Leeftijd, zwaartekracht, gewichtsschommelingen... het kan er allemaal voor zorgen dat je niet de aantrekkelijke achterzijde hebt die je wenst. Je vetafzetting verandert dikwijls niet door te diëten en te sporten. Dan is de Brazilian butt lift een optie. Bij de Wellness Kliniek sculpteren onze chirurgen je billen om een gezond figuur met rondingen te creëren. De ingreep is in feite een liposculptuur: het vet wordt verplaatst van een andere plek op je lichaam naar je billen.

Prijs: 2795

Brazilian Butt Lift: details

  • Operatie: 90 min.
  • Lichte slaapverdoving of narcose
  • Incisie: 5 mm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 3 - 7 dagen
  • Compressiekleding

Veilige Brazilian butt lift bij Wellness Kliniek

Een Brazilian butt lift staat ook bekend als een bbl operatie, bilvergroting met eigen vet of lipo bbl. Hierbij wordt vet uit andere delen van het lichaam gebruikt om de billen de gewenste vorm en grootte te geven. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Uiteraard gaat dat bij ons veilig in zijn werk. We zuiveren het vet en brengen dat terug in het lichaam bij de billen, waarbij we de incisie minimaal houden en zorgen voor maximale hygiëne.

Lipofilling billen: de mogelijkheden

De een heeft het liefst een flinke Brazilian ass, terwijl de ander simpelweg de vormen wat bij wil laten werken. Wat je wensen ook zijn, bij Wellness Kliniek geven we je de bilpartij waar je van droomt. De grootte die we kunnen behalen is overigens afhankelijk van de hoeveelheid vet die we uit het lichaam kunnen halen aan de hand van liposuctie (meestal bij heupen of buik). In de meeste gevallen zal iedereen voldoende vet op het lichaam hebben om het gewenste resultaat bij de billen te bereiken.

Sporten en diëten geven me niet de gewenste billen?

Hè, sta je uren in de sportschool. Squatten, lunges met gewichten, full body workouts, het heeft je al heel wat kruin gekost. Bovendien let je ook op je voedingsschema en zorg je voor gezond eten. Je bent wel wat centimeters kwijtgeraakt, maar die bilpartij heeft nog steeds niet de shape die je graag zou willen.

Is dit herkenbaar voor je? Geloof ons, je bent zeker niet de enige. De vorm verandert vaak wel iets wanneer je veel sport en op je dieet let, maar meestal niet dusdanig dat je de perfecte rondingen krijgt die je zou willen. Gelukkig is de Brazilian butt lift ingreep helemaal geen zware operatie en herstel je snel. Dit biedt dan ook prima uitkomst als het je op andere manieren niet lukt (of te veel moeite kost) om die rondingen te behalen.

Verslapte billen naarmate je ouder wordt

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je altijd erg blij was met je achterwerk, maar dat je door ouderdom merkt dat de huid verslapt. Ook hormonale invloeden kunnen een rol spelen. De billen kunnen daardoor wat meer gaan hangen. Niet wenselijk natuurlijk en wellicht heb je liever dat strakke kontje van vroeger. Ook hiervoor is liposculptuur aan de billen een goede keuze. Je bent immers nooit te oud om stralend en zelfverzekerd rond te lopen in het lichaam dat jij graag wilt hebben.

BBL: lichaam in jouw droomvorm

Met een Brazilian butt lift ga je voor een achterwerk zoals je die graag zou willen hebben. Maar dat is niet alles wat we kunnen bereiken bij Wellness Kliniek! Doordat we vet uit je heupen of buik halen, zal je daar ook mooiere vormen krijgen. Hierbij houden we uiteraard rekening met een juiste balans van de vormen van het lichaam.

Ook is de Brazilian butt lift te combineren met andere ingrepen van Wellness Kliniek. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook lipofilling in het gezicht doen, of een borstvergroting met eigen vet. We nemen de opties altijd met je door, zodat je een weloverwogen keuze maakt van welke ingrepen je precies wil laten doen.

Bilvergroting mannen en vrouwen

In de meeste gevallen zijn het vrouwen die kiezen voor een Braziliaanse billift. Een mooi achterwerk om mee te pronken is tegenwoordig immens populair. Maar ook mannen kunnen natuurlijk baat hebben hij het sculpturen van de billen. Ronde billen, wie houdt er immers niet van? Dus of je nu man of vrouw bent, informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw bilpartij.

Ben je benieuwd naar wat Wellness Kliniek kan bereiken met een Brazilian butt lift? Dan kun je terecht op onze pagina met bbl voor en na foto’s. Houd er rekening mee dat het resultaat van persoon tot persoon verschilt, afhankelijk van je huidige vormen en de hoeveelheid vet die we gebruiken. Uiteraard gaan we altijd vooraf uitgebreid met je in gesprek over je wensen. Je weet dan ook wat je bij jouw lichaam mag verwachten van de behandeling.

Voor wie is de Brazilian butt lift geschikt?

Is je algemene gezondheid goed? Heb je niet de neiging om zwaar te bloeden? Dan kan je in principe een Brazilian butt lift ondergaan zonder uitgebreid vooronderzoek. Als dit niet het geval is, raden we een medisch onderzoek en bloedtesten aan.

