Borstvergroting nu 2600 EUR

Borstvergroting kost nu tijdelijk 2600 euro incl. BTW. Deze prijsaanbieding geldt voor implantaten van 200 cc tot 500 cc! Aanbod geldig tot 12/07/2020

Borstvergroting kosten in BelgiŽ

Wat kost een borstvergroting? Wat is de prijs van een borstvergroting in België?

Deze borstvergroting prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een borstvergroting bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland.

De keuze van het soort borstimplantaat bepaalt de kosten van uw borstvergroting:

De kosten van een borstvergroting zijn afhankelijk van het type borstimplantaat / borstprothese dat u - in overleg met uw plastisch chirurg - kiest. Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen voor een borstvergroting met Monobloc® siliconen borstimplantaten vanaf 200cc tot 500cc en meer. De borstvergroting prijs voor ronde siliconen implantaten van 200 cc tot 500 cc komt op 2600 EUR.

Verkiest u een kleine borstvergroting zonder operatie? Een borstvergroting met eigen vet via liposculptuur - ook wel natuurlijke borstvergroting genoemd (voor 1 cupmaat meer) - is dan mogelijk. De prijs voor borstvergroting met eigen vet is 3750 EUR.

Lees meer over borstvergroting op onze informatiepagina's.

Onze garantie:

Is het mogelijk om een borstvergroting te betalen in termijnen? Lees meer over borstvergroting op onze borstvergrotingspagina's.

Wat kost een borstvergroting? Profiteer van onze borstvergroting aanbieding

Prijzen geldig tot 12/07/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Borstvergroting met borstimplantaten *
maten van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2600 EUR
Implantaatwissel
van 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2600 EUR
Transgender Borstvergroting met implantaten
vanaf 200 cc tot 500 cc
3400 EUR 2600 EUR
Toon prijzen in 

Consultatie voor borstvergroting

Consult 50 EUR
Consultatie Online geboekt 25 EUR

Borstvergroting

Borstvergroting met borstimplantaten *
maten van 200 cc tot 500 cc
2600 EUR
Borstvergroting met borstimplantaten groter dan 500 cc - Vanaf
Silicone Soft One
3500 EUR
Implantaatwissel
van 200 cc tot 500 cc
2600 EUR
Transgender Borstvergroting met implantaten
vanaf 200 cc tot 500 cc
2600 EUR
Borstvergroting met anatomische borstimplantaten
Silicone Soft One: maten van 200 cc tot 500 cc
3750 EUR
Borstvergroting met eigen vet - lipofilling
Natuurlijke borstvergroting - onder slaapverdoving
3750 EUR
Toon prijzen in 

Maak nu een afspraak voor borstvergroting

Boek vandaag uw afspraak voor borstvergroting en de prijs blijft nog 2 maanden geldig.

Wanneer u vanuit Nederland komt, kan u kiezen voor onze Next-Day-Surgery Service - Plan & Boek uw consultatie en operatie aansluitend. Zo hoeft u na het consult met de arts niet een aantal weken te wachten op de operatie

U kunt deze aanbieding voor borstvergroting en snelle service zonder bijkomende kosten nu online reserveren.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat kost een borstvergroting in België? Is een borstvergroting duur? Kan ik een borstvergroting betalen in termijnen betalen? Kan een borstvergroting op afbetaling? Is er een borstvergroting aanbieding? Raadpleeg onze borstvergroting prijslijst voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Met deze prijslijst voor borstvergrotingen proberen we u zo goed mogelijk te informeren over de kosten voor borstvergroting met borstimplantaten (siliconen borstimplantaten, Hydrogel borstimplantaten of zoutwater borstimplantaten zowel anatomische borstimplantaten als ronde) of borstvergroting met eigen vet (natuurlijke borstvergroting voor 1 cupmaat meer). Een borstvergroting met borstimplantaten is vooral aangewezen bij kleine borsten of borsten die volume hebben verloren na zwangerschap of gewichtsverlies (hangborsten). Soms kan een combinatie met een borstlift een oplossing zijn. De Wellness Kliniek in België heeft een uitgebreid aanbod borstimplantaten. De prijs voor borstvergroting is afhankelijk van het type borstimplantaat dat u kiest: prijs borstvergroting 500 cc / prijs borstvergroting 200 cc / kleiner of groter dan 200 cc. Wanneer u al borstimplantaten hebt maar een kleinere of grotere cupmaat wenst kunnen de borstimplantaten ook vervangen worden (wissel van borstimplantaten). Onze prijs voor borstvergroting is altijd alles-inclusief: vanaf de intake tot en met de nazorg. Geen verborgen kosten en een tweede intake consult is altijd gratis. Onze ervaren chirurgen begeleiden u naar de meest optimale keuze voor uw lichaam en wensen. Alle ingrepen worden uitgevoerd in onze eigen moderne infrastructuur in Genk. Aarzel niet om contact op te nemen of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Onze prijzen voor borstvergrotingen zijn voordelig aangezien er jaarlijks duizenden ingrepen in onze gespecialiseerde privé kliniek plaatsvinden.