• Lipverkleining

    Verkleinen van te grote lippen voor 1200 EUR per lip.

Lippen verkleinen met chirurgie

E-consulten

Momenteel bieden wij e-consulten aan voor continuÔteit van zorg en nieuwe onderzoeken.
Bel ons nu om uw consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Plastische chirurgie aan de lippen: 

  • Hebt u te volle lippen / te dikke lippen?
  • Hebt u een tekort aan lippenrood?
  • Hebt u een te grote bovenlip of een volle, hangende onderlip?

Dan kan plastische chirurgie u wellicht helpen om uw lippen mooier te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Hieronder vindt u een overzicht van chirurgische behandelingen.

Lipverkleining met chirurgie

Vindt u uw lippen te groot of te dik en wilt u ze graag laten verkleinen? Dikke  lippen dunner maken kan met een kleine operatieve ingreep.

Bij het versmallen van de lippen wordt het overtollig slijmvlies aan de binnenkant van de lippen verwijderd om zo de omvang van de lippen te verkleinen. De chirurg plaatst de hechtingen aan de binnenkant van de mond, zodat er geen littekentjes zichtbaar zijn.  

Lippen kleiner maken duurt ongeveer 45 - 90 minuten en gebeurt onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling kunt u meteen weer naar huis.

De hechtingen hoeven niet verwijderd te worden. De draadjes lossen vanzelf op.

Lippen verkleinen - voor Lippen verkleinen - na

Lippen verkleinen

Lipplastiek: kleiner maken van te grote lippen

  • Te volle lippen? Het verkleinen van de lippen is mogelijk.

Liften van de bovenlip met een vlindercorrectie

Een zakkende bovenlip laat u ouder lijken. Door de afstand tussen uw bovenlip en uw neus (het filtrum) in te korten kan de plastisch chirurg uw bovenlip liften. De arts maakt hierbij een vlindervormige incisie aan de binnenzijde en onderkant van de neus en neemt zo een reepje huid onder de neus weg. Zo komt de bovenlip wat omhoog en wordt het lippenrood meer zichtbaar. 

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en gebeurt vaak in combinatie met een facelift.

Bovenlip lift | Liften van de bovenlip - voor Bovenlip lift | Liften van de bovenlip - na

Bovenlip lift | Liften van de bovenlip

Bekijk meer voor en na foto's

Maak een afspraak voor het verkleinen van de lippen - liften van de bovenlip

Bij de Wellness Kliniek kunt al uw afspraken, consulten, behandelingen en operaties online reserveren. Zo kiest u zelf het moment uit dat u het beste uitkomt. 

Een behandeling voor het  dunner maken van de lippen of liften van de bovenlip start met een consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet.Tijdens dit gesprek krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. 

Wij proberen onze wachttijden voor plastische chirurgie van de lippen zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u wel terecht binnen de 2-4 weken.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Chirurgie van de lippen / correctie lippen: operatie om de lippen te verkleinen (lippen verkleinen), lippen te vergroten (lippen vergroten) of lippen te liften (lift bovenlip). Ook een correctie van de zogenaamde Gummy Smile (teveel tandvlees zichtbaar bij het lachen) behoort tot de mogelijkheden van plastische chirurgie aan de lippen. Deze pagina geeft u een overzicht van de mogelijkheden en de kosten van plastische chirurgie aan de lippen. Met lipplastiek kunnen de té volle lippen verkleind worden (lipverkleining) of te kleine lippen operatief vergroot worden. Voor het vergroten van het volume van lippen, verwijzen we u naar onze info pagina's over opvullen van lippen met injectables / inspuitingen. Voor de behandeling van rimpels aan de bovenlip (mondrimpels door ouderdom), verwijzen we u naar onze pagina's over rimpelbehandelingen. We informeren u over het herstel en onze nazorgen bij plastische chirurgie aan de lippen. U krijgt ook een duidelijk overzicht van de prijs voor chirurgie aan de lippen op onze overzichtelijke prijslijst voor lipchirurgie. Raadpleeg de vele voor / na foto's. Alle lip operaties worden uitgevoerd door een gespecialiseerde chirurg in de Wellness Kliniek België, te Genk.