• Vollere lippen vanaf 300 EUR

    Wil je graag vollere lippen? Lippen opvullen met lip fillers kan vanaf 300 EUR incl. BTW.

Lippen opvullen met lip fillers | Lippen vergroten | Volle lippen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Lippen opvullen zonder operatie voor grotere lippen.

Het opvullen van lippen / opspuiten met opvulmiddelen voor meer volume is een veel gevraagde esthetische ingreep. Volle lippen en een welgevormde mond zijn immers sensueel en een mooie glimlach is erg aantrekkelijk.

Het mooier maken van mond en lippen is daarom erg populair.

Lip fillers kunnen uw lippen een mooiere vorm en meer volume geven. Onze artsen zijn deskundigen en gebruiken een speciaal voor de lippen ontwikkelde filler. De fillers zijn goed bestand tegen het continu bewegen van de lippen waardoor het resultaat langer mooi blijft.

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: wij rekenen enkel de prijs per spuit of per producteenheid aan. 
Sommige mensen hebben wat meer vulmiddel per zone nodig, anderen wat minder. Onze artsen hebben oog voor detail en weten de verschillende fillers op een subtiele manier te gebruiken. Belangrijk, want zo krijgt u het mooiste resultaat en betaalt u alleen voor de hoeveelheid eenheden die gebruikt worden.

Het doel is om met een eenvoudige, niet-chirurgische ingreep, de mooiste versie van uzelf te creëren.

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

Snel en eenvoudig grotere lippen met lip fillers

De cosmetisch arts injecteert met een heel dun naaldje de filler in de lippen of de huid. Door het verdovende middel (lidocaine) merkt u hier nauwelijks iets van. Een behandeling met fillers is erg eenvoudig en duurt ongeveer 10 tot 45 minuten. De duurtijd hangt af van de te behandelen zones (lippen vullen, hangende mondhoeken corrigeren, de verticale lijntjes boven de lippen, de rimpel tussen uw lippen en de neus).

Het resultaat van een filler behandeling is meteen zichtbaar en is 6 tot 9 maanden zichtbaar, daarna neemt het resultaat gedurende ongeveer 18 maanden geleidelijk af.

U kan de behandeling zo vaak herhalen als u wilt. De meeste mensen komen elk jaar bij ons terug voor een touch-up behandeling om het gewenste resultaat te behouden.

Volume van lippen vergroten

Lippen opspuiten: tijdelijk of blijvend lippen opvullen?

Het mooier maken van de lippen en de glimlach kan tot significante verbetering van uw gezicht leiden. Het is echter belangrijk dat, als u deze procedure overweegt, u goed geïnformeerd bent over de methode en het te verwachten resultaat. Onze esthetisch artsen zijn speciaal opgeleid in de technieken van injectiebehandelingen en geven u graag eerst deskundig advies.

Er zijn in 2 behandelmethoden voor het opvullen van de lippen met injecties:

  • Lippen opvullen met een injectable filler met een tijdelijk resultaat.
  • Lippen opvullen via lipostructuur / lipofilling met een blijvend resultaat.

Het mooiste en meest natuurlijke resultaat kan bereikt worden door rekening te houden met alle verhoudingen in uw gezicht.

Natuurlijke vollere lippen - voor Natuurlijke vollere lippen - na

Natuurlijke vollere lippen

Mooie, volle lippen geven uw gezicht een warme en sensuele uitstraling.

Meer voor en na foto's

Vollere lippen met injecties / fillers - voor Vollere lippen met injecties / fillers - na

Vollere lippen met injecties / fillers

Met een filler behandeling kunnen we uw lippen opvullen of vergroten. Het resultaat oogt natuurlijk.

Meer voor en na foto's

 

Lippen opvullen met fillers - voor Lippen opvullen met fillers - na

Lippen opvullen met fillers

Voor vollere lippen met een natuurlijk ogend resultaat

Na behandeling met fillers

Na behandeling kunnen uw lippen wat rood of gezwollen zijn. Soms is er wat blauwverkleuring rond de plek van de inspuitingen. Dit is goed te camoufleren met wat lippenstift en trekt na enkele dagen vanzelf weer weg. De meeste mensen gaan meteen weer aan het werk of gaan gewoon door met hun sociale activiteiten.

Is lippen opspuiten veilig?

Welke fillers worden er gebruikt voor het opvullen van de lippen

Er zijn 2 soorten vulmiddelen (fillers) voor lippen: de biologisch afbreekbare opspuitmiddelen en de biologisch niet-afbreekbare vulmiddelen.

