• Lipostructuur gezicht voor 2154 EUR

  Behandeling tegen fijne lijntjes in het gezicht.
  Deze prijs is inclusief BTW.

 • Lippen vergroten met lipofilling 1700 EUR

  Lippen vergroten met eigen vet voor vollere lippen.
  Deze prijs is inclusief BTW.

 • Brazilian Butt Lift voor 3005 EUR

  Billen vergroten met eigen vet.
  Deze prijs is inclusief BTW.

 • Borstvergroting met eigen vet nu 3750 EUR

  Borstvergroting met eigen vet kost nu tijdelijk 3750 euro incl. BTW. Slaapverdoving inbegrepen. Aanbod geldig tot 12/07/2020

Lipofilling - Lipostructuur: injecteren eigen vet

E-consulten

Bel ons nu om uw e-consult te boeken met een van onze artsen of boek online.

Lipofilling - lipotransfer - lipostructuur - vet transfer:  transplantatie van eigen vet

Met lipofilling verwijderen we vet op een bepaalde plaats van het lichaam en herinjecteren het op plaatsen waar u vetweefsel tekort hebt, bv in het gezicht of om diepe deuken in het lichaam op te vullen. Het eigen vet wordt dus getransplanteerd naar een plek waar u - om esthetische of reconstructieve redenen - wat meer vet kan gebruiken. Bijvoorbeeld: kuiten, billen, enkels, gezicht, lippen of handen. 

Ook een borstvergroting met eigen vet / lipofilling is mogelijk.

Lipofilling gebeurt als dagbehandeling. Na de ingreep slaapt u uit in de Wellness Kliniek en kan u dezelfde dag weer naar huis of naar uw hotel.

Waarvoor is lipofilling geschikt?

Lichaamseigen vet is zacht van structuur, zodat het altijd de gewenste vorm aanneemt

Lipofilling kan helpen tegen ouderdomsverschijnselen. Rimpels en verslapping van de huid zijn een natuurlijk gevolg van veroudering. De huid wordt dunner omdat de hoeveelheid onderhuids vetweefsel met de jaren afneemt. Een transplantatie met eigen vet kan helpen om dit verouderingsverschijnsel tegen te gaan.

Rimpels, plooien en deuken in het lichaam kunnen door lipofilling  (lipo transfer) opgevuld worden met eigen vet. Vet transfer wordt ook gebruikt voor contourcorrecties zoals jukbenen, billen, correctie van ingevallen wangen, het uitvlakken van littekens en oneffenheden, het mooier maken van de rug van de handen.

Lipofilling is een snelle, maar veel minder efficiënte methode dan lipostructuur. Lees hieronder meer over het moderne lipostructuur.

Lipostructuur: moderne lipofilling

De moderne lipostructuur techniek en het gespecialiseerde instrumentarium werd ontwikkeld door de Amerikaanse arts Sydney Reese Coleman, MD. De behandeling (ook wel Coleman Lipofilling genoemd) vergt meer expertise en neemt meer tijd in beslag dan een eenvoudige lipofilling.

De Wellness Kliniek is gespecialiseerd in lipostructuur behandelingen. Met lipostructuur geven we meer volume aan bepaalde zones van het lichaam en gezicht. In de meeste gevallen wordt het vet weggehaald op de heupen (love handles) of de buik. We kunnen tot 1500 cc - 1.5 liter puur vet weghalen om daarna naar de gewenste plaats te transplanteren.

Raadpleeg onze "veel gestelde vragen over lipofilling en lipostructuur" voor meer informatie over lipofilling en lipostructuur.

Veel gestelde vragen over lipofilling & lipostructuur:

 • Welke regio's komen in aanmerking?
  De regio’s die, in onze ruime ervaring, vooral in aanmerking komen zijn: billen, kuiten en enkels, gezicht, handen, lichaam. Soms komen ook lippen in aanmerking voor lipostructuur.
 • Lipofilling en lipostructuur: wat is het verschil?
  Lipofilling is een snelle, maar veel minder efficiënte methode dan lipostructuur. Bij lipofilling, wordt het vet eerst geoogst van buik, heupen of dijen en daarna direct overgebracht naar de te behandelen zone. Aangezien het geoogste materiaal niet voor 100% uit vetcellen bestaat, wordt een deel hiervan ook weer afgebroken, zodat meerdere herhalingbehandelingen vaak nodig zijn. Bij lipostructuur wordt het vet op dezelfde wijze geoogst, maar speciaal behandeld en daarna gezuiverd getransplanteerd. Met lipostructuur worden volledig intacte en dus levende vetcellen overgezet. Het resultaat is daarom meer nauwkeurig en blijvend.

Lipostructuurbehandeling in de Wellness Kliniek

Hoe werkt lipofilling / lipstructuur? Hoe gebeurt de transplantatie van eigen vet?

Lipostructuur gebeurt onder plaatselijke verdoving en neemt, afhankelijk van de te behandelen zone, ongeveer één à twee uur in beslag. Zowel de donor zone als de te vullen zone worden behandeld met een verdovingsvloeistof die ook het bloeden tegen gaat.

 • Verdoving
 • Oogsten van het vet
  Het vet wordt afgezogen met een hiervoor speciaal ontworpen buisje waarop een vacuümpompje is aangesloten. Hiervoor maakt de arts één of meerdere kleine gaatjes in de huid van het donorgebied. De geoogste vetcellen worden met deze afzuigmethode zo weinig mogelijk beschadigd. Dit is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Meestal wordt de buik of de heupen (of binnenkant van de dijen) gekozen als donorgebied. Grote volumes worden geoogst met de liposculptuur - liposuctie methode. Het het overtollig vet wordt gebruikt als vulmiddel.
   
 • Spoelen en zuiveren
  Het geoogste vet wordt gespoeld en gefilterd. Daarna wordt het gezuiverde vet steriel opgetrokken in kleine spuitjes.
   
 • Transplantatie van het vet
  De arts maakt één of meerdere kleine prikgaatjes in de huid op de plaats waar de opvulling gewenst is. Het vet wordt nauwkeurig en in kleine hoeveelheden in tientallen fijne kanaaltjes onder de huid ingebracht. Zo houden de getransplanteerde vetcellen maximaal contact met alle omliggende weefsels: huid, spieren en kraakbeen. De omliggende weefsels zorgen ervoor dat de getransplanteerde vetcellen voldoende zuurstof en voeding krijgen voor optimale ingroei.
   
 • Meteen resultaat
  Het resultaat van lipostructuur is meteen zichtbaar. In de meeste gevallen wordt er ongeveer 25% meer vet geoogst en ingespoten dan nodig is voor het uiteindelijke resultaat. Dit hangt vooral af van de beweeglijkheid van de te vullen zone. Dit is nodig omdat ongeveer een vierde van de getransplanteerde cellen niet aangroeit en zo het volume na de behandeling vermindert.
  Zodra de getransplanteerde vetcellen helemaal ingegroeid zijn reageren ze net zoals alle andere vetcellen van uw lichaam. Ze zwellen dus als u dikker wordt en slinken in volume als u afvalt.
   
 • Nazorg bij lipostructuur
  Na de behandeling is de zone meestal gezwollen en soms wat blauw. Een coldpack, een ijszakje, kan dan helpen. In de dagen volgend op de behandeling neemt de zwelling en blauwverkleuring geleidelijk af. Een goede camouflage crème kan eventuele huidverkleuring verdoezelen, zodat u uw sociale activiteiten al snel kan hervatten.
  Na uw behandeling maken we een afspraak voor uw controle behandeling. Het uiteindelijke resultaat is pas zichtbaar na 3 maanden en indien nodig kan een herhaalbehandeling gepland worden.

Risico's en complicaties bij lipofilling en lipostructuur

Een lipostructuur behandeling kent in het algemeen weinig complicaties. Het vet is lichaamseigen en dus 100% biocompatibel, waardoor een overgevoeligheidstest niet nodig is. Bij een infectie na de behandeling volstaat een antibiotica-kuur. Een bloeduitstorting kan het genezingsproces vertragen.

Asymmetrie kan voorkomen wanneer het vet niet gelijkmatig aan beide kanten ingroeit. Een tweede behandeling kan dit meestal eenvoudig corrigeren.

Uw afspraak voor een consult voor lipostructuur vanuit Nederland

Lipofilling, lipostructuur, vettransplantatie? Welke behandeling is voor mij geschikt?

Tijdens een vrijblijvend intake consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s van de behandeling en de nazorg. Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een lipofilling of vettransplantatie. De arts evalueert en adviseert welke methode voor u het best geschikt is, om aan uw verwachtingen te voldoen. 

Eén telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak te maken!

Meestal kan u binnen de 4 weken bij ons terecht voor lipostructuur. Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Lipofilling - Lipostructuur: Info & Kosten. Transplantatie eigen vet, lipostructuur, lipofilling, lipo transfer: esthetische behandeling aanvulling Liposuctie, liposulpture: Prijzen. liposuctie, lipofilling, liposculptuur, liposculpture, transplantatie, vet, injectie, injecties, lipo, transfer, lipo, suctie, wegzuigen, weghalen. lipostructuur: Coleman methode: Coleman vet transplantatie: Coleman vetcellen overplanten: Transplantatie eigen vet, lipostructuur, lipofilling, lipo transfer: esthetische behandeling aanvulling Liposuctie, liposulpture: Prijzen lipofilling: info lipofilling gezicht, lipofilling billen, lipofilling: combinatie van vet weghalen -liposuctie - en opnieuw opvullen - lipofilling. Wat is liposculptuur? Liposculpture? Liposculptuur is een combinatie van liposuctie en lipofilling. Lees meer over de behandeling, de risico's, de bijwerkingen, complicaties, nazorg van liposuctie, liposculptuur, liposculpture, lipofilling. Klinieken: gespecialiseerde klinieken: liposuctie, liposculptuur, liposculpture en lipofilling behandelingen. Wellness Kliniek voor liposculptuur Belgie. Vergelijk kwaliteit, prijzen, kosten liposuctie, liposculptuur, liposculpture en lipofilling behandelingen in Belgie en Nederland. Kliniek voor plastische en cosmetische chirurgie Genk, Limburg Belgie. Lipofilling lipostructuur  Belgie: lipostructuur, Transplantatie eigen vet, lipostructuur  liposculptuur combinatie liposuctie en lipofilling: lipostructuur  lipofilling, vullen opvullen met vet, lipo transfer: Liposuctie, liposulpture, lipostructuur liposculpture gezicht, billen,..