• Borstvergroting nu 2750 EUR

  Borstvergroting kost nu tijdelijk 2750 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen.
  Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 12/07/2020

Transgender borstvergroting

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Zich op en top vrouw voelen is voor transgendervrouwen één van de belangrijkste aspecten van het leven, en daar horen natuurlijk ook borsten bij. Zelfs na jarenlange hormonale therapie, is er bij de meeste transvrouwen te weinig natuurlijk borstklierweefsel aanwezig om een mooi, vrouwelijk, profiel te bereiken. Een borstvergroting met implantaten kan in dat geval voor het gewenste resultaat zorgen.

Plastische chirurgie voor man-vrouw transseksuelen

De chirurg bekijkt tijdens het eerste consult of u een geschikte kandidate bent en welke procedures u kunnen helpen een meer vrouwelijke uitstraling te bekomen.

Hij houdt rekening met uw lichaamsbouw en zorgt ervoor dat alle delen van uw lichaam perfect in harmonie blijven.

Onze meest tevreden patiënten zijn zij die bij ons komen met realistische verwachtingen van wat we met een operatie kunnen bereiken. Tijdens het consult bespreekt de chirurg met u alle mogelijkheden.

Transvrouw: borsten met borstimplantaten

De keuze van een chirurg, die ruime ervaring heeft met transgender borstvergroting, is een belangrijke stap naar een mooi resultaat.

De gebruikte chirurgische techniek kan vergeleken worden met die voor een borstvergroting voor andere vrouwen:

 • Dagbehandeling
 • Incisie rond tepelhof of in de borstplooi
 • Slaapverdoving of algehele narcose, naar keuze
 • Duur van de operatie: 1 uur
 • Herstel: 7 tot 14 dagen

Bij transvrouwen worden vaak implantaten met een wat bredere basis gekozen die meestal achter de borstspier geplaatst worden. Ronde siliconen borstimplantaten geven het mooiste resultaat.

De implantaten worden zo dicht mogelijk bij elkaar gebracht, want door de van nature iets bredere borstkas en het wat meer naar buiten staan van de tepels, gaan de borsten verder uit elkaar liggen in vergelijking met een niet-transvrouw.

Transgender borstvergroting - voor Transgender borstvergroting - na

Transgender borstvergroting

Bij transvrouwen staan de implantaten iets meer naar buiten, waardoor het decolleté wat breder is.

Wat kost een transgender borstvergroting?

Borstvergroting met Monobloc SoftOne prothesen kost nu 2750 euro. Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Dit is een heel ruim gamma, waarmee meer dan 95% van al onze patiënten het gewenste resultaat bereikt.

De prijsaanbieding blijft geldig tot: 12/07/2020 

Reserveer op tijd! Na reservering blijft het tarief nog 2 maanden geldig (onder voorbehoud van wijzigingen in het BTW-tarief).

Andere transvrouwbehandelingen

U wil zich niet enkel vrouwelijk voelen, maar ook dat de wereld u behandelt als een vrouw. Een aantal andere plastische chirurgische ingrepen kunnen helpen om een meer vrouwelijke uitstraling te krijgen. De meest gevraagde (chirurgische)transvrouwbehandelingen bij de Wellness Kliniek Genk zijn:

 1. Liposuctie – liposculptuur
 2. Neuscorrectie
 3. Haartransplantatie met galeatomie

Met (niet-chirurgische) filler en injectie behandelingen kunnen heel mooie resultaten bereikt worden om het gezicht vrouwelijke uitstraling te geven.

Liquid facelift - Injectables - Fillers

Kies voor kwaliteit

Als u borstvergroting overweegt, is het belangrijk dat u een goede kliniek en chirurg kiest. Uw lichaam is immers uw visitekaartje!

Maak een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

Next-Day-Surgery-Service: speciale service voor langeafstandspatiŽnten

Wellness Kliniek België, net aan de grens met Nederland, heeft grote internationale naam en faam voor transvrouwbehandelingen.

Wanneer u uit Nederland komt, is het niet altijd handig om na een consult met de plastisch chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor langeafstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en borstvergroting op aansluitende dagen uitgevoerd. De reserveringskost wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw behandeling. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie

Meestal kan u binnen de 3 weken bij ons terecht voor uw borstvergroting. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

Tijdelijke aanbiedingen

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Transgender Borstvergroting met implantaten
vanaf 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2750 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Transgender borstvergroting / man naar vrouw transeksuelen in België: info over borsten (met borstimplantaten) voor trans vrouwen. Bekijk de prijslijst voor een overzicht van de kosten / prijzen voor siliconen borstvergroting voor transeksuelen of transgenders in de Wellness Kliniek Genk, nabij Nederland. De transgender man naar vrouw chirurgische techniek is vergelijkbaar met die van borstvergroting voor andere vrouwen. Bijkomend gaat de plastisch chirurg na welke procedures nodig zijn om een meer vrouwelijke uitstraling te bereiken. Een borstvergroting met borstimplantaat bij trans vrouwen is een populaire behandeling bij de Wellness Kliniek in België. Op deze pagina vindt u ook een voor en na foto ter illustratie van het resultaat dat bereikt kan worden. De Wellness Kliniek Genk is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland.