Oorlelcorrectie

Oorlellen

Een correctie van je oorlellen is een eenvoudige ingreep om uitgerekte, gescheurde of beschadigde oorlellen aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een ongeluk, een blessure of te lang, te zware oorbellen te dragen. Het is een redelijk snelle ingreep, gewoonlijk onder lokale verdoving. 

Vanaf € 1365
Bekijk alle prijzen

Oorlelcorrectie: details

  • Operatie: 45 minuten
  • Lokale verdoving
  • Incisie: 1,5 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 1 dag
  • Geen verband

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een oorlelcorrectie geschikt?

Een oorlelcorrectie is een zeer populaire ingreep als het over oorcorrectie gaat. Oorlellen zien er niet altijd uit zoals we zouden willen. Soms hangen ze te laag of zien ze er niet aantrekkelijk uit. Oorlellen kunnen ook scheuren of uitrekken, bijvoorbeeld door zware oorbellen te lang te dragen of na een ongeluk. Als dit je bekend voorkomt en je wil er verandering in brengen, dan ben je een geschikte kandidaat voor deze ingreep. 

Oorlelcorrectie: de ingreep

Een correctie van je oorlellen gebeurt onder lokale verdoving. Je kan na deze kleine ingreep meteen naar huis. 

Wat mag je verwachten?

Na de ingreep mag je meteen naar huis. Enkele maanden later is het litteken sterk genoeg om het weer te piercen, als je dat wilt. 

Stap voor stap

Onze troeven

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Toon alle foto's

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn oren opnieuw prikken na een oorleloperatie?
Een oorcorrectie kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Na deze kleine ingreep kunt u direct naar huis. Een paar maanden later is het litteken sterk genoeg om je oor opnieuw te laten piercen als je wilt.

Bekijk alle veelgestelde vragen