anti aging behandelingen

Anti-aging behandelingen bij Wellness Kliniek

Ouder worden hoort bij het leven, en dat is vaak te zien aan onze huid in de vorm van een minder fitte uitstraling, fijne lijntjes, een verslapte huid en rimpels. Dit is een zorg voor veel mensen, want iedereen wil er jong uitzien en een stralende, gladde huid hebben.

blog 02/11/2022 door Yvonne

Gelukkig is het nu mogelijk om de tekenen van veroudering te minimaliseren of terug te draaien met de beste anti-verouderingsbehandelingen in België bij de Wellness Kliniek. In onze kliniek beschikken we over de modernste technologische apparatuur en de meest vooraanstaande huidspecialisten en plastisch chirurgen in de Benelux.

Onze artsen hebben uitgebreide kennis en ervaring in esthetische geneeskunde en chirurgie, zodat onze geavanceerde anti-verouderingsbehandelingen, zowel chirurgisch als niet-invasief, buitengewone en veilige resultaten garanderen.

Dus als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van het uiterlijk van je huid en het terugdraaien van de tekenen van veroudering, lees dan verder voor meer informatie over de verschillende anti-aging behandelingen die wij aanbieden in de Wellness Kliniek Genk.

Chirurgische behandelingen

Gezichts- en halslift

Naast het gezicht is ook de hals een lichaamsdeel dat tekenen van veroudering vertoont. Het laat ons er vaak ouder uitzien dan we in werkelijkheid zijn. Overtollige huid, fijne lijntjes en rimpels in ons gezicht en onze hals zijn erg ontsierend.

Gelukkig is er een manier om het gezicht en de hals weer jeugdig te maken met behulp van een facelift. Dit is een zeer gebruikelijke en veilige cosmetische procedure om te ondergaan. Tijdens de procedure wordt overtollige huid en vet uit deze gebieden verwijderd om rimpels en plooien ongedaan te maken.

Hoewel het een invasieve procedure is, is het herstel draaglijk, met een minimale hersteltijd in vergelijking met andere chirurgische behandelingen en het heeft onmiddellijke resultaten. 

Een facelift en halslift kunnen grote resultaten opleveren. Deze bijzondere operatie is levensveranderend voor alle patiënten die ervoor kiezen en kan een echte transformatie veroorzaken.

De gezichts- en halslift wordt aanbevolen voor mensen van met name tussen de 50 en 60 jaar oud, maar ook ouder, en is de meest effectieve van alle huidige anti-verouderingsbehandelingen.

Hals en kin liposuctie

Dit is een weinig invasieve procedure, in vergelijking met andere behandelingen, om je uiterlijk te herstellen. Naarmate we ouder worden, hoopt het meeste vet zich op onder de kin en de nek, waardoor we er ouder uitzien.

Daarom is liposuctie van hals en kin een ideale manier om overtollig vet rond deze gebieden kwijt te raken en er jonger uit te zien. Het is een eenmalige procedure die je uiterlijk kan transformeren.

Het is ook mogelijk om liposuctie van hals en kin te combineren met andere chirurgische of niet-invasieve antiverouderingsprocedures, zoals een halslift of fillers, voor een optimaal resultaat.

Ooglidcorrectie

De ogen zijn een van de eerste plaatsen die tekenen van veroudering beginnen te vertonen. De ogen zijn een venster naar de ziel en ook een indicator van onze leeftijd. Een ooglidcorrectie verbetert het uiterlijk van de oogzone door overtollige huid, vet en spieren te verwijderen. Hierdoor vermindert het wallen onder de ogen, hangende oogleden en rimpels rond de ogen. Na de operatie ziet u er jonger, minder vermoeid en frisser uit.

Niet-chirurgische behandelingen

Huid fillers

Het is normaal dat de huid bij het ouder worden collageen, elasticiteit en hyaluronzuur verliest, waardoor rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Onder dermale fillers wordt het inspuiten van zachte weefselvullers verstaan rond de wangen, neus, ogen, kaaklijn en mond, waardoor de huid er beter uitziet.

Dermale fillers, een injecteerbare behandeling die wordt uitgevoerd onder toezicht van een gediplomeerd arts, kunnen fijne lijntjes gladstrijken en verloren volume aanvullen, zodat je er weer jeugdiger uitziet.

Een van de meest gebruikte bestanddelen van deze fillers is hyaluronzuur. Het is een stof die van nature in onze huid voorkomt en een belangrijke rol speelt bij het gehydrateerd en vol houden van de huid.

Afhankelijk van hun specifieke samenstelling kunnen dermale fillers met hyaluronzuur zes maanden tot enkele jaren meegaan voordat ze geleidelijk door het lichaam worden geabsorbeerd doordat het een lichaamseigen stof is. Deze behandeling biedt onmiddellijke resultaten zonder hersteltijd.

Anti-rimpel injecties

Anti-rimpel injecties zijn een uitstekende behandeling om te voorkomen dat rimpels ontstaan of verergeren. Hun belangrijkste voordeel is een rimpelvrije huid, aangezien deze injecties gebruik maken van neuromodulatoren die de spieren rond het behandelde gebied ontspannen.

Deze behandeling wordt voornamelijk gebruikt voor cosmetische doeleinden, en de resultaten van een neuromodulatorbehandeling duren 3-6 maanden of langer, omdat de zenuwvezels beginnen te regenereren na verloop van tijd.

Een ander belangrijk voordeel van neuromodulatorinjecties is dat zij zeer nuttig zijn bij de behandeling van hyperhidrosis, een huidaandoening die overmatig zweten veroorzaakt.

Wat is de beste anti-verouderingsbehandeling?

Het kiezen van de juiste behandeling voor jou kan moeilijk zijn, daarom hebben we in onze kliniek een team van volledig gekwalificeerde deskundigen die naar je zorgen luisteren, je huid beoordelen en de beste behandeling voorstellen die je volgens hun criteria de beste resultaten zal geven.

Al onze procedures worden uitgevoerd door hoogopgeleide professionals, wat betekent dat je te allen tijde in veilige handen bent. Om erachter te komen welke anti-aging behandeling het beste bij jou past, raden we je aan een vrijblijvende consultatie in te plannen bij Wellness Kliniek Genk.