Haartransplantatie baard-, snor- en schaamhaar: gelaatshaar & lichaamshaar implanteren

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Ontbreekt de beharing in uw snor en/of baard geheel of gedeeltelijk of hebt u niet de baardgroei die u graag zou willen? Dan kan een snor- of baardimplantatie hiervoor een oplossing zijn.

Haartransplantatie: implanteren van levend, groeiend en blijvend eigen haar. De transplanten worden geoogst op een plaats waar goed donorhaar beschikbaar is en kunnen getransplanteerd / geïmplanteerd worden naar:

  • Pubis - schaamheuvel - venusheuvel
  • Lichaam
  • Snor (snorimplantatie)
  • Baard (baardimplantatie)

Het resultaat van een baard-, snor- of schaamhaarimplantatie is blijvend en het resultaat oogt natuurlijk.

Baardimplantatie & snorimplantatie

Een baard of snor naar uw wens

De dikte van uw baard of snor kan door bijvoorbeeld natuurlijke aanleg, een litteken of een ongeluk niet altijd zijn zoals u het graag zou willen. Een haartransplantatie kan er dan voor zorgen dat u weer een vollere baard of snor krijgt.

Hoe verloopt het transplanteren van hoofdhaar naar de baard of snor?

De chirurg neemt onder plaatselijke verdoving enten uit het hoofdhaar en plant deze blijvende haren in de gewenste zone. Deze zeer geavanceerde methode geeft blijvend, groeiend, levend haar op de gewenste plaats. Dit betekent eveneens dat de lengte van de nieuwe beharing door de patiënt kan worden bepaald. Trimmen van het geïmplanteerde haar kan nodig zijn.

Bij een baard- of snorimplantatie kiest de chirurg hoofdhaar op uw achterhoofd dat qua structuur het meest uw baard- of snorhaar benadert. De haren van uw baard of snor groeien geïsoleerd. Dit wil zeggen dat elke follikel slechts 1 haartje bevat. De chirurg houdt hier rekening mee, alsook met de groeirichting van elk haartje.

  • De haartjes worden geoogst en het litteken op uw achterhoofd wordt nauwkeurig gehecht, zodat er later nauwelijks nog iets van te bespeuren valt.
  • De geoogste haartjes worden onder de microscoop bekeken en bewerkt.
  • Elk haartje wordt individueel geïsoleerd en ontdaan van overtollig vet- en huidweefsel.

Deze voorbereiding zorgt ervoor dat u na het inplanten geen zichtbare littekens overhoudt en dat bij uw baard of snor een mooie, natuurlijke dichtheid bereikt wordt.

Schaamhaarimplantatie bij schaamhaaruitval of groeistagnatie

Hypotrichose in de schaamstreek, uitval of groeistagnatie van het schaamhaar zijn vaak voorkomende problemen. Ook veroudering kan schaamhaaruitval tot gevolg hebben. Chirurgische micro-haartransplantatie kan een oplossing bieden.

Het resultaat van een schaamhaartransplantatie oogt natuurlijk en is blijvend.
Schaamhaartransplantatie - voor Schaamhaartransplantatie - na

Schaamhaartransplantatie

implanteren schaamhaar: door veelvuldig waxen of door het ouder worden kunnen schaamharen aan dichtheid verliezen.

De Haarkliniek: gespecialiseerde service

De Wellness Kliniek is gespecialiseerd in de microchirurgische benadering van haartransplantatie. Wij kunnen tot 1000 kleine ent-eenheden plaatsen in een enkele sessie. Afhankelijk van het aantal haren per eenheid kan dit oplopen tot een equivalent van 3000 - 4500 individuele haren!

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Haartransplantatie van fijn haar aan baard, snor of in de schaamstreek. Info over het implanteren van haar in de baard (baard implantatie) of aan de snor (snor implantatie). Ook transplanteren van haar naar de venusheuvel voor meer schaamhaar is mogelijk. De transplantatie aan baard, snor en schaamstreek is blijvend en oogt natuurlijk. Raadpleeg de kosten voor baard implantatie en snor implantatie op onze overzichtelijke prijslijst voor haartransplantatie. De Wellness Kliniek Haarkliniek is reeds meer dan 10 jaar ervaren in allerlei vormen van haartransplantatie. Onze plastisch chirurgen passen steeds de meest moderne haartransplantatietechnieken toe.