Brazilian butt lift: hoe werkt de ingreep?

Tijdens een Brazilian butt lift neemt de chirurg vet uit de heupen of buik met liposuctie. Dit vet wordt vervolgens gezuiverd door de dode en beschadigde cellen eruit te halen. De chirurg injecteert dan de gezuiverde vetcellen op de plaatsen waar meer volume gewenst is. Bij een Brazilian butt lift komt dat volume er vooral bij op het bovenste deel van de billen.

De hoeveelheid verwijderd vet komt niet overeen met de hoeveelheid geïnjecteerd vet. De chirurg kan gewoonlijk 800 tot 1.500 cc vet verwijderen. Deze vetcellen worden gezuiverd tot gezond vet dat gebruikt kan worden als filler. Per bil is het mogelijk om 200 tot 350 cc vet tegelijkertijd succesvol te injecteren.

In sommige gevallen zijn meerdere ingrepen nodig om tot het beoogde resultaat te bekomen. Optioneel kan het overige vet ook gebruikt worden voor andere lipofilling ingrepen, bijvoorbeeld in het gezicht. De chirurg zal de mogelijkheden altijd vooraf goed met je doorspreken.

Wat mag je verwachten?

De lichaamsdelen in kwestie kunnen na de behandeling gevoelig of gekneusd aanvoelen, maar pijnstillers verhelpen dat. De zwelling en het ongemak verdwijnen na enkele dagen. Compressiekledij is wel nodig om de genezing en de ontzwelling te bevorderen.

De meeste patiënten hervatten hun dagelijkse activiteiten na 3 tot 6 dagen, al geneest ieder persoon natuurlijk op een ander tempo. Het is vooral van belang om je benen voldoende te bewegen en niet te lang te blijven zitten. Een gezonde circulatie is goed voor je herstel.

Billen liften, wat kost dat?

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om transparante all-in prijzen te bieden. Zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent. De prijzen zijn opgebouwd op basis van een prijs voor liposuctie per symmetrische zone (daaruit halen we het benodigde vet) en de Brazilian butt lift zelf. Je kunt hier de actuele prijzen voor een bbl behandeling vinden.

Liposuctie: 1ste symmetrische zone 1295
Supplement: Brazilian Butt Lift 1500


BBL prijzen

Consult Braziliaanse billift boeken

Kun je niet wachten om lekker te pronken met je volle bilpartij? Dan is het tijd om een consult te boeken bij Wellness Kliniek. Hierin geven we je advies en kijken we naar de mogelijkheden voor jouw lichaam. Ook vertellen we je tot in de puntjes hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ga jij voor die fantastische, ronde billen?

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Lees alle beoordelingen

Veelgestelde vragen

Lipofilling en lipostructuur: wat is het verschil?
Lipofilling is een snellere maar veel minder effectieve methode dan lipostrucure. Bij lipofilling wordt eerst vet uit de maag, heupen of dijen geoogst en vervolgens direct naar het te behandelen gebied getransplanteerd. Aangezien het geoogste materiaal niet 100% vet is, wordt een deel ook afgebroken, waardoor vaak meerdere behandelingen nodig zijn. Met lipostructuur wordt het vet op dezelfde manier geoogst, maar speciaal behandeld en vervolgens getransplanteerd nadat het is gezuiverd. Met lipostructuur worden levende vetcellen volledig intact getransplanteerd. De resultaten van lipostructuur zijn daarom nauwkeuriger en permanent.
Hoe wordt een Braziliaanse Butt Lift uitgevoerd?
Tijdens een Brazilian Butt Lift wordt er geen huid verwijderd. De chirurg oogst met liposuctie vet uit de heupen of de maag. Het geoogste vet wordt vervolgens gezuiverd door dode en beschadigde cellen te verwijderen. De gezuiverde vetcellen worden opnieuw geïnjecteerd in het gebied waar meer volume nodig is. Bij een Brazilian Butt Lift wordt het bovenste kwadrant van de billen gevuld.
Hoeveel vet wordt er gebruikt voor een BBL?
U moet weten dat het uiteindelijke geïnjecteerde bedrag NIET het verwijderde bedrag is. De chirurg kan gewoonlijk 800 tot 1500 cc vet verwijderen in een gebied waar u dit het meest wilt verliezen. De geoogste vetcellen worden vervolgens gezuiverd. Ongeveer 25% van dit gezonde vet komt in aanmerking als vulmiddel. De gemiddelde hoeveelheid gezuiverde vetcellen die uw chirurg per bil kan transplanteren, met succes, ligt dus tussen de 200 en 350 cc per sessie. Het is belangrijk dat de chirurg alleen de gezonde en levensvatbare cellen injecteert die een succesvol vettransplantaat opleveren. Wanneer de juiste verwerkings- en injectietechnieken worden gebruikt, heeft het vettransplantaat een veel grotere kans dat het ‘neemt’ en dat het lang meegaat. Het hebben van een permanent vettransplantaat is de enige manier om 'touch-ups' te vermijden.