• Mondhoeken liften met filler vanaf 400 EUR

  Het liften van de mondhoeken met een filler kan vanaf 400 EUR incl. BTW.

 • Opvullen van rokerslijntjes rond de mond vanaf 300 EUR

  Rokerslijntjes oftewel de verticale lijntjes rond de mond ontstaan door het ouder worden en het steeds bewegen en kunnen opgevuld worden met een filler vanaf 300 EUR incl. BTW.

 • Filler vorm van de neus vanaf 300 EUR

  Neuscorrectie met fillers: een veilige manier met mooie resultaten zonder dat er een operatie aan te pas komt incl. BTW.

 • Filler wallen onder ogen vanaf 300 EUR

  Donkere kringen onder ogen of wallen onder de ogen behandelen met fillers vanaf 300 EUR incl. BTW.

Rimpels opvullen met fillers

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

In de Wellness Kliniek gebruiken we voor rimpelbehandelingen fillers die speciaal ontworpen zijn voor het opvullen van rimpels, donkere kringen onder de ogen, traangootjes, rimpeltjes boven de lippen, de neus-mond plooi, marionetlijnen, zakkende mondhoeken,... Ook een subtiele filler behandeling van uw jukbeenderen, de kin en kaakcontour of de vorm van de neus kan een mooi resultaat geven.

Onze speciaal opgeleide esthetisch artsen geven u graag eerst deskundig advies.

Ddoor rekening te houden met alle verhoudingen in uw gezicht kan het mooiste en meest natuurlijke resultaat bereikt worden. 

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: enkel de kost per spuit of per producteenheid wordt aangerekend. 

Niet iedereen heeft evenveel vulmiddel nodig per zone. Onze artsen hebben oog voor detail en weten de verschillende fillers op een subtiele manier te gebruiken. Belangrijk, want zo krijgt u het mooiste resultaat en betaalt u alleen voor de hoeveelheid eenheden die gebruikt worden.

Het doel is om met een eenvoudige, niet-chirurgische ingreep, de mooiste versie van uzelf te creëren.

Boek hier online uw afspraak voor een consult of behandeling

Anti-rimpelbehandeling met fillers

De cosmetisch arts injecteert met een heel dun naaldje de rimpelfiller onder de huid. Door het verdovende middel (lidocaine) merkt u hier nauwelijks iets van. Een behandeling met fillers is erg eenvoudig en duurt ongeveer 30-tot 45 minuten. De duurtijd hangt af van de te behandelen zones.

 • Met Fillers voor de huid en rimpels kunnen we de neus-mond plooi, marrionet lijnen, traangootjes, bovenlippen, hangende mondhoeken, e.d. behandelen.
 • Met een Botuline Toxine injectie kan de arts uw fronsrimpel, de rimpels van uw voorhoofd of kraaienpootjes verzachten.
 • Een filler voor iets vollere lippen zorgt voor die extra sensuele touch. 

Hoe lang houdt het effect van een rimpelbehandeling met fillers aan?

Het resultaat van een filler behandeling is meteen zichtbaar en is 6 tot 9 maanden zichtbaar, daarna neemt het resultaat tot 18 maanden geleidelijk af.

U kan een rimpelbehandeling zo vaak herhalen als u wilt. De meeste mensen komen elk jaar bij ons terug voor een touch-up behandeling om het gewenste resultaat te behouden.

Filler onder de ogen | opvullen traangootjes - voor Filler onder de ogen | opvullen traangootjes - na

Filler onder de ogen | opvullen traangootjes

Filler rimpels rond de mond + donkere kringen - voor Filler rimpels rond de mond + donkere kringen - na

Filler rimpels rond de mond + donkere kringen

Filler rimpels Nasio-Labiaal + Botuline toxine - voor Filler rimpels Nasio-Labiaal + Botuline toxine - na

Filler rimpels Nasio-Labiaal + Botuline toxine

Liquid facelift + Botuline toxine - voor Liquid facelift + Botuline toxine - na

Liquid facelift + Botuline toxine

Liquid facelift + Botuline Toxine en Glycolzuur Huid Peeling

Rimpels verminderen of verwijderen met fillers

De gebruikte fillers behoren tot de absolute top van de laatste generatie injectable fillers op basis van biologisch hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die vanzelf weer wordt afgebroken door uw lichaam. Moderne fillers zijn veilig en hebben langdurig resultaat.

Maak een afspraak voor een rimpelbehandeling | het opvullen van rimpels

Injectable fillers voor het verwijderen van rimpels is een behandeling op maat!

Onze artsen zijn gespecialiseerd in fillers en huidverjongende rimpelbehandelingen. Een injectable behandeling begint altijd met een consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de cosmetisch arts uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. U krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. Bij Huid & Injectie behandelingen bestaat de mogelijkheid om direct behandeld te worden. Dit gebeurt in overleg met de arts.

Onze artsen hebben ruime ervaring in het volledig spectrum van huid & injectie behandelingen en zullen in overleg met u de beste methode bepalen voor een mooi, natuurlijk en langdurig resultaat. 

Boek hier online uw afspraak voor een consult of behandeling.

Wij proberen onze wachttijden voor rimpelbehandelingen altijd zo kort mogelijk te houden. U kan meestal binnen de 2 weken bij ons terecht voor een rimpelbehandeling.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.