1. Biologisch afbreekbare lip fillers:

Deze fillers worden na verloop van tijd, zo'n 6 tot 18 maanden) vanzelf door het lichaam afgebroken waardoor het effect geleidelijk afneemt. In de Wellness Kliniek geven wij de voorkeur aan de biologisch afbreekbare injecties op basis van hyalurongel of calciumhydroxyapatiet (Juvéderm, Restylane en Belotero).

2. Biologisch niet-afbreekbare lip fillers:

Voor het vergroten van de lippen zijn ook fillers beschikbaar die een blijvend resultaat geven. Deze fillers worden door het weefsel ingekapseld.

Voor de biologisch niet-afbreekbare inspuitingen is de keuze van het materiaal uiterst belangrijk. Onderzoek heeft aangetoond dat de kans op complicaties bij biologisch niet-afbreekbare fillers, indien toegepast door ervaren artsen, zeer klein is. Toch meent het Nederlands Ministerie van Volksgezondheid dat de risico’s op langere termijn onvoldoende bekend zijn. De Nederlandse overheid heeft daarom de klinieken voor cosmetische chirurgie gevraagd terughoudend te zijn met het aanbieden van de niet-afbreekbare fillers.

De Wellness Kliniek is het ermee eens dat fillers zoals Dermalive, Artecoll, Aquamid Beautical-5 en Siliconenolie (PMS) tot het verleden behoren en vervangen zijn door betere en veiligere producten.

Hyaluronzuur fillers

Tijdelijk voller maken van de lippen met hyaluronzuur

De meest bekende, moderne, biologisch afbreekbare injectable fillers voor het tijdelijk voller maken van lippen, zijn inspuitmiddelen op basis van een natuurlijke stof: Hyaluronzuur.

  • Hyaluron injectable gel is een combinatie van water en hyaluronzuur. Deze stof komt van nature in het lichaam voor en is bekend als de NMF (Natural Moisturizing Factor).
  • Hyaluron is een stof die van nature in onze huid aanwezig is en daar de rol van “vochtbinder” vervult. Dit laatste verklaart tevens het gebruik van deze stof in veel anti-aging crèmes.
  • Hyaluronzuur geeft de huid soepelheid en veerkracht, is veilig en kent geen allergische reacties.

Maak een afspraak voor een consult voor lippen opvullen vanuit Nederland

Onze artsen zijn gespecialiseerd in het mooier maken van de lippen. Daarom bieden wij niet één of twee esthetische behandelingen of technieken aan.

Het vergroten of accentureren van uw lippen is een behandeling op maat!

Onze artsen hebben ruime ervaring in het volledig spectrum van deze behandelingen en zullen in overleg met u de beste methode bepalen, voor een mooi, natuurlijk  en langdurig resultaat. 

U kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment dat het beste past. 

Wij proberen onze wachttijden voor behandeling van lippen zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel terecht binnen de 2 weken.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Tijdelijk volume van lippen vergroten (lippen verdikken)  door het opspuiten van de lippen: lippen opvullen met biologisch afbreekbare injectiemiddelen (lippenfiller) is een populaire niet-chirurgische behandeling. Voor het tijdelijk opvullen van lippen - met Perlane of Restylane - is dus m.a.w. geen operatie nodig. Het effect van het opspuiten met biologisch afbreekbare fillers is echter wel tijdelijk! Er bestaat ook een methode om de lippen blijvend op te vullen. Het blijvend opvullen van lippen (permanent volle lippen) kan met lipostructuur (lipofilling). Hierbij worden de lippen opgevuld met eigen vet. Onze pagina's over Lipofilling / lipostructuur geven meer info over de gebruike Coleman methode. Bekijk de verschillende voor / na foto's i.v.m. volume lippen vergroten (lippen opvullen of opspuiten) en raadpleeg onze prijslijst: overzicht van de kosten van opvullen van lippen. Onze artsen zijn gespecialiseerd in cosmetische ingrepen. Laat dit uitsluitend bij gespecialiseerde artsen uitvoeren. Het opvullen van lippen is een korte dag behandeling, maar dient uiterst precies en met het correcte materiaal uitgevoerd worden. De Wellness Kliniek België, in Genk, beschikt over een certificaat voor kwaliteitszorg. Bekende injectie middelen zijn: Juvéderm, Perlane, Restylane, Collageen, Hyaluron, Rofilan, Juvederm, Artecoll, Dermalive, Aquamid siliconen. Wij informeren u over de voordelen en nadelen van de injectables / silicone lippen. Maak een afspraak voor meer informatie of gebruik onze gratis online consultatie.