Genitale chirugie in privťkliniek dichtbij Nederland

 • Wij heten u welkom in de Wellness Kliniek in BelgiŽ Wij heten u welkom in de Wellness Kliniek in BelgiŽDe Wellness Kliniek biedt een uitgebreid gamma aan cosmetische genitale chirurgie.
 • Genitale chirurgie voor mannen en vrouwen Genitale chirurgie voor mannen en vrouwenZowel dames als heren kunnen geholpen worden met genitale chirurgie.
 • Uitgebreide ervaring Uitgebreide ervaringOns team van ervaren plastisch chirurgen heeft ruime ervaring met het behandelen van de schaamlippen, de vagina, besnijdenis en maagdenvlies herstel.
 • Uw consult Uw consultTijdens het consult bespreekt u alle aspecten van de ingreep met de arts.
 • Beroepsgeheim en vertrouwelijke informatie Beroepsgeheim en vertrouwelijke informatieOnze artsen en medewerkers houden zich strikt aan het beroepsgeheim.
 • Veilige verdoving Veilige verdovingDe ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving of slaapverdoving.
 • Ingreep in een steriele omgeving Ingreep in een steriele omgevingDeskundige artsen werken in een moderne infrastructuur met oog voor de hoogste normen voor veiligheid en steriliteit.
 • De modernste technieken De modernste techniekenDe Wellness Kliniek gebruikt de modernste technieken en apparatuur.
 • Integrale kwaliteitszorg: EN 15224 kwaliteitcertificaat KwaliteitsgarantieDe Wellness Kliniek is EN 15224 gecertificeerd.
 • Zorgvuldige nazorg Zorgvuldige nazorgU kan 24 op 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bij onze artsen terecht voor nazorg.
 • All-in prijzen All-in prijzenGeen onaangename verrassingen of verborgen kosten. Onze tarieven zijn steeds all-in: de behandeling, de opname, het honorarium van de arts, de verdoving en de nazorg.
 • Korte wachtlijsten Korte wachtlijstenWij doen er alles aan om onze wachtlijsten steeds zo kort mogelijk te houden. Vaak kan u binnen 6 weken terecht voor genitale chirurgie.
 • Internationale bekendheid Internationale bekendheidDe Wellness Kliniek verwelkomt patiŽnten uit de hele wereld.
 • Next-Day-Service Next-Day-ServiceKomt u van ver? Geen probleem. Speciaal voor u hebben we onze next-day-service: uw consult en haarbehandeling op aansluitende dagen.
 • Prijsgarantie PrijsgarantieAl onze prijzen blijven 3 maanden na reservatie geldig
 • Online reservatie Online reservatieHet is mogelijk om uw consult en behandeling enkele maanden op voorhand vast te leggen. U kan ook online reserveren. Bel ons wel altijd even eerst om een datum te prikken.
 • Wij zijn steeds tot uw dienst Wij zijn steeds tot uw dienstU kan bij ons een afspraak maken tussen 8.00u en 18.00u.
 • Wij verwelkomen u graag! Wij verwelkomen u graag!Wij staan steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons om een afspraak vast te leggen.

Gespecialiseerde kliniek voor genitale chirurgie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde kliniek of arts voor genitale chirurgie dan is de Wellness Kliniek in Genk (België) een goede keuze. Wij behandelen duizenden patiënten per jaar en hebben ruime ervaring met deze ingrepen.

Op deze pagina's vindt u meer informatie over genitale chirurgie: schaamlippen verkleinen, schaamlippen vergroten, besnijdenis mannenbehandeling vaginisme, maagdenvlies herstellen, liposuctie venusheuvel en meer.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.


Meer informatie over genitale chirurgie

 • Volledig gamma van cosmetische genitale chirurgie

  Volledig gamma van cosmetische genitale chirurgie

  Zowel voor mannen als voor vrouwen biedt de Wellness Kliniek een volledig gamma van cosmetische genitale chirurgie.

  Bij mannen is de meest gevraagde ingreep besnijdenis (circumcisie), waarbij de voorhuid van de penis wordt verwijderd.

  Bij vrouwen kunnen ouderdom, hormonen, zwangerschap of bevalling de aangeboren vorm van de vagina en schaamlippen veranderen. Wanneer u hiermee niet tevreden bent kan een genitale ingreep aan de schaamlippen of vagina een oplossing zijn.

 • Wij beantwoorden al uw vragen

  Wij beantwoorden al uw vragen

  Ieder mens heeft het recht om te bepalen hoe zijn of haar lichaam er moet uitzien. U hebt recht op een normaal gezond seksueel leven en een positief zelfbeeld. Ons team van artsen en chirurgen zijn opgeleid en hebben de ervaring om u hierbij te helpen.

  Er zijn bestaan geen gekke vragen.

  Onze artsen en medewerkers zijn discreet en hanteren nauwgezet het beroepsgeheim. Aarzel niet om op het consult al uw vragen en wensen te bespreken.

