Draadlift kosten

Hieronder vind je meer informatie over de kost van je gewenste behandeling. 

Wat kost een draadlift of featherlift?

De draadlift staat ook bekend als de featherlift. Ben je benieuwd naar de kosten van deze ingreep? Bekijk dan hierboven onze transparante prijstabel. Meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kosten draadlift bij Wellness Kliniek

In onze tarievenlijst is te zien dat de prijs van een draadlift afhankelijk is van het aantal draden dat je wilt laten plaatsen. Hoeveel draden nodig zijn, is compleet afhankelijk van je wensen en van je gelaat. Om concreet de featherlift kosten voor jouw situatie te weten, raden we je aan om een vrijblijvend consult te boeken. Onze artsen adviseren je op maat en geven je eerlijk advies over wat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Resultaat van draadlift

Een draadlift is een goede ingreep voor iedereen die last heeft van beginnende huidverslapping. Merk je dat je last krijgt van fijne lijntjes rond de ogen, wenkbrauwen, wangen of andere delen van het gezicht, dan kan deze ingreep uitkomst bieden. Ben je benieuwd naar de resultaten die behaald kunnen worden met de draadlift? Neem dan zeker even een kijkje bij onze draadlift voor en na foto’s.

Snel herstel bij een featherlift

De draadjeslift behandeling neemt circa 20 tot 40 minuten in beslag en na de behandeling mag je vrijwel meteen naar huis. Normaliter kun je je dagelijkse werkzaamheden meteen weer herpakken, maar de eerste twee dagen zou je lichtelijk last kunnen hebben van zwellingen en roodheid. Dit is normaliter zo weggetrokken.

Goed bereikbare draadlift kliniek

Wellness Kliniek België is gevestigd in Genk en wordt goed gevonden door mensen uit heel Europa. Daarnaast kun je ook terecht bij onze Wellness Kliniek Barcelona voor deze ingreep. Mocht je van ver weg komen, dan heb je bij ons de optie om een privé kamer te boeken. Naast ingrepen die zich richten op het gelaat kun je bij ons ook terecht voor andere esthetische chirurgie.

Betaalbare draadlift prijs

Naast de draadlift is ook de (mini) facelift een optie. Deze ingreep is echter iets ingrijpender, prijziger én daarnaast zeker niet altijd nodig. Welke ingreep aan het gezicht je ook kiest, bij Wellness Kliniek streven we ernaar om de prijzen voor esthetische ingrepen betaalbaar te houden. Zo kan iedereen lekker in zijn of haar vel zitten!

Plan een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek

Heb je vragen over de draadlift of een ander type ingreep? Wil je weten wat er nodig is om jouw wensen te behalen? Neem dan zeker contact met ons op. Plan een vrijblijvend consult en krijg meteen een transparante opgave van de draadlift kosten in jouw situatie. Iedere draadlift is immers maatwerk en onze ervaren chirurgen gaan altijd voor het mooiste resultaat. Een look die past bij jouw gezicht, op een natuurlijke manier. Zo voel jij je op en top en straal je weer zoals je zou willen!

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak