobloc SoftOne prothesen behoren tot de nieuwe generatie implantaten. Deze implantaten zijn gemaakt van (hoog) cohesieve siliconen gel. De medische gel blijft samenhangen ook wanneer men de prothese zou doorsnijden.

Monobloc SoftOne prothesen zijn veilig, voelen zacht aan en er is geen kans op lekkage! 

 

MIBIS Borstvergroting met Monobloc SoftOne

Het grote voordeel van keyhole chirurgie is dat er enkel een kleine insnede nodig is om het borstimplantaat in te brengen! ca. 3 cm, zodat u later nauwlijks nog iets kan zien van de behandeling.  

 • Borstvergroting in BelgiŽ Borstvergroting in BelgiŽEen borstvergroting met implantaten is een behandeling op maat.
  Tijdens het eerste consult met de plastisch chirurg komen alle aspecten aan bod zodat u een geÔnformeerde keuze kan maken.
 • Voorbereiding op een borstvergroting Alle informatie over borstvergrotingOnze informatie pagina's helpen u om zich voor te bereiden op een borstvergroting.
  In de fotogalerij vindt u voor en na foto's om u een idee te geven over de mogelijke resultaten die met een borstvergroting kunnen bereikt worden.
 • Bespreek uw verwachtingen met de plastisch chirurg Uw consultatieSamen met de plastisch chirurg bespreekt u uw wensen en verwachtingen ivm een borstvergroting. De chirurg zal u informeren over de ingreep, de mogelijke risico's en de nazorg.
 • Een ruim assortiment borstimplantaten Een ruim assortimentSamen met de plastisch chirurg bepaalt u welk implantaat, welke vorm, welk profiel en welk volume voor u het mooiste resultaat zal hebben.
 • Verschillende soorten borstimplantaten Implantaten in verschillende soorten en matenLaag profiel, hoog profiel of extra hoog profiel? Samen met de plastisch chirurg maakt u een geÔnformeerde keuze.
 • 10 jaar garantie op borstimplantaten 10 jaar garantie op lekkage van borstimplantatenOnze borstimplantaten beantwoorden aan uiterst strikte kwaliteitsnormen en hebben 10 jaar garantie op lekkage.
 • Borstvergroting als dagbehandeling Dezelfde dag weer naar huisEen borstvergroting gebeurt als dagbehandeling. Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness Kliniek en kan u dezelfde avond weer naar huis of naar uw hotel.
 • Slaapverdoving bij borstvergroting Verdoving zonder risico'sBij een borstvergroting is geen volledige narcose nodig. Slaapverdoving heeft minder bijwerkingen en maakt chirurgie veiliger.
 • Een moderne en steriele operatieomgeving Steriele omgevingOnze deskundige plastisch chirurgen behandelen u in een moderne infrastructuur onderworpen aan de hoogste normen voor veiligheid en steriliteit
 • Borstvergroting met de allernieuwste technieken De allernieuwste techniekenDeskundige plastisch chirurgen en een moderne infrastructuur. De meest moderne operatie technieken voor een mooi eindresultaat.
 • Integrale kwaliteitszorg: EN 15224 kwaliteitcertificaat Kwaliteit van zorgDe Wellness Kliniek heeft het EN 15224 Kwaliteit Certificaat voor gezondheidszorg.
 • De Wellness Kliniek heeft uitgebreide ervaring met borstvergrotingen Uitgebreide ervaringIn de Wellness Kliniek worden jaarlijks worden meer dan 2000 Monobloc Silicone SoftOne implantaten succesvol ingebracht.
 • Borstvergroting aan aantrekkelijk tarief Aantrekkelijk tariefDoor ons ruime aanbod van patiŽnten kunnen wij borstvergroting aanbieden tegen aantrekkelijk tarief.
  Door de grote vraag naar borstvergroting ligt de gemiddelde kost per ingreep lager. Deze besparing rekenen wij rechtstreeks door aan onze patiŽnten.
 • Sterke, veilige en zachte borstimplantaten Sterke, veilige en zachte borstimplantatenSoftOne protheses zijn sterke en veilige implantaten gevuld met een zachte, hoog cohesieve siliconen gel. Uw borsten voelt daardoor zacht en natuurlijk aan.
 • All-in prijzen voor borstvergroting All-in prijzenONze prijzen zijn altijd all-inclusief: de ingreep, opname, borstimplantaten, het honorarium van de artsen, de verdoving en nazorg.
 • Nazorg bij borstvergroting Zorgvuldige nazorgTijdens het controle consult worden de hechtingen verwijderd. Dit is eenvoudig en kan eventueel, indien u wenst, ook bij de huisarts gebeuren.
 • De Wellness Kliniek is steeds bereikbaar na uw ingreep Altijd bereikbaarNa de ingreep krijgt u speciale nazorg instructies mee. Wij staan u bij totdat u volledig hersteld bent.
  Onze artsen blijven 24 op 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, tot uw dienst.
 • Korte wachtlijsten voor borstvergroting Korte wachtlijsten voor borstvergrotingDe Wellness Kliniek doet er alles aan om de wachtlijsten voor borstvergroting zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen 6 weken bij ons terecht voor uw borstvergroting.
 • Internationale bekendheid voor plastische chirurgie Internationale bekendheidDe Wellness Kliniek is internationaal befaamd voor plastische chirurgie. 70% van onze patiŽnten komt uit het buitenland.
 • Service voor lange-afstandspatiŽnten Service voor lange-afstandspatiŽntenKomt u vanuit Nederland en bent u wel even onderweg, dan bieden wij u een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen.
 • Prijsgarantie voor borstvergroting PrijsgarantieAl onze prijzen blijven tot 3 maanden na reservatie geldig.
 • Terugbetaling reservatiekosten ZekerheidZiet u of uw arts na het consult toch nog af van de ingreep, dan krijgt u de reservatiekosten volledig terugbetaald.
 • Uw borstvergroting online reserveren Online reservatieHet is mogelijk om uw borstvergroting tot 3 maanden eerder te reserveren. Dit kan ook online. Bel ons wel altijd even om een datum vast te leggen.
 • Bel ons voor een afspraak voor borstvergroting Maak een afspraak voor een borstvergrotingU kan ons altijd bellen voor een afspraak tussen 8.00u en 18.00u.
 • Maak een afspraak voor borstvergroting Wij kijken uit naar uw komstWij beantwoorden graag al uw vragen. Voor het maken van een afspraak kan u ons best gewoon even bellen.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wellness Kliniek België heeft grote internationale naam en faam voor borstvergroting.