 • Genitale chirurgie als dagbehandeling

  Genitale chirurgie als dagbehandeling

  De meeste genitale ingrepen kunnen als dagbehandeling en worden uitgevoerd in een discrete en aangename omgeving.

  Uw behandeling kan onder plaatselijke verdoving of slaapverdoving.

 • Penisvergroting

  Penisvergroting

  Onze behandelingen volgen een formeel kwaliteitssysteem waardoor we alleen behandelingen uitvoeren die aan de verwachtingen van de patiënt voldoen. Peniscorrecties geven minder dan 85% tevredenheid. 2 op 10 van de patiënten die wereldwijd een cosmetische penis correctie hebben gehad zijn dus niet tevreden met het resultaat. 20% is een onaanvaardbaar hoog negatief resultaat. Daarom wordt deze operatie niet in de Wellness Kliniek uitgevoerd.

  Wij streven altijd naar 100% tevredenheid.

 • Geen besnijdenis bij vrouwen

  Geen besnijdenis bij vrouwen

  Vrouwelijke besnijdenis - clitoris amputatie wordt niet uitgevoerd in de Wellness Kliniek.

  Vooral vanuit de Afrikaanse cultuur is er een grote vraag naar deze ingreep. Vaak worden meisjes onder illegale en gevaarlijke omstandigheden besneden en zoeken ouders daarom een goede medische instelling om hun dochters te laten behandelen.

  In onze Westerse cultuur, en volgens onze eigen filosofie, is vrouwelijke besnijdenis een onaanvaardbare ingreep.

 • Kwaliteit van zorg

  Kwaliteit van zorg

  De Wellness Kliniek heeft een:

  • Vergunning Algemeen Ziekenhuis
  • kwaliteitscertificaat.

  De ziekenhuisvergunning, de kwaliteitscertificaten en onze bijkomende standaarden en normen garanderen uw veilige keuze.

  In de Wellness Kliniek wordt elke behandeling gecontroleerd op veiligheid en effectiviteit met de noodzakelijke wetenschappelijke back-up. De kwaliteit wordt continu gecontroleerd. Dit verzekert een veilig kader voor uw behandeling.

  Genitale chirurgie in de Wellness Kliniek: kwaliteit gecertificeerd.

 • Ervaren en bekwame artsen

  Ervaren en bekwame artsen

  Wanneer u kiest voor genitale chirugie bij de Wellness Kliniek wordt u behandeld door hoog opgeleide artsen met jarelange ervaring en deskundigheid in genitale ingrepen.

  Ze zijn steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied, volgen de internationale literatuur en volgen specifieke opleidingen.

  Wanneer u denkt over genitale chirugie, is het belangrijk om de kwalificaties van de kliniek na te trekken en te weten waarvoor u precies betaalt. Met name, de officiële kwaliteitsgaranties van de kliniek, de nazorg en garantie bepalingen.

  Waar moet u op letten voor kwalitatieve zorg?

 • Risico's en herstel bij een genitale ingreep

  Risico's en herstel
  bij een genitale ingreep

  Iedereen is verschillend en zo ook elke genitale ingreep. Uw chirurg zal u uitgebreid informeren over de risico's en mogelijke bijwerkingen van de ingreep die u zal ondergaan. Bovendien bespreekt hij ook de nazorg tijdens de herstelfase. Na de ingreep krijgt u de nodige instructies mee voor nazorg bij u thuis.

  Ons team staat u bij tijdens de ingreep, maar ook daarna. Wij blijven 24 uur /24 uur voor u beschikbaar: 365 dagen per jaar.

 • Vrijblijvend gratis online advies

  Vrijblijvend gratis online advies

  Als u nog vragen hebt dan kan u altijd het gratis advies formulier online invullen en eventueel uw foto’s uploaden.

  Ons team van specialisten beantwoordt graag al uw vragen, zonder kosten of bijkomende verplichtingen.

  Dit advies kan het consult met de arts niet vervangen, maar het geeft u al een idee over de mogelijkheden en of u, al dan niet, een geschikte kandidaat bent voor de genitale behandeling die u wenst.

 • Kom ik in aanmerking voor genitale chirurgie?

  Kom ik in aanmerking voor genitale chirurgie?

  Genitale chirurgie is voor iedereen anders en de arts zal u eerst grondig analyseren zodat het beste resultaat kan bereikt worden.

  Een uitgebreid vooronderzoek is essentieel.

  Tijdens het consult met één van onze artsen kan u al uw wensen en vragen bespreken. In overleg zal duidelijk worden voor welke behandelingsmethode u in aanmerking komt en wat u precies kan verwachten.

 • Uw afspraak voor een consult

  Uw afspraak voor een consult

  Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden.

  Voor een afspraak kan u meestal wel terecht binnen de 4 weken.

  Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Genitale chirurgie, schaamlippen verkleinen, schaamlippen vergroten, besnijdenis mannen, vagina aanspannen, behandeling vaginisme, urinaire incontinentie: behandelingen genitale chirurgie.