Heb je te volle lippen? Of hangt je onderlip te fel naar beneden? Dat kunnen onze plastische chirurgen met een lipcorrectie gemakkelijk verhelpen. Bij een lipverkleining nemen we overtollig slijmvlies - aan de binnenkant van je lip - weg om de lip kleiner te maken.

Prijs: 1250

Lipverkleining: details (per lip)

  • Operatie: 30 min.
  • Slaapverdoving of volledige verdoving
  • Incisie: 6 cm in de mond
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 7 tot 14 dagen

Voor wie is een lipverkleining geschikt?

Te grote lippen, een te dikke boven- of onderlip, een hangende onderlip? In deze gevallen is een lipverkleining absoluut een optie. 

Lipverkleining: de ingreep

Om de lippen dunner te maken, verwijdert de chirurg overtollig slijmvlies aan de binnenzijde van de lip. Vervolgens maakt de chirurg hechtingen in de mond, zodat er geen littekens zichtbaar zijn.

Een lipverkleining duurt 45 tot 90 minuten. De ingreep kan uitgevoerd worden onder lokale verdoving. Je kan na de ingreep meteen naar huis. 

Wat mag je verwachten?

Je kan meteen na de ingreep naar huis. De hechtingen hoeven niet verwijderd te worden, want ze lossen vanzelf op. Je lippen zien er knap en evenwichtig uit.

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...