• Borstverkleining vanaf 4750 EUR

    Verkleinen van te zware borsten.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Borstverkleining kosten

Wat kost een borstverkleining in België?

Deze borstverkleining prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een borstverkleinende ingreep bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland: klierverwijdering, huid- en klierverwijdering met verplaatsen van het tepelhof, remmen van de groei van borsten (groei van borstklier remmen) of verwijderen van een borstimplantaat / borstprothese.

Onze garantie:

  • De borstverkleining kosten zijn all-in: In onze prijzen zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de borstimplantaten, roesverdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op lekkage borstimplantaten.
  • Gecertificeerde kwaliteit van zorg

Consultatie borstverkleining

Consult 50 EUR
Consultatie Online geboekt 25 EUR

Borstverkleining

Borstverkleining | Mastectomie 4750 EUR

Verwijderen borstimplantaat

Per borst 650 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat zijn de kosten voor borstverkleining in België? Kom ik in aanmerking voor een vergoeding / terugbetaling door de zorgverzekeraar? Met deze prijslijst voor borstverkleining bij de Wellness Kliniek België proberen we u zo goed mogelijk te informeren over de kostprijs voor borstverkleining. Onze borstverkleining prijs alles-inclusief: vanaf de intake tot en met de nazorg. Geen extra kosten en een tweede intake consult is altijd gratis.  De prijs van de borstverkleining is afhankelijk van de gebruikte methode . Onze ervaren chirurgen begeleiden u naar de meest optimale keuze voor uw lichaam en situatie. Alle ingrepen worden uitgevoerd in onze eigen moderne infrastructuur in Genk. Aarzel niet om contact op te nemen voor gratis online advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.