Abdominoplastie voor mannen

Abdominoplastie

Plastische chirurgie voor mannen is al lang geen taboe meer. Heel wat mannen kiezen bijvoorbeeld voor een tummy tuck of abdominoplastie om een buikje weg te werken.

Vanaf € 4380
Bekijk alle prijzen

Abdominoplastie: details

  • Operatie: 2 u.
  • Algemene verdoving
  • Incisie: 50 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 14 - 28 dagen
  • Buikgordels

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor welke mannen is een abdominoplastie geschikt?

Is je gezondheid in orde, maar wil je een strakkere buik? Heb je realistische verwachtingen? Dan kan in principe een abdominoplastie een oplossing voor je zijn. Let wel: als je een grote hoeveelheid vet hebt in je buikstreek rond je organen, zijn sporten en diëten of een maagoperatie een betere optie. Onze artsen adviseren je graag omtrent de beste opties voor jouw lichaam en situatie.

Abdominoplastie bij mannen: de ingreep

Een abdominoplastie kan op verschillende manieren. De beste techniek voor jou? Dat hangt af van je anatomie en je doel. Meestal worden de buikspieren strakker gemaakt en wordt de overtollige huid verwijderd. De incisie gebeurt in het lagere gedeelte van de buik, onder de 'riem'. 

Wat mag je verwachten?

Na de ingreep heb je geen hangende, slappe huid meer aan je onderbuik. Je buik is strakker en je silhouet knapper. De littekens zijn door de locatie amper zichtbaar en vervagen na verloop van tijd. 

Stap voor stap

Onze troeven

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Lees alle beoordelingen

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende soorten tummy tucks?
Ja. De verschillende typen zijn een mini-tummy tuck, een volledige tummy tuck, een fleur de lis-buikcorrectie en eenbodylift. Elke buikwandcorrectie is uiterst individueel en een grondige beoordeling is nodig om de mooiste, blijvende resultaten te bereiken. Tijdens het consult zal de chirurg bepalen wat voor u de beste techniek is en wat u precies kunt verwachten.
Hoe lang duurt een buikoperatie?
Dit hangt af van het type buikcorrectie dat voor u het meest geschikt is. Gemiddeld duurt een mini-buikwandcorrectie 1 tot 2 uur. Een volledige buikwandcorrectie kan 2 tot 2 ½ uur duren. Gedurende deze tijd zult u onder algehele narcose zijn. Patiënten zullen een overnachting nodig hebben, maar dit wordt tijdens de consultatiefase met uw chirurg besproken.
Wat is de hersteltijd? Wanneer kan ik weer aan het werk?
Zoals bij de meeste grote operaties, moet u uzelf voldoende hersteltijd gunnen. De meeste patiënten zullen daarna 2 tot 4 weken moeten rusten, dit is korter als u slechts een mini-buikcorrectie heeft gehad, meestal 1 tot 2 weken. Het wordt aangeraden om minimaal een week vrij te nemen van het werk. Alle patiënten worden uitgenodigd voor een gratis vervolgconsult.
Wat is een ​​mommy make-over?
Een Mommy Makeover behandelt de buik en de borsten, precies de probleemgebieden waar veel moeders mee te maken hebben. De behandelingen worden gelijktijdig uitgevoerd, tijdens een enkele operatie. Het voordeel van een combinatietherapie is dat u niet langer dan nodig buiten actie bent.
Is een Mommy Makeover iets voor mij?
Een Mommy Makeover is geschikt voor alle moeders, jong en oud. Het is belangrijk dat u in goede gezondheid verkeert. Een Mommy Makeover geeft het beste resultaat als u voor de operatie op uw streefgewicht zit. Als je te dik bent, kun je het beste eerst afvallen. Als u overgewicht heeft, loopt u het risico op complicaties zoals infectie, slechte wondgenezing en postoperatieve bloeding. Uw BMI (Body Mass Index) mag nooit hoger zijn dan 30.

Bekijk alle veelgestelde vragen