borstvergroting ervaring van S.

Borstvergroting en buikcorrectie, de ervaring van S.

Dankzij de Wellness Kliniek kan ik terug in de spiegel kijken en ben ik blij en trots op mezelf

Testimonial 15/05/2020 door S.S.

Via Facebook leerde ik de Wellness Kliniek kennen. We hebben via de site een afspraak gemaakt om een gesprek te hebben met Dr Damen voor een borstvergroting en een buikcorrectie te laten uitvoeren. De dokter adviseerde om deze ingrepen in twee aparte operaties uit te voeren om risico’s te vermijden.

Borstvergroting

Ik besloot om eerst de borstvergroting te doen en koos voor 300cc Monobloc implantaten. Alles is heel goed verlopen! De verpleegkundigen waren heel vriendelijk en Dr Damen is een echte top dokter die weet wat hij doet.

De dag na de operatie kreeg ik telefoon met de vraag of alles goed met mij ging. De opvolging van de nazorg was super. Na twee weken mocht eindelijk het verband eraf en kreeg ik voor het eerst het resultaat te zien. Het was echt heel mooi gedaan!

Nu (7 maanden post-op) zijn de kleine litteken amper zichtbaar en mijn borsten voelen heel natuurlijk aan. Echt prachtig!

Buikwandcorrectie

Drie maanden na de borstvergroting heeft Dr Damen mijn buikcorrectie uitgevoerd die ook zeer goed verlopen is. Na 1 overnachting mocht ik naar huis.

Twee weken na de operatie zijn we teruggegaan naar de kliniek om het verband te vernieuwen. Daarna moest het verband 6 weken dag en nacht aan blijven. Het was een beetje lastig om ermee te slapen maar voor de rest viel allemaal goed mee. Nu (4 maanden post-op) gaat alles heel goed. Ik kan terug werken en sporten zoals voorheen. Het litteken is nog gevoelig en rood. Nog enkele maanden geduld  tot dat het helemaal genezen is.

Borstvergroting en buikwandcorrectie voor en na

Dikke merci aan Dr Damen en het hele team van de Wellness Kliniek. Dankzij hen kan ik terug in de spiegel kijken en ben ik blij en fier op mezelf.

Bedankt allemaal! 

S.S.

Lees meer