Vaginisme

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Behandeling van vaginisme (spierspasme van de vagina): vaginisme verhelpen kan met kinesitherapie. Relaxatieoefeningen werken soms wel, maar vragen heel wat tijd en inspanning. Een injectie met Botox of Dysport werkt daarentegen meteen. De lage dosering Botox is volstrekt ongevaarlijk en enkele dagen na de injectie zullen de spiertjes van uw vagina volledig ontspannen. U kan dan weer aangename geslachtsgemeenschap hebben.

Een Botox – Dysport injectie voor de behandeling van vaginisme is eenvoudig, veilig en heeft meteen resultaat.

Botox: behandeling voor vaginale pijn, vaginisme

De meeste mensen kennen Botox voornamelijk als anti-rimpelbehandeling, maar de toepassingen zijn veel veelzijdiger dan dat. Het product werd oorspronkelijk ontwikkeld als behandeling voor spastische spierziekten / spastische spieren.

Botox wordt gebruikt voor vulvodynia, vulvar vestibulitis en vaginisme. Dit zijn pijnlijke en hinderende kwalen rond het gebied van de vulva en de vagina.

Botox behandeling voor vaginismus en vulvodynia (pijn)
Help mijn vagina is te strak!

De wanden van de vagina zijn elastisch en dus zeker niet te smal om plaats te geven aan een penis. Soms kan de ingang een spasme krijgen wanneer de partner zijn penis wil inbrengen. Dit probleem is gekend als vaginisme en een botox injectie kan in dit geval een oplossing bieden.

Vaginismus (vaginisme) is een abnormale, krampachtige, toestand van de vaginale spieren. Deze belemmert seksuele gemeenschap, maakt penetratie pijnlijk en soms onmogelijk. Geen seks meer hebben is natuurlijk niet de ideale oplossing.

Botox is een bewezen langdurige spierontspanner. Het wordt veelvuldig gebruikt in aangezichtsveroudering en spasticiteit. Botox wordt in het spiertje ingespoten door middel van een fijn naaldje en verlamt en relaxeert de spiertjes.

Het effect is tijdelijk en houdt ongeveer 2 tot 6 maanden aan. Daarna kan u kiezen om de behandeling te herhalen.

Vaginisme verhelpen met Botox injecties

Het verlammende effect op de spiertjes verdwijnt na enkele maanden, maar omdat u tijdens deze periode van een normaal seksleven hebt kunnen genieten kan vaginisme uiteindelijk helemaal genezen.

Uit onze ervaring blijkt dat vrouwen de behandeling gemiddeld 2 keer herhalen om die vervelende vaginale spanning kwijt te raken. Heel erg zelden komt het voor dat de behandeling permanent (om de 6 maanden) moet worden voortgezet.

Maak vanuit Nederland een afspraak voor het behandelen van vaginisme met Botox

Voor een afspraak voor een de behandeling van vaginisme kan u meestal wel terecht binnen de 4 weken. Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Vaginisme: Vaginismus: Behandeling en Prijzen. Vaginisme: Behandeling en Prijzen. Behandelingen Vaginisme, Prijs: Botox ® voor vaginale pijn: vaginisme, vaginismus, Gespecialiseerde gynaecology, Wellness kliniek Belgie, BOTOX voor voor gynaecologie: vaginisme: pijn vagina, pijn bij gelachtsgemeenschap: oplossingen, behandelingen. Belgie / Nederland: vaginale pijn? Eenvoudige behandeling voor de vagina, te strakke vagina, te strakke schede. Hoe Vaginisme behandelen ? Vaginisme: Info & Prijzen: Botox ® voor vaginale pijn: vaginisme, vaginismus. Klinieken: Gespecialiseerde klinieken.  Vaginisme, vaginismus,Belgie / Nederland: vaginale pijnen? Eenvoudige behandelingen voor een te nauwe vagina, te strakke vagina, te strakke schede. Pijn tijdens seks: Prijs: Botox ® voor vaginale pijn: Botox ® tegen vaginisme, vaginismus, Gespecialiseerde gynaecologie:  prijzen, Botox ® voor gynaecology: vaginismus, kost prijs, Botox ® injectie in de vagina. Botox vagina, vaginale pijn, Botox behandeling voor vaginale pijn, pijn in de vagina, vaginismus, vulvodynia, pijn tijdens seks, pijnlijke seksuele betrekking, vagina te strak, vagina te smal, Plastische chirurgie & gespecialiseerde Gynaecologie in België. Pijn tijdens sex: Mijn vagina is te klein! te smal, te strak! info behandelingen vagina. Vaginale pijn, vaginale pijn, pijn, vagina, vaginaal, botox. Pijnlijke sex: seks: pijnlijke geslachtsgemeenschap, vaginisme, vaginismus, vagina te smal, te strak.  Pijn in de vagina: Genitale chirurgie: Botox, Botox behandeling voor vaginale pijn. Belgie: Vergelijk PRIJS België / Nederland. Gynaecoloog: gynaecologen: artsen voor vrouwen in België: Genitale chirurgie voor vrouwen, genitale plastische & cosmetische chirurgie in België. Vergelijk kwaliteit & prijzen België / Nederland: gespecialiseerde Gynaecologie genitale chirurgie in België & gespecialiseerde esthetische & cosmetische Gynaecologie chirurgie.