• Borstkasvergroting voor 5500 EUR

    Pectorale implantaten met een natuurlijk ogend resultaat.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW.

Borstspiervergroting / borstkasvergroting voor mannen
met pectorale prothesen / borstimplantaten mannen

Met pectorale implantaten worden de borstspieren bij mannen met behulp van plastische chirurgie groter gemaakt.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de operatie en de borstprotheses specifiek voor mannen. Bekijk de voor / na foto's en raadpleeg de prijslijst voor een overzicht van de kosten voor pectorale implantaten.

Borstkasvergroting - voor Borstkasvergroting - na

Borstkasvergroting

Pectorale implantaten: Borstprothesen voor de man

Borstvergroting - Borstkasvergroting voor heren

Plastische chirurgie voor mannen om borstspieren te vergroten

Plastische chirurgie met pectorale implantaten

Vaak vinden mannen dat, zelfs met veel oefening, het onmogelijk is om de borstontwikkeling te creëren die ze wensen. Dit heeft geleid tot de vraag naar pectorale implantaten.

Deze ingreep is voor mannen met een onderontwikkelde borstkas, heren met asymmetrische ontwikkeling van de borstspieren of gewoonweg als u niet dat spiertype hebt dat door oefening de gewenste borstontwikkeling geeft.

Pectorale borstprothesen: meestal anatomisch

Anatomische vorm voor natuurlijk ogend resultaat

Pectorale borstimplantaten

Pectorale borstimplantaten met anatomische vorm. Deze vorm geeft een natuurlijk ogend resultaat. De implantaten hebben een geruwd oppervlak, zodat de kans op kapselvorming minimaal is.

De anatomische vorm wordt het meest gekozen. Indien u wenst kan u in overleg met de chirurg ook kiezen voor een prothese met verticale vorm. Verticale pectorale borstimplantaten geven een meer mediale (midden van de borstkas) en hogere uitvulling.

De protheses zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Immers elke man is anders gebouwd. De maat-name  en vorm-bepaling gebeurt nauwkeurig op het intake consult.

Pectorale prothesen: de ingreep

De ingreep kan als dagopname. Dit betekent dat u 's morgens naar de Wellness Kliniek komt voor de behandeling die gebeurt onder slaapverdoving. Na de operatie slaapt u uit. Dezelfde avond kan u alweer naar huis of naar uw hotel.

De operatie gebeurt endoscopisch: de chirurg gebruikt fijne instrumenten, de insnede is minimaal. Daardoor verloopt de operatie nauwkeurig en is de kans op nabloeding en infectie minimaal.

Via een kleine insnede, in de okselholte, maakt de chirurg plaats voor de pectorale implantaten. Er wordt ruimte gemaakt boven de ribben en onder de grote borstspier (de pectoralis major spieren). Soms wordt ook de spier aan de rand van het borstbeen (het sternum)losgemaakt. Daarna plaatst de Plastische Chirurg nauwkeurig de borstimplantaten.
Borstkasvergroting - voor Borstkasvergroting - na

Borstkasvergroting

Borstimplantaten voor mannen voor een grotere borstkas / grotere borstspieren.

 

Resultaten borstimplant bij mannen:

bekijk meer voor/na foto's

Pectorale implantaten: het herstel

Bij het plannen van deze ingreep moet u er rekening mee houden dat u de eerste dagen na de operatie rust nodig heeft. Normale werkzaamheden kunnen hervat worden na 1 week, maar met zware inspanningen en sporten raden wij u aan om 6 weken te wachten.

Geen kans op lekkage & spierfunctie niet verstoord

Pectorale implantaten bestaan in verschillende vormen en maten. Ze zijn gemaakt uit een vast, siliconen rubber. Hierdoor is er geen kans op lekkage.

Het doel, van de ingreep, is het bereiken van een zo natuurlijk mogelijk ogende borstkas, die ook mannelijk aanvoelt. De implantaten worden op hun plaats gehouden door de pectorale spier. De spierfunctie wordt hierdoor niet verstoord.

Plastische cosmetische chirurgie voor mannen
Uw afspraak voor een consult

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg.

Tijdens dit consult bekijkt de chirurg of u een geschikte kandidaat bent voor een borstkas vergroting. De maatname gebeurt naukeurig. Na het consult kan u uw operatie boeken. Wij trachten onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen de 3 tot 6 weken bij ons terecht voor een borstkas vergroting met pectorale implantaten.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Prijzen geldig tot 31/01/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Borstkasvergrotende ingreep, inclusief beide pectorale implantaten 5500 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Pectorale implantaten worden gebruikt bij plastische chirurgie voor mannen om de borstspieren te vergroten, de zogenaamde borstspiervergroting. Er worden siliconen borstimplantaten geplaatst. Raadpleeg onze voor/na foto's van borstvergroting bij mannen voor de mogelijke resultaten. Vergelijk de prijzen tussen België en Nederland. Onze prijslijst voor borstcorrectie bij mannen geeft een overzicht van de kosten. De Wellness Kliniek is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Genk ligt dichtbij Sittard, Maastricht, Heerlen, Roermond, Weert & Eindhoven. Genk is tevens minder dan 2 uur rijden vanuit Breda, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht.