Ooglidcorrectie kosten

Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Hieronder vind je meer informatie over de kosten van de gewenste ooglidcorrectie behandeling in België.

Ogen
Consult Ooglidcorrectie 60
Consult Ooglidcorrectie - Online geboekt 30
Consult wenkbrauwlift 60
Consult wenkbrauwlift - Online geboekt 30
Ogen
Boven en Onder-ooglidcorrectie 2450
Boven-ooglidcorrectie 1495
Onder-ooglidcorrectie 1750
Supplement: Hamra transpositie 350
Wenkbrauwlift 3000
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 31/12/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een ooglidcorrectie?

Droom je al een tijdje van een upgrade aan je ogen? Wil je jezelf weer vol tevredenheid aankijken in de spiegel? Mogelijk is een ooglidcorrectie (blepharoplastie) iets voor jou. Om je alvast inzicht te geven in de tarieven hebben we hierboven een transparante prijstabel met de ooglidcorrectie kosten geplaatst. Bij Wellness Kliniek kunnen we je op basis van een persoonlijk gesprek adviseren welke ingreep het beste bij je ogen past.

Kosten ooglidcorrectie

Bij Wellness Kliniek streven we naar betaalbare chirurgie, zodat een ooglidcorrectie voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik komt. Niet alleen uit esthetisch oogpunt kun je kiezen voor deze ingreep, maar ook voor praktische doeleinden. Heb je bijvoorbeeld last van zware ogen, probeer je ze vaak open te sperren, voel je druk op je ogen en resulteert dat zelfs in hoofdpijn? Dan is een investering in een ooglidcorrectie vaak een goede oplossing.

Soorten ooglidcorrecties

Zoals je kunt zien in de prijstabel verschillen de prijzen per type ooglidcorrectie. Welke het beste op jouw gezicht van toepassing is wordt in overleg bepaald met de consulterend arts.

  • Boven-ooglidcorrectie: bij een bovenste ooglidcorrectie wordt het teveel aan huid en vet verwijderd. Hierbij valt het litteken in de plooi, waardoor het amper zichtbaar is. Het is een goede optie als de oogleden zwaar aanvoelen, de huid slap en dik is of als zelfs je zicht belemmerd wordt door hangende oogleden.
  • Onder-ooglidcorrectie: bij een onderste ooglidcorrectie wordt de incisie net onder de rand van de wimpers gemaakt, waardoor de littekens vrijwel niet zichtbaar zijn. Dit is een geschikte ingreep als je verdikkingen onder de ogen hebt of juist een slappe huid.
  • Combinatie onder- en boven-ooglidcorrectie: mocht de ingreep zowel onder als boven de ogen wenselijk zijn voor het beste resultaat, dan zullen we deze optie met je doornemen.
  • Hamra transpositie: dit biedt uitkomst bij het wegwerken van wallen en donkere kringen, die voortkomen uit vetverplaatsing van onder het oog naar het gedeelte tussen oog en neus. Het vet wordt teruggebracht naar de juiste positie om wallen en kringen weg te werken.
  • Wenkbrauwlift: als de wenkbrauwen ver gezakt zijn dan is een lift van de wenkbrauwen in sommige gevallen een betere keuze. Deze ingreep wordt tevens vaak gecombineerd met een boven-ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie voor vrouwen en mannen

Zowel vrouwen als mannen weten ons te vinden voor een correctie aan de ogen. Voordat we de behandeling starten maken we foto’s, zodat het eindresultaat later goed te zien is. Daarna tekent de chirurg de oogleden nauwkeurig af. Nu kan gestart worden met het proces, waarbij je eerst een verdovend middel krijgt toegediend, dat tevens bloeden tegen zal gaan.

Vervolgens kan de chirurg aan de slag met de werkelijke ingreep. Hierbij worden hangende huid, spieren en vet verwijderd en waar nodig gereconstrueerd. De wonden worden gehecht met fijne draad en afgedekt met pleisters, of waar nodig Tissucol (klevende lijmstof). Je wordt voorzien van een icepack om te verkoelen en pijn te verlichten.

Je mag na de behandeling meteen naar huis, maar het is wel belangrijk dat je iemand meeneemt die jou naar huis kan rijden en de komende 24 uur op je kan letten. Indien dit niet tot je opties behoort kun je optioneel een overnachting boeken in de Wellness Kliniek.

Meer informatie over de ingreep vind je op onze algemene pagina over de ooglidcorrectie.

Resultaat ooglidcorrectie

Na de ooglidcorrectie zal het circa 2 maanden duren voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. Het is dus niet gek als je vlak na de ingreep nog niet helemaal tevreden bent over de looks, want dat gaat nog veranderen. Het litteken vervaagt na circa 3 maanden. Na de behandeling krijg je instructies over de nazorg. Volg die goed, zodat het herstel zo voorspoedig mogelijk verloopt. Nu alvast benieuwd naar resultaten die we in het verleden behaald hebben? Neem dan een kijkje bij de ooglidcorrectie voor en na foto’s.

Vrijblijvende afspraak ooglidcorrectie bij Wellness Kliniek

Zoals je kunt zien in onze transparante tabel met tarieven is de prijs van een ooglidcorrectie afhankelijk van de gekozen ingreep. De keuze voor een ingreep hoef je niet zelf te maken, want onze specialisten adviseren je hierin persoonlijk. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ga weer voor die open blik!

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Boek je consult met 50% korting

Boek ONLINE  en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen