Tijdens de geboorte van een kind, scheurt de vagina soms of moet deze ingeknipt worden. Het litteken blijft dikwijls pijnlijk en maakt geslachtsgemeenschap moeilijk. De vagina en de schaamlippen kunnen ook beschadigd zijn. Dan is plastische chirurgie een oplossing. 

Prijs: 1035

Vaginale littekencorrectie Details

  • Ingreep: 30 minutes
  • Type verdoving: Algemene of slaapsedatie
  • Geen overnachting nodig
  • Herstel: 1 week

Geschikte kandidaten voor een vaginale littekencorrectie

Vaginale littekens kunnen ontstaan door een pijnlijke bevalling of na een trauma (ongeval). Vrouwen die hier last van hebben komen in aanmerkingen voor deze vaginale littekencorrectie. 

Vaginale littekencorrectie, de procedure

Onze gespecialiseerde artsen zullen je adviseren over de behandeling die het beste bij jouw individuele behoeften past. Naast functionele redenen is deze behandeling ook geschikt om puur esthetische redenen. Het is belangrijk dat je je goed voelt over jezelf. Elke vrouw heeft het recht op zelfvertrouwen tijdens geslachtsgemeenschap.

Deze problemen zijn persoonsgebonden en moeten op basis hiervan worden beoordeeld door de gynaecoloog of de chirurg.
Voor reconstructieve procedures kan het gebruik van specifieke huidtransplantaten nodig zijn om weefselverlies door religieuze verminking of onbedoelde chirurgische ingrepen in het verleden te compenseren.

Wat kan je verwachten?

De meeste patiënten zijn erg blij na een vaginale littekencorrectie. Er is een duidelijke esthetische verbetering, ze ervaren aanzienlijk minder of helemaal geen pijn. Hun levenskwaliteit wordt heel wat verbeterd.

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...