De meest gevraagde ingreep als het gaat om genitale chirurgie is een schaamlipverkleining. Vind je je schaamlippen te groot en voel je je daardoor minder aantrekkelijk? Of heb je er fysiek last van? Dan biedt deze ingreep de oplossing. In de Wellness Kliniek voeren onze chirurgen deze operatie zeer frequent uit. We hebben dan ook de meest deskundige specialisten in huis.

Prijs: 1240

Schaamlipverkleining: details

  • Operatie: 30 min.
  • Slaapverdoving of algemene verdoving
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 1 week

Voor wie is een schaamlipverkleining geschikt?

Heeft de grootte van je schaamlippen effect op je zelfvertrouwen of creëert het fysieke ongemakken voor je? Dan is een schaamlipverkleining wellicht de oplossing.

Schaamlipverkleining: de ingreep

Je kiest bij deze ingreep zelf de grootte van je schaamlippen. Houd er wel rekening mee dat de kleine schaamlippen ook een biologische functie hebben. Ze beschermen de vagina-opening bij het openen van de benen. Overdreven correctie moet dus vermeden worden.

Tijdens deze ingreep verkleinen we de binnenste schaamlippen en/of zorgen we ervoor dat ze symmetrisch zijn. Een schaamlipverkleining is esthetisch gezien een optie om je zelfvertrouwen over dit lichaamsdeel aan te pakken, maar het kan ook nuttig zijn als je pijn hebt tijdens geslachtsgemeenschap, sport of fietsen.

Soms is het nodig om onregelmatigheden zoals overgroei, littekens of asymmetrie te corrigeren. We focussen altijd op de wensen van de patiënten. De littekens van deze ingreep zijn erg klein en naderhand meestal niet meer zichtbaar. De gevoeligheid blijft normaal gezien onveranderd. Onthoud wel dat de psychologische en relationele aspecten van een disfunctionele ervaring met de vagina niet veroorzaakt noch genezen kunnen worden door chirurgie.

Wat mag je verwachten?

De meeste patiënten voelen zich prima na de ingreep. In sommige gevallen is er enige bloeding na de operatie. Daarom raden we je aan om een nacht in de kliniek te blijven. De hechtingen lossen vanzelf op. Je kan je normale activiteiten na 2 weken weer oppakken.

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...