• Borstvergroting nu 2600 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze aanbieding geldt voor borstimplantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 31/05/2020

Borstvergroting BelgiŽ

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

De Wellness Kliniek ontvangt regelmatig dames die niet tevreden zijn met de grootte of vorm van hun borsten. Ze voelen zich hierdoor erg onzeker, niet aantrekkelijk of zelfs diep ongelukkig. Een borstvergroting kan in dat geval een oplossing zijn.

Een borstvergroting geeft uw borsten meer volume en verbetert de verhouding en de vorm voor een mooiere boezem met een natuurlijk ogend resultaat. Hebt u eerder slappe of hangende borsten, dan kan u ervoor kiezen om een borstvergroting te combineren met een borstlift.

Wanneer u een kleine borstvergroting voor ogen heeft (of u wenst geen borstimplantaten), is een borstvergroting met eigen vet mogelijk. Dit is een natuurlijke borstvergroting zonder implantaten die tot 1 cupmaat extra kan geven.

De arts bespreekt tijdens het consult samen met u uw verwachtingen en wensen en informeert u over de ingreep, risico's en nazorg.

Jaarlijks doet de Wellness Kliniek in België meer dan 3000 borstvergrotende ingrepen met Monobloc prothesen. Dit is meer dan elke andere kliniek voor cosmetische chirurgie in Belgie of Nederland!

Wat kost een borstvergroting bij de Wellness Kliniek?

Borstvergroting met borstimplantaten kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Deze aanbieding geldt voor siliconen borstimplantaten van 200 cc tot 500 cc! Dit is een heel uitgebreid gamma, waarmee meer dan 95% van al onze patiënten het gewenste resultaat bereikt. Deze aanbieding blijft geldig tot: 31/05/2020.

Onze borstvergroting kosten zijn steeds all-in: de opname, het medisch honorarium, borstimplantaten, verdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep.

 • Na reservatie blijft de aanbieding voor borstvergroting nog 2 maanden geldig.
 • Reserveer op tijd want onze operatielijsten lopen snel vol.

Raadpleeg onze prijslijst voor een overzicht van alle kosten voor een borstvergroting.

Deskundige ervaring met borstvergroting

Met ons team van plastische chirurgen bent u in de meest ervaren handen. We verzorgen u bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg. Onze prijzen zijn alles-inclusief.

 • In de Wellness Kliniek wordt elke borstvergroting uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg.
 • Wij garanderen een klein litteken met de MIBIS methode.
 • Borstvergroting kan als dagbehandeling onder slaap- of roesverdoving. U heeft geen narcose nodig!
 • Na de behandeling slaapt u uit. Dezelfde avond kan u weer naar huis of naar uw hotel.
 • Komt u uit Nederland, dan is het niet altijd praktisch om na uw consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie, vooronderzoeken en borstvergroting op aansluitende dagen uitgevoerd.

Soorten borstimplantaten

Borstimplantaten bestaan in verschillende vormen en soorten. U kan kiezen uit zowel ronde als druppelvormige borstimplantaten (anatomische borstimplantaten) gemaakt van siliconen (vaste gel), hydrogel of gevuld met een zoutwater oplossing. De Wellness Kliniek biedt verschillende merken borstimplantaten aan: Monobloc, Sebbin, Mentor en Motiva.

Monobloc-SoftOne en Monobloc-Hydrogel borstimplantaten wordt het meest gekozen. Deze borstimplantaten van Laboratoires Arion zijn sterk en zeer elastisch, waardoor ze met de MIBIS keyhole technologie kunnen ingebracht worden. Omdat er enkel een kleine incisie gemaakt wordt (kleiner dan 3 cm) geeft deze methode het mooiste litteken.

MIBIS-borstvergroting met superklein litteken door kleine insnede

Marijke komt vanuit Nederland naar de Wellness Kliniek in België voor een borstvergroting.

Wanneer u kiest voor Next-Day-Surgery kunnen uw consultatie en ingreep op aansluitende dagen gepland worden. Zo hoeft u niet steeds heen en weer te reizen. Dat bespaart tijd en kosten!

Borstvergroting voor en na

Bekijk voor en na foto's van borstvergroting. Deze foto's geven een idee van de resultaten die met een borstvergroting bereikt kunnen worden.

Borstvergroting met implantaten - voor Borstvergroting met implantaten - na

Borstvergroting met implantaten

 

Borstvergroting voor- en na foto:

BH cupmaat A: voor de operatie,

BH cupmaat C: na de operatie

MIBIS methode : Keyhole chirurgie

Borstvergroting C-cup - voor Borstvergroting C-cup - na

Borstvergroting C-cup

 

Borstvergroting voor- en na foto:

Nieuw! MIBIS technologie: SoftOne silicone implantaten, kunnen - indien gewenst - ingebracht worden via een klein sneetje van ca 3 cm, zodat er nauwelijks littekens in de borstplooi of rond de tepel zichtbaar blijven.

Kom ik in aanmerking voor een borstvergroting?

Heb ik een borstvergroting of borstlift nodig?

Wanneer uw tepel boven de infra-mammaire plooi staat, komt u in aanmerking voor borstvergroting.

Staat uw tepel gelijk met of lager dan de plooi onder de borst, dan hebt u verslapte borsten (grade 1 of meer) en bent u beter gehopen bent met het verstevigen van uw borsten door lifting van van overtollige huid (borstlift). Wenst u zowel grotere als stevigere borsten, dan kan u kiezen voor een borstlift in combinatie met een borstvergroting. Dit kan meestal tijdens dezelfde ingreep.

Borstvergroting: veel gestelde vragen

 • Kan ik mijn toekomstige bh-maat kiezen?
  Op het intake consult maakt u uw wensen kenbaar aan de chirurg. De chirurg berekent daarna het volume, de vorm en de projectie, bepaalt de vorm van het implantaat en berekent de volumevergroting. Niet alleen de vorm en het volume is belangrijk, ook het profiel (projectie) van het implantaat bepaalt mee het eindresultaat. Silicone prothesen bestaan in rond laag profiel, rond hoog profiel, rond extra hoog profiel, anatomisch, druppelvormig.
 • Welke prothesen geven het meest natuurlijke resultaat?
  Een ronde vorm zie je niet onder de huid en het klierweefsel. Afhankelijk van uw wens kiest u voor een lage, hoge of extra hoge projectie. Uit onze ruime ervaring blijkt dat de mooiste vorm bereikt kan worden met ronde implantaten.
 • Geven anatomische of druppelvormige implantaten een natuurlijker eindresultaat?
  Anatomische en druppelvormige implantaten zijn soms gewenst als u slechts 1 borstimplantaat wenst. Het nadeel van druppelvormige en anatomische implantaten is dat het zwaartepunt van het implantaat laag ligt, waardoor uw borsten op termijn kunnen zakken.
 • Zijn silicone implantaten wel veilig?
  Het werd nooit wetenschappelijk aangetoond dat siliconen borstkanker, reuma of immuunstoornissen veroorzaken. Wel was het vroeger zo dat de prothesen gevuld waren met een lopende siliconen gel. Als men dan een scheurtje kreeg in het omhulsel van het implantaat kon de gel eruit lekken en zich in het lichaam verspreiden. Gelukkig is dit verleden tijd! Moderne siliconen implantaten hebben een stevige siliconen wand en zijn gevuld met een vaste (cohesieve) siliconen massa. Als de wand scheurt, zal de silicone niet lekken.
 • Gebeurt het wel eens dat implantaten moeten verwijderd worden?
  Soms gebeurt het dat het lichaam een hard kapsel vormt rond het implantaat: de borsten worden hard en zijn pijnlijk. Meestal kan de chirurg dit kapsel, onder verdoving, los maken. Helaas worden daarbij soms de implantaten beschadigd en moeten ze vervangen worden. Ook kan het lichaam wel eens weigeren om het implantaat te accepteren en stoot het af. Afstotingsreacties en kapsels zijn een uitzondering. Meestal gaat alles gewoon goed en hebt u heel lang plezier van uw borstvergroting.
 • Hoe lang kunnen implantaten blijven zitten?
  De meeste fabrikanten van borstprothesen bevelen, na 10 jaar, een prothese wissel aan. Maar er zijn heel veel dames die al meer dan 20 jaar met dezelfde implantaten rondlopen. Als men in acht neemt dat de kwaliteit van de implantaten erg verbeterd is, mag men ervan uitgaan dat een groot deel van de vrouwen zeer lang, en zelfs levenslang geholpen blijft met de originele ingreep
 • Kan ik een goedkopere borstprothese kiezen?
  In de Wellness Kliniek gebruiken wij enkel die prothesen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Minder kwalitatief goede implantaten of protheses met mindere tensiële sterkte worden niet gebruikt, zelfs niet als de patiënt hierop aandringt om de prijs te drukken.
 • Is een jaarlijkse controle nodig?
  Neen. Borstprothesen van hoge kwaliteit geven weinig kans op complicaties. Bijgevolg kunnen we stellen dat - tenzij de chirurg andere instructies geeft - een routinematige jaarlijkse controle van uw borstvergroting overbodig wordt. Gaat u voor een mammografie, vergeet de dan niet te vermelden dat u borstimplantaten hebt.
 • Kan ik na borstvergroting nog borstvoeden?
  Ja. Na borstvergroting, kan u nog prima borstvoeding geven.
 • Kan ik een borstvergroting betalen in termijnen?
  Ja, dat kan. Lees er hier alles over.

Komt u vanuit Nederland? Maak gebruik van onze snelle Next-Day-Surgery service

De Wellness Kliniek is gelegen in Genk, net over de Belgisch-Nederlandse grens voor onze vele Nederlandse patiënten. Slechts een half uurtje rijden vanuit Maastricht, een uurtje vanuit Eindhoven en anderhalf uur vanuit Breda of Tilburg.

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd praktisch om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en borstcorrectie behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

 • Met Next-Day-Surgery kan u genieten van de speciale prijsaanbiedingen van deze maand.
 • Reserveer vandaag uw Next-Day-Surgery afspraak: de prijs blijft nog 2 maanden na uw aanbetaling geldig.
 • Geen bijkomende kosten - Geen boekingskosten.
 • De reservatiekost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling.

Plan & Boek nu uw Next-Day-Surgery afspraak online

 • Borstvergroting in BelgiŽ Borstvergroting in BelgiŽEen borstvergroting met implantaten is een behandeling op maat.
  Tijdens het eerste consult met de plastisch chirurg komen alle aspecten aan bod zodat u een geÔnformeerde keuze kan maken.
 • Bespreek uw verwachtingen met de plastisch chirurg Uw consultatieSamen met de plastisch chirurg bespreekt u uw wensen en verwachtingen ivm een borstvergroting. De chirurg zal u informeren over de ingreep, de mogelijke risico's en de nazorg.
 • Een ruim assortiment borstimplantaten Een ruim assortimentSamen met de plastisch chirurg bepaalt u welk implantaat, welke vorm, welk profiel en welk volume voor u het mooiste resultaat zal hebben.
 • Verschillende soorten borstimplantaten Implantaten in verschillende soorten en matenLaag profiel, hoog profiel of extra hoog profiel? Samen met de plastisch chirurg maakt u een geÔnformeerde keuze.
 • 10 jaar garantie op borstimplantaten 10 jaar garantie op lekkage van borstimplantatenOnze borstimplantaten beantwoorden aan uiterst strikte kwaliteitsnormen en hebben 10 jaar garantie op lekkage.
 • Borstvergroting als dagbehandeling Dezelfde dag weer naar huisEen borstvergroting gebeurt als dagbehandeling. Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness Kliniek en kan u dezelfde avond weer naar huis of naar uw hotel.
 • Slaapverdoving bij borstvergroting Verdoving zonder risico'sBij een borstvergroting is geen volledige narcose nodig. Slaapverdoving heeft minder bijwerkingen en maakt chirurgie veiliger.
 • Een moderne en steriele operatieomgeving Steriele omgevingOnze deskundige plastisch chirurgen behandelen u in een moderne infrastructuur onderworpen aan de hoogste normen voor veiligheid en steriliteit
 • Borstvergroting met de allernieuwste technieken De allernieuwste techniekenDeskundige plastisch chirurgen en een moderne infrastructuur. De meest moderne operatie technieken voor een mooi eindresultaat.
 • Integrale kwaliteitszorg: EN 15224 kwaliteitcertificaat Kwaliteit van zorgDe Wellness Kliniek heeft het EN 15224 Kwaliteit Certificaat voor gezondheidszorg.
