• Liposuctie van de buik voor 1250 EUR

    Een platte buik met liposculptuur.
    Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW. Aanbod geldig tot 12/07/2020

Buikcorrectie BelgiŽ: buikcorrectie, buikwandcorrectie & liposuctie buik

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Zwangerschap, gewichtsverlies en/of veroudering kunnen de oorzaak zijn van het slappe of uitgerekte vel van uw buik of onderbuik.

Als u last heeft van vetopstapeling ter hoogte van maag en buik en/of  u een overschot aan vel hebt (een hangbuikje), kan plastische chirurgie van de buik oplossing bieden. Een verslapte buik kan door een buikcorrectie, ook wel abdominoplastiek of buikwandplastiek genoemd, weer hersteld worden. Zo krijgt u weer een strakke buik.

Plastische chirurgie aan de buik: buikcorrectie / buikwandcorrectie & liposculptuur aan de buik:

Onze chirurgen onderscheiden 5 mogelijke behandelingen om uw buik weer strakker te maken:

Deze pagina's geven u een overzicht van de mogelijkheden van liposculptuur (liposuctie) en aanspannen van de verslapte buikspieren voor een strakkere buik en een mooier figuur.

Buikwandcorrectie

Liposculptuur - Liposuctie

Liposculptuur (liposuctie):

Hebt u nog een erg elastische huid, maar kampt met onderhuids vet? Dan is liposuctie - liposculptuur van maag en buik voldoende. Het is een erg eenvoudige ingreep met snel en blijvend resultaat. Ook heeft u geen zichtbare littekens.

Lees meer over liposculptuur aan de buik (liposuctie buik)

Liposculptuur (liposuctie) en aanspannen van de buikspieren:

Hebt u nog een erg elastische huid, maar erg verslapte buikspieren en overtollig vet op de buik? Liposuctie gecombineerd met het onderhuids aanspannen van de buikspieren is hiervoor de perfecte oplossing.

Lees meer over buikwandcorrectie of liposculptuur aan de buik

Liposculptuur buik - voor Liposculptuur buik - na

Liposculptuur buik

Liposculptuur van 1 regio is vaak al voldoende voor een platte buik.

  • Liposuctie onderbuik

Mini buikwandcorrectie

Mini buikcorrectie

Mini buikwandcorrectie

Hebt u enkel last van een teveel aan huid op de onderbuik (tussen navel en pubis)? Een mini-buikwandcorrectie is voldoende om dit probleem op te lossen. Bovendien kunnen ook verslapte buikspieren tijdens de ingreep worden aangespannen. De ingreep kan als dagbehandeling en onder slaapverdoving. Nadien rust u uit in een van onze privékamers. Dezelfde avond kan u weer huiswaarts of naar uw hotel.

Lees meer over de mini-buikwandcorrectie

Mini-buikwandcorrectie met liposculptuur - voor Mini-buikwandcorrectie met liposculptuur - na

Mini-buikwandcorrectie met liposculptuur

Mini-buikcorrectie: huid + vet onderbuik verwijderen

Soms geeft een combinatie van behandelingen het mooiste resultaat. Vet wordt verwijderd, een beetje huid wordt weggenomen, verslapte buik­spieren kunnen wat aangespannen worden:  Het resultaat is een strakkere buikwand en een mooier figuur.

Totale buikwandplastiek

Totale buikwandcorrectie

Totale buikwandcorrectie

Hebt u een compleet verslapte buikwand (dus ook de huid en spieren boven de navel)? Met een totale abdominoplastiek (totale buikwandplastiek met aanspannen van de spieren) kan dit verholpen worden. Tijdens de behandeling wordt huidoverschot boven en onder de navel, tot aan de ribbenboog, verwijderd en de navel wordt verplaatst. Een totale buikwandcorrectie is een grotere ingreep: U blijft meestal 1 volledige dag en nacht in de Wellness Kliniek.

Lees meer over de totale-buikwandcorrectie

Totale-buikwandcorrectie - voor Totale-buikwandcorrectie - na

Totale-buikwandcorrectie

Bij een totale buikwandcorrectie worden incisies gemaakt boven de schaamheuvel en rond de navel. Er is dus altijd een litteken rond de navel zichtbaar. Het litteken boven de schaamheuvel kan verborgen worden door ondergoed of een bikini broekje.

Fleur-de-lis buikcorrectie

Fleur-de-lis buikwandcorrectie

Fleur-de-lis-collectie

Hebt u erg veel overtollige huid en/of vetweefsel op de buik? Dan kan een Fleur-de-lis buikwandcorrectie aangewezen zijn.

