• Vollere lippen vanaf 300 EUR

    Wil je graag mooie, vollere lippen? Het opvullen van de lippen met injecties kan al vanaf 300 EUR incl. BTW.

Lipcorrectie: lippen opvullen, lippen liften of lippen verkleinen

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Vindt u uw lippen te klein en wenst u het volume van uw lippen te vergroten door ze op te vullen?

Tijdelijk lippen vergroten kan met injectable fillers. Dit kan zonder operatie. Geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing dan is vergroten van de lippen door lipofilling een mogelijkheid.

Vindt u uw lippen te groot en wenst u uw lippen te verkleinen of hebt u een tekort aan lippenrood?
Hebt u een te grote bovenlip of een hangende onderlip?

In dat geval is plastische chirurgie van de lippen meestal aangewezen.

Onze informatie pagina's, met prijzen en voor & na foto's geven u alvast een idee van de verschillende mogelijkheden. Wellness Kliniek België biedt u het volledig gamma lipcorrecties.

Fillers: lippen vergroten met injecties - voor Fillers: lippen vergroten met injecties - na

Fillers: lippen vergroten met injecties

  • Tijdelijke fillers geven 6 tot 18 maanden resultaat.
  • Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Lees meer over lippen opvullen met fillers

Lippen vergroten | Lipofilling - voor Lippen vergroten | Lipofilling - na

Lippen vergroten | Lipofilling

Lippen vergroten met eigen vet voor een blijvend resultaat.

Lees meer over lippen opvullen met eigen vet

Lippen verkleinen met chirurgie - voor Lippen verkleinen met chirurgie - na

Lippen verkleinen met chirurgie

Lipplastiek: kleiner maken van te grote lippen

Lees meer over chirurgie aan de lippen

 

Reserveer uw afspraak voor opvullen van de lippen of lipcorrectie

Tijdens het consultatiegesprek met de arts worden uw wensen en verwachtingen uitvoering besproken. De arts bekijkt welke behandelmethode of welk inspuitmiddel voor u het meest geschikt is. 

Soms wordt een behandeling opgesplitst in verschillende stappen, waarbij meerdere behandelingen nodig zijn. Zo kan de lip zich geleidelijk aanpassen aan het nieuwe volume of de nieuwe vorm. 

Boek hier online uw afspraak voor een consult.

Wij proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel terecht binnen de 2 tot 6 weken.

Next-Day-Surgery-Service - Speciale service voor onze patiŽnten uit Nederland

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd praktisch om na een consult voor lipcorrectie een aantal weken te moeten wachten op de behandeling.

Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en eerste behandeling op aansluitende dagen uitgevoerd. Zo hoeft u niet steeds heen en weer naar België te reizen. Wanneer u vandaag uw Next-Day-Surgery afspraak reserveert, blijft de prijs nog 2 maanden geldig. U kan dus nu een datum vastleggen en in de 2 maanden volgend op de einddatum van onze prijsaanbieding toch nog van onze speciale prijzen genieten.

Boek hier online uw Next-Day-Surgery afspraak.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Te dunne of te smalle lippen? Te kleine lippen? Te dunne of te smalle lippen? Te volle lippen of te dikke lippen? Een hangende onderlip of ouderdomsrimpeltjes op de bovenlip? Wil u mooiere lippen? Onze rubriek "lippen" geeft meer info over de mogelijkheden van esthetische chirurgie / plastische chirurgie aan de lippen. Zowel het verkleinen van de lippen (lipverkleining) als het vergroten van de lippen (lipvergroting) behoren tot de mogelijkheden. Ook het volume van de lippen vergroten behoort tot de mogelijkheden: lippen opspuiten of lippen opvullen met lippenfillers. Al naargelang de gewenste correctie aan de lippen, wordt een operatieve of niet-chirurgische behandeling gekozen. Op onze duidelijke prijslijst voor correcties lippen vindt u onze beste tarieven voor lipcorrecties en lippen opvullen met injectables of via lipofilling (lippen opvullen met eigen vet). Prijs lippen opvullen: is afhankelijk van het aantal benodigde injecties. De prijs voor het opvullen van lippen wordt per lip injectie weergegeven. Voor de resultaten van een lippencorrectieverwijzen we u graag naar onze voor / na foto pagina's. Laat deze chirurgische en niet-chirurgische behandelingen uitsluitend bij gespecialiseerde en erkende artsen uitvoeren. Het Wellness Kliniek Aesthetic team bestaat uit een groep erkende plastische chirurgen, gespecialiseerd in esthetische plastische chirurgie. De Wellness Kliniek België beschikt tevens over tandheelkundigen.