borstvergroting meestgestelde vragen wellness kliniek social club

Borstvergroting en de meestgestelde vragen

Ben je niet tevreden met jouw borsten en overweeg je een borstvergroting? Dan is het belangrijk om voldoende informatie te verzamelen en een antwoord te krijgen op al jouw vragen.

blog 19/02/2021 door Barbra

Een borstvergroting met implantaten of met eigen vet?

Een borstvergroting is een ingreep waarbij we de vorm en grootte van de borsten verbeteren. Dit kan door het plaatsen van implantaten of door het injecteren van eigen vet. Een borstvergroting met eigen vet wordt ook wel Lipofilling genoemd. Met deze natuurlijke borstvergroting kunnen je borsten één cupmaat groter worden. 

Wanneer je een borstvergroting van meer dan één cupmaat groter wilt, kies je best voor een borstvergroting met implantaten. Bij de Wellness Kliniek gebruiken we onze eigen ontwikkelde MIBIS-techniek. Het is een eenvoudige en uiterst veilige methode. 

Laat de ingreep littekens achter? 

Bij een borstvergroting met implantaten hebben we een incisie van slechts 2 à 3 cm nodig. Samen met de behandelende arts bespreek je waar de incisie wordt gemaakt. Dit kan rond het tepelhof, in de plooi onder de borst of in de holte van de oksel. Een kleine incisie rond het tepelhof of onder de borst is op lange termijn het minst zichtbaar. De littekens zullen nauwelijks zichtbaar zijn. 

Doet het herstelproces pijn?

Na een borstvergroting zal je een tijd moeten herstellen, maar dit is het vast en zeker waard! Samen kijken we hoe we het beste en het snelste de gewenste resultaten kunnen behalen en hoe we het genezingsproces kunnen bespoedigen. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk genieten van jouw droomboezem. Lees meer over de nazorg en het herstel na een borstvergrotingOntdek ook het verhaal van C.C. Zij liet een borstvergroting uitvoeren bij Wellness Kliniek en deelde haar ervaring.

Waarom kiezen voor de Wellness Kliniek? 

Ons succes kent geen geheimen. De Wellness Kliniek zet zich al meer dan 20 jaar in om zelfvertrouwen en geluk te verspreiden onder patiënten over de hele wereld. Met meer dan 100.000 tevreden patiënten behoren we tot de meest toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa. We voeren meer dan 3000 borstvergrotingen per jaar uit en garanderen steeds de beste resultaten. 

Bij de eerste consultatie maak je meteen kennis met de arts die jou later zal behandelen. De eerste consultatie is trouwens ook geheel vrijblijvend. Je hebt geen enkele verplichting tot het kiezen van een behandeling. 

Wil je graag samen met een plastische chirurg de mogelijkheden van een borstvergroting bespreken of persoonlijk advies krijgen? Een consultatie bij één van onze artsen kost €50 als je ter plaatse betaalt. Boek je online een consult, dan betaal je slechts €25. Maak hier je afspraak