Net zoals bij een (mini) buikwandcorrectie wordt er een horizontale snede net boven de schaamheuvel gemaakt. Vervolgens wordt er ook een verticale incisie van schaamheuvel tot ribbenboog gemaakt met een T-vormig litteken als resultaat.

Bijna altijd wordt de navel verplaatst en opnieuw ingehecht. Hou dus ook rekening met een litteken rond de navel.

Fleur-de -lis correctie - voor Fleur-de -lis correctie - na

Fleur-de -lis correctie

Bij een Fleur-de-lis buikcorrectie maakt de chirurg een incisie boven de schaamheuvel, van de schaamheuvel tot de ribbenboog en rondom de navel.

Lower body lift

Torsoplastie

Kampt u naast een teveel aan huid en vet op de buik ook met een teveel aan huid en vet op flanken en/of billen? Dan kan een Lower Body lift, ook wel circumferentiële torsoplastiek genoemt, een oplossing zijn. Tijdens deze ingreep worden zowel de buik, billen als de buitenzijde van de dijen gelift. Dit geeft een litteken rondom het lichaam dat na ongeveer 1 jaar vervaagt. Ondergoed en zwemkledij kunnen dit perfect verbergen.

Lees meer over Lower Body Lift - Torsoplastie

 - voor  - na

Bij een Lower Body Lift wordt er een snede rondom het hele onderlichaam gemaakt.

Welke behandeling is geschikt voor mij?

Zowel liposculptuur, het aanspannen van de buikspieren als een mini-buikplastiek kunnen als dagbehandeling. Dit betekent dat u ‘s morgens naar de Wellness Kliniek komt voor de ingreep, na de ingreep uitslaapt in één van onze patiëntenkamers en 's avonds weer fit bent om terug naar huis of naar uw hotel te gaan.

Een totale buikwandcorrectie, Fleur-de-lis correctie of Lower Body lift vereisen een individulele aanpak en u verblijft 1 nacht in onze kliniek. Tijdens het consult onderzoekt de arts de oorzaak van het probleem: zijn uw buikspieren verslapt en hebt u overtollig vel of vet? Grondige weefselevaluatie door een deskundig en ervaren chirurg is de eerste stap naar een mooi resultaat! De chirurg bekijkt tijdens het consult welke techniek voor u de beste oplossing is om tot het mooite resultaat te komen en bespreekt met u wat u precies kan verwachten.

Eén telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak te maken!

Maak een afspraak voor een buikcorrectie

Op het consult onderzoekt de arts de oorzaak van het probleem. Verslapte buikspieren? Overtollig vel of vet? Een grondige weefselevaluatie door een deskundig en ervaren chirurg is de eerste stap naar een mooi resultaat!

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wellness Kliniek Belgie heeft grote internationale naam en faam voor Plastische Cosmetische Chirurgie.

Voor patiënten die van ver komen, is het niet altijd handig om na een consult met de chirurg een aantal weken te moeten wachten op de behandeling. Er moet dan immers steeds heen en weer worden gereisd.

Daarom bieden we een bijzondere service: Next-Day-Surgery, uw intakeconsultatie, vooronderzoeken en operatie op aansluitende dagen. De reserveringskost wordt afgetrokken van het totaalbedrag van uw behandeling.

Als u plastische chirurgie van de buik (ook wel: buikcorrectie / buikplastiek / buikwandplastiek / buikwandcorrectie) overweegt is het belangrijk dat u een goede kliniek en arts kiest. 

Maak een weloverwogen en geïnformeerde keuze.
Lees meer over de Kwaliteit van zorg van Wellness Kliniek België.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Plastische chirurgie aan de buik voor een strakkere buik / mooiere buik / strakkere buikspieren, ook wel abdominoplastiek of buikwandplastiek genoemd. Een correctie van de buikwand / buikspieren, al dan niet gecombineerd met een buik liposuctie (liposculptuur). Elke behandeling wordt hier in detail besproken. Buikwandcorrectie prijs & kosten liposuctie buik: raadpleeg de kostprijs voor een buikcorrectie & buik liposuctie in België op onze overzichtelijke prijslijst of vraag gratis online advies. Op onze voor- & na foto pagina's ziet u welke resultaten mogelijk zijn met een buikwandcorrectie, al dan niet gecombineerd met een buik liposuctie. Bij de total buikwandcorrectie worden de buikspieren gecorrigeerd en wordt overtollig vel en vet aan de buik - waar nodig - weggenomen. Plastische chirurgie aan de buik is absoluut maatwerk en kan alleen door een gespecialiseerd chirurg uitgevoerd worden. Maak een afspraak voor een consult en onze gespecialiseerde chirurgen zullen met u de mogelijkheden, risico's en kosten van een buikcorrectie overlopen.