Haarverlies heeft een negatief effect op je zelfvertrouwen. Een terugtrekkende haarlijn, uitgedund haar of haarverlies... hoe jong of oud je ook bent, het ondermijnt je zelfzekerheid.

PRP-therapie is dan een optie. Deze behandeling stimuleert haargroei. Het is een niet-chirurgische ingreep met een erg snel herstel. 


Bekijk alle prijzen

PRP-therapie: details

  • Operatie: 1 u.
  • Lokale of algemene verdoving
  • Geen incisie, wel meerder injecties
  • Geen overnachting nodig
  • Geen herstelperiode
  • Geen verbanden

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een PRP-behandeling geschikt?

PRP-therapie is een efficiënte behandeling voor personen die lijden aan haarverlies, uitdunnend haar of een terugtrekkende haarlijn. 

PRP-behandeling: de ingreep

De arts neemt een beetje bloed, plaatst het in een centrifuge zodat enkel de verrijkte cellen of bloedplaatjes overblijven. 

Dit PRP of bloedplaatjesrijk plasma, bevat essentiële groeifactoren. Onze artsen injecteren het in de hoofdhuid met een micronaald op de plaatsen waar haaruitval plaatsvond.

Je kan een PRP-behandeling ook combineren met haartransplantatie. 

Wat mag je verwachten?

Je bloedplasma bevat groeifactoren die de haargroei stimuleren. Een PRP-behandeling zorgt voor een vollere, gezondere haarbos en herstelt zo je zelfvertrouwen. 

De kosten van een PRP-behandeling kunnen oplopen, omdat er dikwijls meerdere sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te verkrijgen.

PRP wordt ook gebruikt in combinatie met een haartransplantatie.

Stap voor stap

Onze troeven

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.