 • De Wellness Kliniek heeft uitgebreide ervaring met borstvergrotingen Uitgebreide ervaringIn de Wellness Kliniek worden jaarlijks worden meer dan 2000 Monobloc Silicone SoftOne implantaten succesvol ingebracht.
 • Borstvergroting aan aantrekkelijk tarief Aantrekkelijk tariefDoor ons ruime aanbod van patiŽnten kunnen wij borstvergroting aanbieden tegen aantrekkelijk tarief.
  Door de grote vraag naar borstvergroting ligt de gemiddelde kost per ingreep lager. Deze besparing rekenen wij rechtstreeks door aan onze patiŽnten.
 • Sterke, veilige en zachte borstimplantaten Sterke, veilige en zachte borstimplantatenSoftOne protheses zijn sterke en veilige implantaten gevuld met een zachte, hoog cohesieve siliconen gel. Uw borsten voelt daardoor zacht en natuurlijk aan.
 • All-in prijzen voor borstvergroting All-in prijzenOnze prijzen zijn altijd all-inclusief: de ingreep, opname, borstimplantaten, het honorarium van de artsen, de verdoving en nazorg.
 • Nazorg bij borstvergroting Zorgvuldige nazorgTijdens het controle consult worden de hechtingen verwijderd. Dit is eenvoudig en kan eventueel, indien u wenst, ook bij de huisarts gebeuren.
 • De Wellness Kliniek is steeds bereikbaar na uw ingreep Altijd bereikbaarNa de ingreep krijgt u speciale nazorg instructies mee. Wij staan u bij totdat u volledig hersteld bent.
  Onze artsen blijven 24 op 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, tot uw dienst.
 • Korte wachtlijsten voor borstvergroting Korte wachtlijsten voor borstvergrotingDe Wellness Kliniek doet er alles aan om de wachtlijsten voor borstvergroting zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u binnen 6 weken bij ons terecht voor uw borstvergroting.
 • Internationale bekendheid voor plastische chirurgie Internationale bekendheidDe Wellness Kliniek is internationaal befaamd voor plastische chirurgie. 70% van onze patiŽnten komt uit het buitenland.
 • Service voor lange-afstandspatiŽnten Service voor lange-afstandspatiŽntenKomt u vanuit Nederland en bent u wel even onderweg, dan bieden wij u een bijzondere Next-Day-Surgery service: uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen.
 • Prijsgarantie voor borstvergroting PrijsgarantieAl onze prijzen blijven tot 2 maanden na reservatie geldig.
 • Terugbetaling reservatiekosten ZekerheidZiet u of uw arts na het consult toch nog af van de ingreep, dan krijgt u de reservatiekosten volledig terugbetaald.
 • Uw borstvergroting online reserveren Online reservatieHet is mogelijk om uw borstvergroting tot 2 maanden eerder te reserveren. Dit kan ook online.
 • Bel ons voor een afspraak voor borstvergroting Maak een afspraak voor een borstvergrotingU kan ons altijd bellen voor een afspraak tussen 8.00u en 18.00u.
 • Maak een afspraak voor borstvergroting Wij kijken uit naar uw komstWij beantwoorden graag al uw vragen.

