Is je schaamstreek wat verzakt? Heb je last van te veel vet in je schaamstreek? Cosmetische chirurgie aan de geslachtsdelen wordt alsmaar meer uitgevoerd. Onze chirurgen verwijderen in dat geval vetweefsel in de onderbuik en/of schaamstreek, zodat jij je weer comfortabel voelt. De ingreep is erg populair bij vrouwen, maar kan natuurlijk ook uitgevoerd worden bij mannen. 

Vanaf € 3695
Bekijk alle prijzen

Pubislift: details

  • Operatie: 30 min.
  • Algemene of slaapverdoving
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 1 week

Hulp nodig? Een medewerker belt je graag op!

Voor wie is een pubislift geschikt?

Een verzakking van de schaamstreek of venusheuvel, het is een veelvoorkomend probleem bij rijpere vrouwen. Als je niet tevreden bent over dit lichaamsdeel, kan je dit oplossen met een pubislift. 

Pubislift: de ingreep

Verzakking van de schaamstreek, ook ptosis genoemd, is het gevolg van verzwakt weefsel in deze zone. Deze aandoening is veelvoorkomend bij patiënten die gewicht hebben verloren, zwanger zijn geweest of wat ouder zijn. Dit kan gecorrigeerd worden door een incisie te maken in de overtollige huid boven de schaamstreek.

Het teveel aan huid wordt verwijderd en de schaamstreek wordt strakker gemaakt. De incisie wordt gehecht met extreem fijne hechtingen. De ingreep wordt dikwijls gecombineerd met een abdominoplastie om de contouren van de buik te optimaliseren. 

Een pubislift kan ook gecombineerd worden met ingrepen aan de rest van het lichaam of het gezicht. Denk dan aan een ooglidcorrectie of het witter maken van de tanden. De voordelen van een dergelijke combinatie zijn duidelijk: je hoeft maar één keer verdoofd te worden en je herstelperiode is veel korter. Bovendien is het ook goedkoper. 

Wat mag je verwachten?

Na een pubislift voelt de schaamstreek vlakker met dikwijls meer zelfvertrouwen voor de patiënt tot gevolg. Zolang de patiënt een gezond en stabiel gewicht behoudt, blijven de resultaten permanent. 

Stap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.