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Borstvergroting: veel gestelde vragen

 • Welk implantaat is geschikt voor mij?
  In samenspraak met de plastisch chirurg bepaalt u zelf welk implantaat, welke vorm, welk profiel en welk volume voor u het mooiste resultaat zal hebben. Wij houden rekening met uw lichaamsbouw en uw wensen. Op het intake consult berekent de plastisch chirurg het volume, de vorm en de projectie.
 • Is er kans op kapselvorming?
  Alle Monobloc Silicone Soft One ® borstimplantaten zijn voorzien van een speciale texturering. Dit betekent dat er aan de buitenkant van het implantaat een ruw laagje is aangebracht. Deze oppervlakte textuur zorgt ervoor dat de kans op kapselvorming wordt geminimaliseerd.
 • Hoe groot zijn de littekens?
  Geen grote insnede nodig! Elke prothese kan geïmplanteerd worden via een keine incisie van ongeveer 3 cm. In samenspraak met de chirurg bepaalt u zelf op welke plaats u de incisie het liefst geplaatst ziet: rond het tepelhof, in de plooi onder de borst of in de oksel holte. Een kleine insnede rond het tepelhof of onder de borst is het minst zichtbaar op termijn, zodat het later nauwelijks merkbaar is dat u implantaten heeft.
 • Is er kans op lekkage?
  Monoblock SoftOne implantaten zijn gemaakt uit 1 blok. Het implantaat heeft geen gelaste sluitnaad. Er is dus weinig of geen kans op lekkage. Dit maakt Monobloc één van de meest veilige implantaten op de markt.
 • Waar wordt het implantaat geplaatst?
  De plaats van het implantaat: - de pocket - wordt zorgvuldig gekozen. Elke borstprothese kan geïmplanteerd worden boven of onder de spier.