Kies voor kwaliteit bij borstvergroting

Als u een borstvergroting met protheses overweegt is het belangrijk dat u een vertrouwde kliniek en goede plastisch chirurg kiest.

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Ervaringen met borstvergrotingen van onze patiŽnten

Vragen over borstvergroting?

Wat zijn de mogelijkheden voor borstvergroting? Hoe verloopt de ingreep? Wat zijn de mogelijke complicaties? Hoe bereid ik me voor? U vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze handige gids.

Bespaar tijdelijk op de kost van uw borstvergroting: aanbieding

Prijzen geldig tot 31/05/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Borstvergroting: maten van 200 cc tot 500 cc 3400 EUR 2600 EUR
Implantaatwissel
van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2600 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Beste kliniek borstvergroting - Bij de Wellness Kliniek in België kan u terecht voor borstvergroting met borstimplantaten (borstprotheses). Wij beschikken over een uitgebreid gamma borstimplantaten in verschillende soorten en maten (van 200cc tot 500cc en meer indien gewenst). Zo kan u kiezen uit siliconen borstimplantaten, hydrogel borstimplantaten of implantaten gevuld met een zoutwater oplossing voor een of meerdere cupmaten meer. Een borstvergroting kan uitgevoerd worden bij te kleine borsten, maar ook bij minder stevige borsten of hangborsten (bv. na zwangerschap). Zo krijgt u weer een vollere boezem en een decolleté met meer vulling. Raadpleeg onze borstvergroting voor na foto pagina's om een idee te krijgen van de resultaten die met een borstvergroting kunnen bereikt worden. Welke borstimplantaten zijn het beste? Wat zijn de risico's bij borstvergrotingen / complicaties bij borstoperatie? Maak een goed geïnformeerde keuze bij de vergelijking tussen de verschillende klinieken in binnenland & buitenland waar men borstvergrotingen aanbiedt. Vraag de desbetreffende plastisch chirug steeds naar het merk en bekijk de productinformatie over de prothesen die u worden voorgesteld, zodat de borstvergroting in alle vertrouwen kan uitgevoerd worden. Het vergroten van de borsten is een dagbehandeling, maar we bieden ook na de borstvergroting gratis nazorgen! Alle borstvergroting kosten zijn in de all-in prijs inbegrepen en onze chirurgen en medewerkers staat 24u/24u ter uwer beschikking bij twijfels of complicaties. Lees meer over de verschillende soorten borst implantaten op onze andere pagina's. Monobloc SoftOne silicone soft implantaten, Monobloc Hydrogel, Dual Gel Prothesen en Saline watergevulde prothesen zijn de meest gebruikte types van implantaten bij de Wellness Kliniek Genk, Limburg, België. Wat kost een borstvergroting en kan ik een borstvergroting betalen in termijnen? Kan een borstvergroting op afbetaling? De desbetreffende prijzen vindt u op onze borstvergroting prijslijst. In sommige gevallen is een cupmaat meer ook mogelijk door de transplantatie van eigen vet: natuurlijke borstvergroting / borstvergroting met eigen vet/ borstvergroting zonder operatie. Uiteraard bieden we ook implantaatwissels aan. Kom langs voor een vrijblijvend consult voor borstvergroting bij de Wellness Kliniek. Bespreek uw wensen rechtstreeks met de chirurg. Onze gespecialiseerde chirurgen kunnen u dan de beste methode voorstellen na persoonlijk onderzoek. De Wellness Kliniek is een privéziekenhuis in België en is ook gekend van: "Een nieuw begin, RTL4": Borstvergroting in België. gespecialiseerd in plastische chirurgie met 20 jaar ervaring en meer dan 3000 borstvergrotingen per jaar!