• Totale body lift voor 8000 EUR

  Verwijderen van overtollige huid na groot gewichtsverlies.
  Slaapverdoving en overnachting inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW

Figuurcorrectie: overtollige huid verwijderen na afvallen / vermageren

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Figuurcorrectie met plastische chirurgie na vermageren:

Wanneer u fel vermagerd bent kan bodycontourende plastische chirurgie (Body contouring / Lichaamscontouring) helpen om de overtollige huid weer strakker te maken.

Figuurcontourende chirurgie is daarom een veel gevraagde ingreep door maag-bypass patiënten.

Body Lifting of lichaamsplastiek heeft als doel het lichaam dat aan schoonheid verloren heeft, weer in harmonie te brengen.

Lichaamsplastiek - bodycontouring is een optie voor mensen die in te ruim in het vel zitten, en zich daardoor minder goed voelen. Na sterk gewichtsverlies is de huid zijn elasticiteit kwijt, waardoor een esthetische correctie gewenst kan zijn. Buik, borsten, rug, armen, benen en billen kunnen worden gecorrigeerd.

Overtollige huid verwijderen na afvallen: kom ik in aanmerking?

Wereldwijd worden elk jaar duizenden Body Lift procedures na bariatrische ingrepen (maagring, maagverkleining, Scopinaro,..) met succes uitgevoerd. Wanneer ze worden uitgevoerd door een chirurg met expertise in body chirurgie zijn de resultaten over het algemeen erg positief. Toch moet u er rekening mee houden dat aan elk operatie risico's verbonden zijn.

In de Wellness Kliniek nemen we geen onnodige risico’s.

Uw veiligheid is onze prioriteit en uw gezondheid is belangrijker dan schoonheid. Onze chirurgen gaan zorgvuldig om met patiëntenselectie. Op het intake consult beslist de arts of u een goede kandidaat bent en stippelt hij een eventueel behandelplan uit in verschillen fasen.

Moderne chirurgie voor figuurcorrectie

Traditionele algehele narcose is niet langer nodig! Dit verlaagt de risico's!

Een figuurcorrectie was in het verleden een ingrijpende behandeling. De operatie vergde algemene narcose, een ziekenhuisopname van enkele dagen en vaak bloedtransfusie.

Met de opkomst van de moderne slaapverdoving is traditionele narcose niet langer noodzakelijk. Door de nieuwe operatie-techniek wordt het bloedverlies wordt een absoluut minimum beperkt. De herstelfase wordt hierdoor aanzienlijk verkort en de behandeling is veel minder ingrijpend dan voorheen. De nieuwe operatie en sedatie methoden maken uitgebreide cosmetische ingrepen mogelijk zonder de bijeffecten van volledige narcose.

Armen liften

De chirurg maakt een incisie aan de binnenzijde van de arm en/of in de oksel, van de oksel naar de elleboog en kan zo de overtollige huid wegnemen. Soms is bijkomend liposuctie nodig om overtollig vet te verwijderen. 

Buik, billen en/of dijen liften

Door veranderingen in uw gewicht verslapt uw huid en kan ze los gaan zitten. Een buikplastiek kan een oplossing bieden voor deze overtollige huid. Er bestaan verschillende operatietechnieken om de buikspieren te corrigeren en het overschot aan huid en vet te verwijderen. De meest uitgevoerde buikoperaties na vermagering zijn:

Een totale buikwandcorrectie bestaat uit het liften van de huid van de buik, het aanspannen van de buiskpieren en het verwijderen van huid en vetweefsel. Hierbij wordt de navel ook verplaatst omdat de huid naar beneden wordt heraangespannen.
 

Een body lift of torsoplastie bestaat uit het liften van de huid van buik, billen en de lage rug tijdens dezelfde ingreep.

Borsten Liften

Bij een borstlift wordt de overtollige huid weggenomen en de tepel naar boven verplaatst. Soms zijn bijkomende borstimplantaten nodig om de borst weer voldoende stevigheid en vulling te geven.

Plastische chirurgie na afvallen - voor Plastische chirurgie na afvallen - na

Plastische chirurgie na afvallen

Hoge Bodylift

 • Liften huid van de borsten.
 • Verplaatsen van de tepels.
 • Inbreng borst implantaten
 • Buikwandplastiek.
Armen liften na vermageren - voor Armen liften na vermageren - na

Armen liften na vermageren

Armlift

 • Incisie in de oksel en binnenkant bovenarm
Totale Bodylift - voor Totale Bodylift - na

Totale Bodylift

Totale Bodylift

 • Dijbeenplastiek
 • Torsoplastiek = Circulaire Body Lift
 • Borstlifting met implantaten.

Deze operatie kan best uitgevoerd worden in twee of drie fases.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor een consult voor plastische chirurgie na vermageren

Liften van de huid / overtollige huid verwijderen - plastische chirurgie na vermageren - is een gespecialiseerde behandeling. Uw beslissing om Body Lift chirurgie te ondergaan moet goed gemotiveerd gebeuren. De chirurg bekijkt of u in aanmerking komt voor chirurgie. Hij zal de beste operatie methode voorstellen voor een veilige behandeling met mooi resultaat.

Komt u vanuit Nederland en moet u nogal ver reizen dan kan u natuurlijk ook gebruik maken van onze speciale Next-Day- Surgery Service voor lange-afstandspatiënten.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Meestal kan u binnen de 6 weken bij ons terecht voor plastische chirurgie na vermageren. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat met overtollig vel na maagoperatie? Wat met overtollige huid na maag bypass / snel vermageren? Als u erg vermagerd bent / erg afgevallen bent, is het mogelijk dat u veel overtollige huid heeft ter hoogte van de buik, de armen, dijbenen / bovenbenen. U kan in dat geval - na onderzoek van de gespecialiseerd chirurg - overwegen om een totale bodylift (torsoplastie) of dijbeenlift, buikwandcorrectie, armlift of borstlift laten uitvoeren. Lees meer info over figuurcorrectie / verwijderen van overtollige huid na vermageren en maak een afspraak voor een intake consult. U kan ook gratis online advies vragen, vergeet in dat geval geen foto mee te sturen. Bekijk de voor/na foto pagina's en raadpleeg - voor de kosten van plastische chirurgie na overgewicht - de prijslijst(en). Aarzel niet om contact op te nemen bij aanvullende vragen of twijfels.