• Borstverkleining vanaf 2550 EUR

    Verkleinen van te zware borsten.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW.

Borstverkleining kosten

Wat kost een borstverkleining in België?

Deze borstverkleining prijslijst bevat een overzicht van alle prijzen voor een borstverkleinende ingreep bij de Wellness Kliniek in België, net aan de grens met Nederland: klierverwijdering, huid- en klierverwijdering met verplaatsen van het tepelhof, remmen van de groei van borsten (groei van borstklier remmen) of verwijderen van een borstimplantaat / borstprothese.

Onze garantie:

  • De borstverkleining kosten zijn all-in: In onze prijzen zijn alle kosten begrepen: de opname, het medisch honorarium, de borstimplantaten, roesverdoving, en ook al onze zorgen na de ingreep. De prijzen zijn exclusief BTW.
  • Elk bijkomend intake consult is gratis.
  • 10 jaar garantie op lekkage borstimplantaten.
  • EN 15224 gecertificeerde kwaliteit van zorg

Consultatie borstverkleining

Consult 50 EUR
Consultatie Online geboekt 25 EUR

Borstverkleining

Borstverkleining: Partiele subcutane mastectomie
alleen klierverwijdering
2550 EUR
Borstverkleining met huid-en klierverwijdering met verplaatsen tepelhof 3895 EUR

Verwijderen borstimplantaat

Per borst 650 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - privť kliniek bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.