Beste kliniek borstvergroting: kies voor kwaliteit

Als u een borstvergroting met borstimplantaten overweegt is het belangrijk dat u een vertrouwde kliniek en goede plastisch chirurg kiest.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Vorm van het borstimplantaat / borstprothese: ronde of anatomische borstimplantaten

Anatomische of druppelvormige implantaten vs ronde implantaten

Rond borstimplantaatDruppelvormig borstimplantaatZowel ronde implantaten als anatomische implantaten (ook wel "druppelvormig" genoemd) worden veel gebruikt bij borstvergroting.

Druppelvormige implantaten hebben een anatomische vorm. Ze worden vaak gebruikt bij een reconstructieve borstvergroting, zoals na borstkanker bijvoorbeeld.

In het geval van een esthetische borstvergroting gaat de voorkeur van onze chirurgen in het algemeen uit naar ronde implantaten.

Er zijn verschillende redenen:

 • Ronde borstimplantaten voelen zachter en natuurlijker aan dan de hardere anatomische implantaten.
 • Het zwaartepunt van druppelvormige implantaten ligt lager waardoor de kans bestaat dat uw borsten na een tijdje gaan zakken.
 • Wanneer uw druppelvormig of anatomisch borstimplantaat na verloop van tijd draait of migreert, zijn uw borsten niet meer symmetrisch. Wanneer een rond borstimplantaat draait, is dit niet zichtbaar.

Met ronde prothesen kan het mooiste en meest natuurlijke resultaat bereikt worden. Ronde implantaten zorgen voor een anatomische, natuurlijke, vorm als u rechtop staat. Uw borsten zullen lichtjes naar buiten vallen als u op uw rug ligt.

Ronde borstimplantaten geven een harmonieuze vorm, beweging en positie van de borst waardoor ze het meest de natuurlijke borst benaderden.

Mooie, natuurlijk ogende borsten met ronde implantaten

Met ronde implantaten kan de chirurg natuurlijke, mooi geproportioneerde borsten creëren. De grote beschikbaarheid van diverse maten, diameters en graden van projectie biedt grote flexibiliteit, om u het borstimplantaat te geven dat perfect bij u past.

 

Wat kost een borstvergroting met ronde of druppelvormige implantaten?

Silicone of Hydrogel implantaten? Rond of anatomisch? De prijs van borstvergroting is afhankelijk van de vorm en soort van het borstimplantaat. Raadpleeg onze prijslijst voor een overzicht van alle prijzen voor een borstvergroting.

Een borstvergroting met ronde siliconen implantaten van 200 cc tot 500 cc kost nu tijdelijk 2395 euro excl. BTW.

Kan ik een borstvergroting in termijnen betalen?

Borstvergroting voor en na

Bekijk foto's voor en na borstvergroting. Deze foto pagina's geven een idee van de resultaten die met een borstvergroting bereikt kunnen worden.

Lees verder, vraag gratis online advies of maak een afspraak

Lees verder: info over de keuze van cupmaat, volume, vorm en decolleté »

Vraag gratis online persoonlijk advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij één van onze gespecialiseerde chirurgen. Lees meer info over borstvergroting bij Wellness Kliniek België.

Ervaringen met borstvergroting van onze patiŽnten

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Wat kost een borstvergroting? Profiteer van het aanbod

Prijzen geldig tot 31/07/2018. De prijzen zijn exclusief BTW.
Borstvergroting met borstimplantaten
maten van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2395 EUR
Implantaatwissel
van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2395 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - privť kliniek bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Borstvergroting in België: tijdelijke aanbieding & meest innovatieve methode voor plaatsing van borstimplantaten met super kleine insnijding. Bij Wellness Kliniek België bent u er zeker van dat de meest moderne MIBIS techniek voor borstvergroting toegepast wordt, en dit aan een voordelige prijs. De beste boorstvergroting via keyhole chirurgie - met kleine incisie - gecombineerd met MonoBloc SoftOne implantaat zorgt ervoor dat het litteken klein is: de beste prijzen en resultaten voor een borstvergroting met MONOBLOC! Vergelijk gerust de prijs voor kwalitatieve en veilige borstchirurgie met Monobloc implantaten in België en Nederland. Wij streven steeds naar de laagste prijzen voor borstvergroting aan de hoogste kwaliteit. Let op: in onze prijzen zijn ook de nazorgen en bijkomende intake consults inbegrepen! Borstvergroting in België: zachte, sterke & veilige implantaten met super klein litteken. Tijdelijke prijs aanbieding. Prachtige resultaten met MIBIS borstvergroting, vergroten borsten met borstimplantaten.